Neden böyle dediki

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Kızlar merhaba:)

Bugün sinir oldum size kısaca anlatıyım kimse ile paylaşamıyorum. Ben 21 yaşındayım üniverste öğrencisiyim işletme fakültesinde sevgilim 22 yaşında oda önlisansta öğrenci ilk sevgilim 6 yıldır görüşüyoruz lisede meslek lisesinde idik baynı lisede neyse sevgilime meslek yükseğe gitti bende işletme fakültesine sevgilim okulu biteceği yıl kpss girdi kızlar lisede okuduğu bölümden tercih yaptı okulu uzatayım da bu puanla bu yıl tercih yaparım dedi bu arada işe girdi çalışıyor bu dönemde okulu bitirip askere gitmeye karar verdi inşallah şubatta okul bitiyor mayısta askere gidecek kızlar benim okulumun bitmesinde 2 yıl var askere gidip geliyim iş bulurum sende okulu bitirirsin sonra nişan yaparız allah kısmet ederse dedi bende tamamm dedim anlaştık ki çevremizde herkes bize imrenir sevgilim çok saygılı beyefendi çalışkandır geçenlerde sevgilimin ablası beni aramıştı ne yapıcaksınız kardeşim okulu bitiremeyecek mi askere gidecek mi işi ne yapıcaz filan diye konuştuk kapattık işte neyse gel gelelim bugüne sevgilimle dışardaydık annesi aradı sevgilim 15 dkka gitti bende yazları çalıştığım mağazaya gittim arkadaşlarımı göreyim diye sevgilim beni ordan alacaktı benden yaşça çok büyük abi var beni çok sever 3 yıl yazları orda çalıştım sevgilimi tanır görüşürler filan neyse konu birşeylerden açıldı sevgilimin ablasının aradığından filan bahsettim böyle böyle konuştuk filan dedim abi dediki bak gör biraz zaman geçsin arayıp kardeşimden ayrıl işte maddi durumlarımız farklı kardeşim okulu bitiremedi filan dicekler sana dedi yok artık abi ne alaka dedim çok güvenme sevgilin daha okulu bitirmedi askerlik yok işide çok dedi güldü sen çok azimlisin güvenme ona dedi çok bozuldum ne diyeceğimi bilemedim sevgilimin şuanda işi var gayet iyi askere gidip gelmiş olsa idi çalıştığı mağazada müdür olabilecek durumda satışları çok iyi okulu bitirmemesinin de sebebleri var yani sinir oldum kızlar yaa ben sevgilime çok güvenirim şimdiye kadar bir dediğim iki olmadı askerden gelincede iyi bi iş bulur yani sinir oldum bu konuşmaya :(

Şimdi bu biraz doğmamış bebeğe don dikmek misali.Herkes fikrini söyler.Senin o dediğin abide kendince fikir telakki etmiş.Eh sen herkesle ilişkini konuşursan,herkese de yorum yapma hakkı tanırsın.Sevgilinin ablası,sizin ilişkinizi niye kardeşine değil de sana soruyor.Daha da doğrusu niye SORUYOR.Sordu diyelim,bunu sen niye bir başkasına anlatıyorsun.Hayatınızı bu kadar planlı programlı yaşamayın.Şu olur şunu yaparız şöyle olur......Önce önünzdekileri aşmaya çalışın.Okulsa okul,askerlikse askerlik.Onlar biter,sıradakine bakarsınız.

Şimdi bu biraz doğmamış bebeğe don dikmek misali.Herkes fikrini söyler.Senin o dediğin abide kendince fikir telakki etmiş.Eh sen herkesle ilişkini konuşursan,herkese de yorum yapma hakkı tanırsın.Sevgilinin ablası,sizin ilişkinizi niye kardeşine değil de sana soruyor.Daha da doğrusu niye SORUYOR.Sordu diyelim,bunu sen niye bir başkasına anlatıyorsun.Hayatınızı bu kadar planlı programlı yaşamayın.Şu olur şunu yaparız şöyle olur......Önce önünzdekileri aşmaya çalışın.Okulsa okul,askerlikse askerlik.Onlar biter,sıradakine bakarsınız.

evet haklısınız bir konuda konuşuyorduk bende böyle oldu dedim adama konuşma getirdi konuyu söylemesem iyiydi birden söylemiş bulundum sevgilimin ablasına gelince kardeşine soruyormuş pek cvp alamıyormuş yani kız tatmin olmuyormuş sevgilimde çok soru soruyor ne yapıyım diyo hayatımızı planlı yaşamak konusuna gelince ne yazıkki ben böyleyim yaa herşey planlı olacak yoksa sanki hiç bir şey olmayacakmış gibime geliyor :(

Kendini değiştir o zaman.Hayat,biz planlar yaparken başımıza gelen şeylerdir.Yarın yaşayacağımızın garantisi yokken,nedir bu acele.Bugün böyle düşünüyorsun,yarın fikrin değişir.öZELİNİ NE KADAR ÇOK İNSANLA PAYLAŞIRSAN,ÖZELİN GENELDE DÖNER.Kız kardeş seni arayıp sorduğunda bilmiyorum,şu an birşey düşünmüyoruz kısmet diyeceksin.Kardeşine sor diyeceksin.Kimseye yaranmak adına her istediği cevabı verme.

Kendini değiştir o zaman.Hayat,biz planlar yaparken başımıza gelen şeylerdir.Yarın yaşayacağımızın garantisi yokken,nedir bu acele.Bugün böyle düşünüyorsun,yarın fikrin değişir.öZELİNİ NE KADAR ÇOK İNSANLA PAYLAŞIRSAN,ÖZELİN GENELDE DÖNER.Kız kardeş seni arayıp sorduğunda bilmiyorum,şu an birşey düşünmüyoruz kısmet diyeceksin.Kardeşine sor diyeceksin.Kimseye yaranmak adına her istediği cevabı verme.

kimseye yaranmak için konuşmadım sorduğu soruya cevap verdim benim kişiliğimde yok maalesef birşeyleri planlamazsak nasıl olacak ki plan yapmadan nasıl hareket edilir okulu bitirmeyi planlamazsa sınava nasıl gidio okulu bitirir yadan askere gitmeyi planlamazsa nasıl tecil bozdurup askere gider

Okul bitirmek planlanmaz.O bir vazifedir.Askere gitmek planlanmaz.O da bir vazifedir.Plan dahi olsa,seni,n bahsettiğin planlar bunlar farklı şeyler.Okul bitecek,askerden gelecek şunu yapacağız gibi şeylerdir plan.Düşünceniz o yönde olabilir.Ama bu gerçekten o şekilde olacak diye kendini şartlandırırsan,bu bahsettiğin abi gibi,en ufak olumsuz fikirde neden böyle dedi,diye dertlenirsin.Yaranmak konusuna gelince,kelimeyi yanlış seçmiş olabilirim.Yani istemediğin soruların cevabını,karşındakini kırmamak adına da olsa verme.

Back
X