- 20 Şubat 2020
- 21
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi Kalimero123
-
Psikolog ne dedi?Merhaba kızlar siteye yeni üye oldum daha önce üye olmadan okurdum bende yazılanları bende sıkıntımı yazmak istedim gerçekten canım çok sıkkın kendimden memnun değilim kilomdan ama değiştirmiyorum değişemiyorum eskiden kimseyle pek konuşmazdım artık konuşuyorum değiştim diyorum ama bir konu oluyor değişmediğimi anlıyorum toplum önüne çıkamıyorum hep kilomun arkasına saklandım isim var cok şükür ailem yanımda mutlu olmamam icin hiç bir neden yok ama yine mutsuzum sürekli kafamın içinden sorular geçiyor mutluluk bana haram sanki çalıştığım is arkadaşımın doğum günü var mesala ben hemen atladım gelirim diye sonra kendime kızdım giyicek bir şeyim yok ne alsam yakışmıyor bölgesel olarak vücut tipin dikdörtgen yüzümde cok guzel degil kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum bir erkek arkadaş bile yakıştıramıyorum kendimi sevmiyorum psikoloğa gittim psikiyatriye bile gittim yine aynıyım artık değişmek istiyorum cok sabırsızim çabalamıyorum cok tembelim 31 yaşındayım ama sanki 60 yaşındayım yaşıtlarımdan kendimi yaşlı hissediyorum ruhum yaşlı kafam yaşlı o ne der bu ne der diye düşünmekten yoruldum is yerinde iyi anlaştığım bir kaç kisi vardı bugün konuşuyorsam yarın konuşmuyorum selam bile veresim gelmiyor bana ne oldu diyorlar dün sohbet ediyorduk bugün neden böylesin bir gün rahat oluyorsam diğer gün kötü oluyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum çevremden boyle şeyler duymaktan bıktım canım sıkkındı yazmak istedim sadce kimilerine göre bunlar dert degil biliyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum
Aralıklı oruç dene. Mutlaka kilo verirsin. Ben kilo yüzünden 2. Çocuğumu yapmayı gçzr alamıyorum.. Dua edinde vereyim. Artık öyle bunaldım ki anlatamam...Merhaba kızlar siteye yeni üye oldum daha önce üye olmadan okurdum bende yazılanları bende sıkıntımı yazmak istedim gerçekten canım çok sıkkın kendimden memnun değilim kilomdan ama değiştirmiyorum değişemiyorum eskiden kimseyle pek konuşmazdım artık konuşuyorum değiştim diyorum ama bir konu oluyor değişmediğimi anlıyorum toplum önüne çıkamıyorum hep kilomun arkasına saklandım isim var cok şükür ailem yanımda mutlu olmamam icin hiç bir neden yok ama yine mutsuzum sürekli kafamın içinden sorular geçiyor mutluluk bana haram sanki çalıştığım is arkadaşımın doğum günü var mesala ben hemen atladım gelirim diye sonra kendime kızdım giyicek bir şeyim yok ne alsam yakışmıyor bölgesel olarak vücut tipin dikdörtgen yüzümde cok guzel degil kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum bir erkek arkadaş bile yakıştıramıyorum kendimi sevmiyorum psikoloğa gittim psikiyatriye bile gittim yine aynıyım artık değişmek istiyorum cok sabırsızim çabalamıyorum cok tembelim 31 yaşındayım ama sanki 60 yaşındayım yaşıtlarımdan kendimi yaşlı hissediyorum ruhum yaşlı kafam yaşlı o ne der bu ne der diye düşünmekten yoruldum is yerinde iyi anlaştığım bir kaç kisi vardı bugün konuşuyorsam yarın konuşmuyorum selam bile veresim gelmiyor bana ne oldu diyorlar dün sohbet ediyorduk bugün neden böylesin bir gün rahat oluyorsam diğer gün kötü oluyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum çevremden boyle şeyler duymaktan bıktım canım sıkkındı yazmak istedim sadce kimilerine göre bunlar dert degil biliyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum
