Neden boyle anlamiyorum

ozgmlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
436
1.316
63
33
Oncelikle herkese merhaba.
Baslamadan once hayat tarzimdan oturu kimse ile polemige girmeyecegimi belirtmek isterim. Polemik icin yorum yapacaklar yapmazsa memnun olurum.

Konuyu cinsellik bolumune acamadigim icin mumkun oldugu kadar ustu kapali anlatmaya calisacagim.

Gorustugum bir erkek arkadasim var. Ondan cok fazla hoslaniyorum. Gercekten ozluyorum, gormek istiyorum, o kadar cok etkileniyorum ki resmen icimi titretiyor. Aramiz da ki cinsel uyum mukemmel diyebilirim. Ancak soyle bir sorun var ki iliski de sonuca ulasamiyorum. Daha once kimse ile boyle bir sorun yasamadigim icin neden boyle oluyor anlayamadim.

Bu durumdan oturu erkek arkadasim acaba aramizda ten uyumu mu yok diye sordu gecen sefer. Fazla belli etmiyor ama bu durumu problem yaptigini anliyorum. Sonuc olarak nereye kadar boyle devam eder ben de bilemiyorum.

Acaba ne sorun olabilir. Nasil bir cozum yolu bulabilirim. Bu tarz bir sorun yasayip cozum bulan oldu mu merak ediyorum.
 
Bu erkek arkadaşınızın cinsel ilişki sırasındaki performansından mı kaynaklanıyor yoksa sizce tamamiyle psikolojik mi
 
Tem uyumu olmasa zevk alamazsin bence :) sen zevk aliyorsun ama dimi? Belki alisik oldugun performanlardan degildir
 
Cinsel terapistler var gidebilirsin yada bu konuyla alakali kitaplar var.
 
Bu erkek arkadaşınızın cinsel ilişki sırasındaki performansından mı kaynaklanıyor yoksa sizce tamamiyle psikolojik mi
Erkek arkadasimin performans acisindan bir sorunu yok. Cok afedersiniz son sefer de 50 dk kendini tuttu. Ancak neyaparsam yapayim bir turlu basaramadim. Ondan bu kadar etkilenirkn nasil olmaz aklim bir turlu almiyor. Bir kac sefer alkolluydum ona bagladim bu durumu ama alkolsuzken de olmadi ne yazik ki.
En son erkek arkadasim iliski de karsilikli tatminin onemli oldugunu soyledi laf arasinda. Kendini yetersiz hissedeceginden endiseleniyorum.
 
Acaba çok hoşlandığınızdan mı öyle oluyor ya.. şimdi çok absürt kaçacak ama bi de o an soyutlama yapın.. yani sevgilinizden soyutlayın kendisini yataktan soyutlayın diğer bütün uyaranlardan soyutlayın yalnızca sekse odaklanın
 
Bu yazı nedir ya
Millet biraz sorgulasa kimbilir daha ne kadar açacaksınız konuyu...
 
cok islanma gibi bi durum varmi? yada hic islanmama?

kendini biraz rahat biraksan? olamicam yine dersen olamazsin bide sen ilk baslarda yönet? yada ön sevismeye daha cok ihtiacin var belki?
 
Kırmızı geceligi denedinmi
Pardon ya sen heyacanlanip ateş almiyordun dimi
 
Erkek arkadaşın geciktirici sprey, krem, prezervatif gibi birşey kullanıyor olabilir mi? Kullanıyorsa sende de hissizlik yaratıyor olabilir kullandığı ürün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…