Bunu bilemiyorum ama deneyecegim.Acaba çok hoşlandığınızdan mı öyle oluyor ya.. şimdi çok absürt kaçacak ama bi de o an soyutlama yapın.. yani sevgilinizden soyutlayın kendisini yataktan soyutlayın diğer bütün uyaranlardan soyutlayın yalnızca sekse odaklanın
İçim titriyor diyordun biraz önce bu nasıl heycansızlık
O tarz bir sorun degil ama cok ugrasinca kuruma oluyor arada.cok islanma gibi bi durum varmi? yada hic islanmama?
kendini biraz rahat biraksan? olamicam yine dersen olamazsin bide sen ilk baslarda yönet? yada ön sevismeye daha cok ihtiacin var belki?
Heyecanlanıyorum demişsiniz konuda diğer yorum da heyecan yok demişsiniz hangisine göre yorum yapalım
O sekil de degil heyecan konusu. Yani hani kimi insanlar olur heyecanlanip elini ayagini koyacak yer bulamazlar. Oyle bir insan degilim diyorum.İçim titriyor diyordun biraz önce bu nasıl heycansızlık
Benim yanimda kullanmiyor. Oncesini bilemiyorum.Erkek arkadaşın geciktirici sprey, krem, prezervatif gibi birşey kullanıyor olabilir mi? Kullanıyorsa sende de hissizlik yaratıyor olabilir kullandığı ürün.
Heyecanlaniyorum demedim. Cinsel olarak cok fazla etkileniyorum dedim.Heyecanlanıyorum demişsiniz konuda diğer yorum da heyecan yok demişsiniz hangisine göre yorum yapalım
Ondan demekki cogu kadin orgazm taklidi yapiyormus :)Terkedilmen yakındır evlat
O tarz bir sorun degil ama cok ugrasinca kuruma oluyor arada.
Nasıl etkilenmek bu son nokta başarısız geçiyormuş. Sorun var demek ki.Heyecanlaniyorum demedim. Cinsel olarak cok fazla etkileniyorum dedim.
50 dk yani 1 saat birlikte mi oluyorlarmis50 dk nedir arkadas :) masallah diyelim :))) oncesinde sen kendini uyar o vakit ki o kdr uzun surmesin...
50 dakika50 dk nedir arkadas :) masallah diyelim :))) oncesinde sen kendini uyar o vakit ki o kdr uzun surmesin...
50 dk evet on sevisme haric herhalde dimi? Ben mi yanlis anladim acebaa :)50 dk yani 1 saat birlikte mi oluyorlarmis
Yok bu arkadaşın durum farklı gibi.Ondan demekki cogu kadin orgazm taklidi yapiyormus :)
:)50 dakika
haha valla bunu okudum bi yerde ben.. terkedilme korkusundan oldugunu duymamistimda.. skliolar herhalde kadinlar.. olmuosa zorlamanin alemi yok gibisinden.. he hee deyip geciyolar iste demekki..Yok bu arkadaşın durum farklı gibi.
Erkek yol yapıyordur dicem kızacak şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?