Siz asıl sıkıntıyı cozememissiniz ki. Üzgünüm işe yaramamış. Bırseyler yapmaya çalışıyorsunuz ancak hemen ardına vazgeçip bahane buluyorsaniz asıl sorun hala duruyor, çözülmemişMerhaba kızlar siteye yeni üye oldum daha önce üye olmadan okurdum bende yazılanları bende sıkıntımı yazmak istedim gerçekten canım çok sıkkın kendimden memnun değilim kilomdan ama değiştirmiyorum değişemiyorum eskiden kimseyle pek konuşmazdım artık konuşuyorum değiştim diyorum ama bir konu oluyor değişmediğimi anlıyorum toplum önüne çıkamıyorum hep kilomun arkasına saklandım isim var cok şükür ailem yanımda mutlu olmamam icin hiç bir neden yok ama yine mutsuzum sürekli kafamın içinden sorular geçiyor mutluluk bana haram sanki çalıştığım is arkadaşımın doğum günü var mesala ben hemen atladım gelirim diye sonra kendime kızdım giyicek bir şeyim yok ne alsam yakışmıyor bölgesel olarak vücut tipin dikdörtgen yüzümde cok guzel degil kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum bir erkek arkadaş bile yakıştıramıyorum kendimi sevmiyorum psikoloğa gittim psikiyatriye bile gittim yine aynıyım artık değişmek istiyorum cok sabırsızim çabalamıyorum cok tembelim 31 yaşındayım ama sanki 60 yaşındayım yaşıtlarımdan kendimi yaşlı hissediyorum ruhum yaşlı kafam yaşlı o ne der bu ne der diye düşünmekten yoruldum is yerinde iyi anlaştığım bir kaç kisi vardı bugün konuşuyorsam yarın konuşmuyorum selam bile veresim gelmiyor bana ne oldu diyorlar dün sohbet ediyorduk bugün neden böylesin bir gün rahat oluyorsam diğer gün kötü oluyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum çevremden boyle şeyler duymaktan bıktım canım sıkkındı yazmak istedim sadce kimilerine göre bunlar dert degil biliyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum
İnsanlari cok takiyorsun 2 Seans gittim eğer bir dahaki gelişin boyle devam edersen gelme dedi bende gitmedim bir dahaPsikolog ne dedi?
Boyle devam edersen derken ne demek istedi? Siz onun verdigi tavsiyelere uymuyor muydunuz? Eger oyleyse iyilesmeye sizi kapali gormustur. Gecenler de erkek arkadasimdan ayrildigimda ben de gitmistim. Sonra dusundum. Tam ne yapmaya karar vermeden harekwt etmistim. Bir sure kendimi dinleyeyim. Kesin karar alinca duzenli gorusmeye gelmek istiyorum dedim. Sonuc: hala dusunuyorumİnsanlari cok takiyorsun 2 Seans gittim eğer bir dahaki gelişin boyle devam edersen gelme dedi bende gitmedim bir daha
Çabalıyorum ama hemen pes ediyorum hanı derler yumurta kapıya dayanınca diye benimki de o hesap her konumda günü kurtarayım yeterSiz asıl sıkıntıyı cozememissiniz ki. Üzgünüm işe yaramamış. Bırseyler yapmaya çalışıyorsunuz ancak hemen ardına vazgeçip bahane buluyorsaniz asıl sorun hala duruyor, çözülmemiş
Sorunlarımı sesli bir şekilde bile dile getiremiyorum sokaktaki insanları hayvanları düşününce o kadar saçma geliyor ki ama yine de boyle düşünmeden yapamıyorum psikoloğa gittiğimde o zamanlar işim ile ilgili daha önce yaşadığım sorunları anlattım iki seans gittim ikisindede anlattım kendimi boyle kabullenmem gerektiğini söylediBoyle devam edersen derken ne demek istedi? Siz onun verdigi tavsiyelere uymuyor muydunuz? Eger oyleyse iyilesmeye sizi kapali gormustur. Gecenler de erkek arkadasimdan ayrildigimda ben de gitmistim. Sonra dusundum. Tam ne yapmaya karar vermeden harekwt etmistim. Bir sure kendimi dinleyeyim. Kesin karar alinca duzenli gorusmeye gelmek istiyorum dedim. Sonuc: hala dusunuyorum
Siz de bir seyleri degistirmek istiyorsaniz soylediklerine kulak vermeniz gerekir. Insan olarak ne kadar guclu bile olsak bazen tek basimiza cozemedihimiz sorunlarin olmasi normal. Boyle durumlarda destek almak onemli. Bu bazen psikolog olur bazen dusuncelerine guvendigin bir kisi olur ama tabi profesyonel birinin gerektigi duruar da olmasi normal.
