- 10 Ocak 2021
- 99
- 165
- 8
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Aynısını düşünüyorum . Boşverin konuşmaya çalışır ise bence konuşmayın.Baska biriyle konusuyordur
Bir dali tutmadan digerini birakmazlar
Harika bir benzetme gercektenHep söylerim..
Erkekleri anlamak için;
Hamamböceğini takip edeceksin.
Hamamböceği hızla bir istikamete doğru giderken hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yere doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdüğün vakit, erkekleri de anladın demektir…
Bunu karsı tarafın görebileceği sekilde paylasın.Ve o hamamboceği karakterliye asla asla yazma cunku hepten ceker kendini.
Çünkü siz de onun tek tercihi değilsiniz muhtemelen. Konuştukça sizi beğenmemiş olabilir.Merhabalar, bir adamla tanistik bir kez gun boyu konustuk benimle konusmaktan cok zevk aldigindan falan bahsetti .Hatta insallah boyle devam eder falan dedi .Sonra bu cocuk bana hic yazmadi 4 gun falan oldu bu olay olali 4 gundur yazmiyor yani dengesiz.Bu arada arada bakiyorum cevrimici oluror ama 2 dk sonra hemen cikiyor.Sik ve az duruyor yani .Cok da umrumda degil bu adam aslinda tek tercihim o degil sonucta ama neden boyle yapti acaba .Yas olarak da ondan 10 yas gencim ve gayette begenilirim aslinda .Yani o beni begenmemis olabilir bu cok normal ama ilk yazismamizda cok istekli yaziyordu ilginc geldi .Sebebi nedir sizce ben yazmali miyim ?Bir de yazim bari ikizler burcu adam
Yaa tabi ki orasi oyle son mesaji o atmisti 4 gun once mesela .hemen atlayan ya da hayal kuran biri degilimdir ama ilginc bir sekilde simdiye kadar erkekler hep israr ederdi benimle konusmak icin ilk defa basima boylr bir sey geldi1 gün konusmussunuz zaten. 1 dk beyin firtinasina değmez. Insanlar 20 yıl evli kalıp sormuyor niye acaba diye.
Yaa aslinda bilmiyorum yazabilirdim ama bir sey tuttu beni sanki yazmak istemedimÇünkü siz de onun tek tercihi değilsiniz muhtemelen. Konuştukça sizi beğenmemiş olabilir.
Sizin yazmanızı beklemiş olabilir. 4 gün beklemek yerine ilk gün neden siz yazmadınız?
Ya sorun etmedim aslinda tani ilk defa boyle bir sey basima geliyor nedenini irdeledim sadece kisissel olarak x kisisi niye yazmadi degilre boyle konusurken bir erkek neden keser diye konu acmak da dusunebilirsinizUmrunda olmadığı içinmi bu kadar sorun ettin
Madem başka seçenekler var bi o değil
Engelle gitsin takip etme adami
Bence bu sosyal ortamları hiç ciddiye almamak gerekiyor. Herkes ulasilabilir olmuş, hiç emek çaba kalmamış...en az çabayla kimle olabilirim hesapları üzerine işleyen bir sistem yani.Yaa tabi ki orasi oyle son mesaji o atmisti 4 gun once mesela .hemen atlayan ya da hayal kuran biri degilimdir ama ilginc bir sekilde simdiye kadar erkekler hep israr ederdi benimle konusmak icin ilk defa basima boylr bir sey geldi
Ya kadinlardaki genc yasin hicbir zaman bir cekicilik unsuru oldugunu dusunmuyorum zaten .20 li yaslarin baslarindayim ama 30 lu yaslarin kadinlarin en aktif ve bilincli donemi oldugunun cok iyi farkındayım. Sadece 30 yasindaki bir erkek neden yazmaz gibi yani.. yoksa genc olmak lütuf degildirdemek ki 10 yas kücük olman tek basina cekici bir etmen olmuyormus, yazmiyorsa ilgilenmiyor demektir.
Ya kadinlardaki genc yasin hicbir zaman bir cekicilik unsuru oldugunu dusunmuyorum zaten .20 li yaslarin baslarindayim ama 30 lu yaslarin kadinlarin en aktif ve bilincli donemi oldugunun cok iyi farkındayım. Sadece 30 yasindaki bir erkek neden yazmaz gibi yani.. yoksa genc olmak lütuf degildir
Yaaa hahahahahahaah vallahi takinti haline getirdigimden degil ilk defa basima boyle bir sey geliyor .Merak ettim1 (yazıyla bir) gün
Demek hoşlanmadı yada başka biri vardı yedekteYa sorun etmedim aslinda tani ilk defa boyle bir sey basima geliyor nedenini irdeledim sadece kisissel olarak x kisisi niye yazmadi degilre boyle konusurken bir erkek neden keser diye konu acmak da dusunebilirsiniz
Aynen hayatinda biri hatta birileri olabilirya onu extra yazdigin icin o yorumu yaptim :) mesgul olabilir, yeteri kadar muhabbet sarmamis olabilir, hayatinda biri olabilir cok ihtimal var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?