Erkek arkadasimin performans acisindan bir sorunu yok. Cok afedersiniz son sefer de 50 dk kendini tuttu. Ancak neyaparsam yapayim bir turlu basaramadim. Ondan bu kadar etkilenirkn nasil olmaz aklim bir turlu almiyor. Bir kac sefer alkolluydum ona bagladim bu durumu ama alkolsuzken de olmadi ne yazik ki.Bu erkek arkadaşınızın cinsel ilişki sırasındaki performansından mı kaynaklanıyor yoksa sizce tamamiyle psikolojik mi
Baska kimseyle bu sorunu yasamadim. Terapistin faydasi olur mu sizceCinsel terapistler var gidebilirsin yada bu konuyla alakali kitaplar var.
Acaba çok hoşlandığınızdan mı öyle oluyor ya.. şimdi çok absürt kaçacak ama bi de o an soyutlama yapın.. yani sevgilinizden soyutlayın kendisini yataktan soyutlayın diğer bütün uyaranlardan soyutlayın yalnızca sekse odaklanınErkek arkadasimin performans acisindan bir sorunu yok. Cok afedersiniz son sefer de 50 dk kendini tuttu. Ancak neyaparsam yapayim bir turlu basaramadim. Ondan bu kadar etkilenirkn nasil olmaz aklim bir turlu almiyor. Bir kac sefer alkolluydum ona bagladim bu durumu ama alkolsuzken de olmadi ne yazik ki.
En son erkek arkadasim iliski de karsilikli tatminin onemli oldugunu soyledi laf arasinda. Kendini yetersiz hissedeceginden endiseleniyorum.
Bu yazı nedir yaErkek arkadasimin performans acisindan bir sorunu yok. Cok afedersiniz son sefer de 50 dk kendini tuttu. Ancak neyaparsam yapayim bir turlu basaramadim. Ondan bu kadar etkilenirkn nasil olmaz aklim bir turlu almiyor. Bir kac sefer alkolluydum ona bagladim bu durumu ama alkolsuzken de olmadi ne yazik ki.
En son erkek arkadasim iliski de karsilikli tatminin onemli oldugunu soyledi laf arasinda. Kendini yetersiz hissedeceginden endiseleniyorum.
En azindan sorunun sebebini cozersiniz bosuna yoktur o terapistler.Baska kimseyle bu sorunu yasamadim. Terapistin faydasi olur mu sizce
Yoo aksine kadin erkek iliskilerinde heyecanlanan bir insan olmadim bugune kadar. Rahat bir insanimdir.Çok heycanlanıyorsun heraldr belkide ondan oluyordur
Kırmızı geceligi denedinmiErkek arkadasimin performans acisindan bir sorunu yok. Cok afedersiniz son sefer de 50 dk kendini tuttu. Ancak neyaparsam yapayim bir turlu basaramadim. Ondan bu kadar etkilenirkn nasil olmaz aklim bir turlu almiyor. Bir kac sefer alkolluydum ona bagladim bu durumu ama alkolsuzken de olmadi ne yazik ki.
İçim titriyor diyordun biraz önce bu nasıl heycansızlıkYoo aksine kadin erkek iliskilerinde heyecanlanan bir insan olmadim bugune kadar. Rahat bir insanimdir.
Suan dusununce bu dediginiz mantikli geldi. Acaba cok mu kafama taktim.Belki sadece sonuca odaklandigin icin dir. Bosalmaliyim , orgazm olmaliyim diye kendini kasiyor olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?