86ydim 83e düştüm insülin direnci çıktı şimdi ilaç yazdı doktor glifor diye 2 gündür onu içiyorum bakalım zor kilo veriyorum bende kendimi motive etmeye çalışıyorum mesala bir aydır spor yapıyorumKaç kilosunuz ki. Çok kafaya takıyorsanız diyete başlayın bu aralar bende diyet yapıyorum ve kilo verdikçe motivasyonum artıyor. Kilo verdikçe ozguveniniz de yerine gelir.
İnsallah her konuda olumsuz düşünüyorum resmen bir başkasıyla degil kendimle savaşıyorum negatif bir insanım bu yüzümüde yansıyor galibaKafanızdan bu saçma düşünceleri attığınız da ve kendinizi olduğunuz gibi sevdiğinızde mutlu olucaksiniz
Bir ara birini beğeniyordum flört ediyordum biriyle o kadar mutluydum ki bu yuzumede yansıyordu kendimi guzel hissediyordum aynaya bakınca guzel bir yüz giriyordum gözlerimin içi parlıyordu ama sonra yine saçma sapan düşünceler kafamın içinde yer aldı kendime mutlu olmayi bile cok gören bi insanımKizken asiri zayiftim annem balik yaglarindan tutun pekmezlere mayones yedirmelere kadar herseyi cabardi.ama gozden kacirdigimiz cok onemli birsey vardi ben herzaman ne yesem kilo olmuyor zayifim diye beynimi yerdim tabi bunun yaninda birde okul mesafesi doymadan sofradan kalkmalarda vardi.ilk cocugimdan sonra logusa sendromuna girdim cunku cok kilo almistim veremicegimi dusunuyodum o yuzdende cok yavas verdim hala kizkenki halimde degilim ikinci cocuguma karar vermek cok zor olmustu cunku tekrar kilo alcagomi dusunuyodum neyse onuda yaptim ve yine ayni kiloyu aldim ama bu sefer takmadim kilomu ve cok hizli verdim demem o ki hersey beyinde bitiyo ne dusunuyosak vucudumuz ayni oranda bize tepki veriyo ve uyguluyo.siz aynaya hergun baktiginiz halde hergin kendinize ben bugunde cok guzelim diyomusunuz ben demiyorum sahsen.cunku psikolojimizle dogru orantilidir vucudumuz sizin yapmaniz gereken de tam olarak bu.ben guzelim ne giysem yakisiyo deyip ilk once ruhunuzu doyurup sonrasinda spora gitmelisiniz.bence insan oglunun basaramicagi hic bisey yok bu hayatta yeterki isteyelim
İnsallah her konuda olumsuz düşünüyorum resmen bir başkasıyla degil kendimle savaşıyorum negatif bir insanım bu yüzümüde yansıyor galiba
Hayatımda kötü giden bir sey yok aslında kendi yaptığım seçimler kendime kızıyorum pasifliğime umursamazlığıma kendimi değersiz görüyorumŞimdiye kadar kihayatindan memnun musun?
Artık güne pozitif başlayacağım Güler yüzleBiraz pozitif düşünün eminim ki herşey daha güzel olucak sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?