Bir sevgilim vardı cok iyi mutluyduk benide çok sevdiğini hissettiriyordu emindim yani sevgisinden birbirimize 2 saatlik mesafede yaşıyoruz annesi ve ablasınlada konuşuyorduk telde sevgilim hep evlilikten söz ederdi ciddi düşünüyorduk ama benim ailem karşı çıktı evlenmemize çünkü bn rahatsızım bi hastalıgım vr sorunlar yasadık o hep arkamda durdu ne olursa olsun seni seviyorum dedi tabi oda sorun yaşamıştı annesinle ama kabul ettirdi annesi beni daha sonra ailem tekrar duyunca onunla görüştüğümü telefonuma el koydular bi süre o süre zarfında ara ara yine konuştuk iç iletişimi kesmedik beni çok özledigini söylüyordu neyse ben sonra tekrar telefonumu aldım whatsapptan tam ona mesaj atıcam birde ne göreyim başka bir kızla profil fotosu vr başkasınla cıkmaya baslamış bna msj attı ayrılıcam ondan dedi ayrılmadı daha sonra kızla arasında anlaşmazlık cıkmış o yüzden ayrılmış arkadaşıma beni üzmek istemedigini o bana layık değilmiş bni artık mutlu edemicegini söylemiş neden böyle yapıyor anlamıyorum