Ya hanımlar bir konu açtım önceden şimdi de açmak istiyorum çünkü nasıl düşünsem bilmiyorum nişan süreci boyunca her şey iyi gidiyordu ki gidiyor yine de elhamdülillah ama annem karşı tarafı çok zorluyor yani şöyle ki kınayı onlar yapacak organizasyonu onlar tutacak pastası Kuru yemişi onlar alacak duvak örtü eldiven vs alacaklar yani demek istediğim maddiyat olarak her şey (annem diyor ki onları masrafa sokmadık bedava kız verdik ki bu cümleden nefret ediyorum) öyle olunca da biz niye yapalım onlar yapsın takım elbise bile almadık nişanlım kendisi aldı onda sadece yüzük var aldığımız başka da hiçbir şey yok annem şimdi de gelmiş süt hakkı diyor kınada kızın annesine vermeleri gerek vs.. nişanlım da bana şunları söylüyor aşırı masraf oldu ne yapacağım bilmiyorum bu gidişle çok borç olacak vs.. onunda annesi yani KV demiş ki biz gerçekten çok fazla şey yapıyoruz onlarda yapsın etsin (gelin görmeye geldiklerinde sadece annesi ve nişanlım hiçbir şey getirmediler o yüzden sen sus karışma ben ne diyorsam o olacaktır gibi gibi yani öyle bir duruma geldim ki annem yüzünden bilmiyorum iyi mi kötü mü ben mi safımda şimdiden eşime günahımı getiriyorum şimdiden kafam allak bullak