Neden böyle yapıyorlar..

asya76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
23
0
86
Diğer
eşimin akrabaları geldiler kayınvalidemin ablasına hemde uzak yoldan.. kayınvalidem oraya gitti 10 gündür orada diğer herkes görümcem çocuğu vs..ordalar. ben, eşim ve çocuğum hariç herkes orada.. bir kere aramadılar napıyorsunuz nasılsınız diyen olmadı kimsenin aklına gelmedik yani. bugün kayınvalidem evine dönmüş beni aradı nasıl eğlendiklerini anlatıyor bana görümcemin çocuğuna alınan hediyelerden bahsediyor sanki bende çocuk yok benimki onun torun değil sanki.. kızınınki torun oğlununki torun değil.. evlendiğimden beri görümcemle kocası heryere davet edilir eşimle ben kimsenin aklına gelmeyiz kayınvalidemde daha sonra yaptıklarını anlatır madem bizsiz eğleniyorsunuz bari anlatıp benim canımı sıkma..kayınvalideme dedim hepiniz ordasınız kimsenin aklına biz gelmedikmi görümcemle kocası aklınıza geliyor oğlunla gelinin kimsenin aklına gelmiyor dedim aylar önce..hep böyle hep biz dışlanıyoruz ve eşim annesine dedi anne bizim çocuğu görmek isteyen olmadımı kayınvalidem dondu kaldı hatasının farkına vardı çünkü cevap veremedi ..yine aynı şey oldu yani ben bu durumdan sıkıldım artık ne yapmalıyım akıl verin..

varya bu kaynanalar hep bole.bak gorumcemın 3 cocugu var hep kaynana buyuttu onları.4 aydır da baska sehırde kızının yanında.bende 7,5 aylık hamıleyım.ılk bebegım.ama gelmıyor kadın.sankı oglunun cocugu torunu degıl.bırkackere esım soledı bılmem ne zaman gelecegım dedı.yanı bende cok tecrubesızım sımdıden streslerdeyım.annemde calısıyor.esımden baska bakacak kımsem yok.o da donusumlu calısıyor bır gunduz bır gece gıbı mesela.ne yapacam bılmem.son bırkez soylıyecez bakalım gelecekmı.pek umıdım yok acıkcası.cok sıkıntıdayım.kısacası bunlar hep boyle.sankı eşlerımız üvey evlatları...

bu durum senin canını çok fazla sıkmış
ayrımcılık yapıyorlar madem sen karış onlara ara sor evine davet et
belkı sen soğuk davranıyorsundur arkadaşım
onları beklersen belkıde daha çok beklıceksın

neden böyle anlamıyorum damattan olma çocuk daha mı tatlı geliyor anlamadım yada damada bu şekilde yaranacaklarınımı zannediyorlar.. bilmiyorlarki ileride yaşlandıkları hastalandıkları zaman gelinin oğlunun eline düşecek.. gelinine zamanında iyi davran o da sana iyi baksın ama bunu idrak edemiyorlar.

evet canım haklısın.canım o kadar sıkkın kı su saatte bıle aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.esım herturlu destekcım ama ben ne yapacam bılmıyorum.zaten dogumdan da cok korkuyorum.ben ne anlarım dogum sancısından.ya evde kımsecık olmazsa,esım ıste olursa....

evime davet ettim bir kaç kere yemeğe geldiler bana oldukça da iyi davrandım hiçbir sorun yoktu.. ilk tanıştığım insanlara karşı soğuk davranırım ben sonradan açılırım ama onlar beni bilirler bende onları bilirim.. eşimle beni hiçbir yere sığdıramadılar gitti.

Hiç yorma be güzelim kendini valla degiştiremezsin kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben 11 yıllık evliyim benimkilerde böyle oğlum 1 hafta yattı evde serumlar yedi çok agır hastalık geçirdi okulundan kaldı zayıfladı eridi yavrum doktor doktor gezdik 1 kere gelmedi noldu nasıl demedi eşim bide emre hastalandı böyle böyle oldu diye aramış söylemiş çünkü utanıyo bütün ailem geldi gitti annem sürekli başında her gün geldi gitti bunları gördükçe üzülüyo eşim ama ailesi bir kere bile gelmedi . Bayramdan bayrama cebine 5 tl koymakla babanne dede oldugunu sanıyo benimkiler ugraşmıyorum artık Allaha havale ettim
Kendi kızı damadı ve torunları yemeklerini kaynanamda yer neymiş masraf etmesinlermiş ev ödedim araba ödedim bir gün bi şeye ihtiyacım varmı demediler eee etme bulma dünyası bu güzelim yarın elden ayaktan düştülermi dogru kızlarının evine gitsinler ona yakışırlar bana degil böyle düşünüyorum .Analık etseydi baş tacı ederdim akreplik ediyo evimi yuvamı karıştırıyo umrumda bile degiller elden farksızlar benim için ayy çok doluymuşum beee valla kaydirigubbakcemile3

doğumdan hiç korkma bak ne güzel bebeğini kucağına alacaksın.. çocuğum olsun diye uğraşanlar var yıllarca.. sakın korkma nasıl bakarım diye onlar kendilerine öyle baktırıyorlar kii.

Kızz hamiş psikopata baglama kız gecenin şu saatinde ne aglaması delimisin aaa ne aglıcan hakedene hakettigi degeri vereceksin o kadar

sancıya gelince anlarsın anlarsın sakin ol a.s.

leloss bende doluyum ama patlasam ne olacak bir iki ay sonra yine aynısını yapıyorlar etme bulma dünyası işte bende çıldırmak üzereyim kendimi yiyip bitiriyorum neleri problem ediyorum diyorum kendime ama dışlanmak beni çok üzüyor.

anlarım dımı kızlar.bakmaktan korkmuyorum kı.ama ıste 40 cıkana kadar yanımda devemlı bırı olsun ıstıyorum ama gelmıyor kadınnn.hanı ılk yıkaması gobek kordonu falan.neyapcam ben ya....

anlarım dımı kızlar.bakmaktan korkmuyorum kı.ama ıste 40 cıkana kadar yanımda devemlı bırı olsun ıstıyorum ama gelmıyor kadınnn.hanı ılk yıkaması gobek kordonu falan.neyapcam ben ya....

bayanın konusunuda katletmeyelim ama kaç yaşındasın sen ben 21 yaşında anne oldum hiç bebek nedir bilmezdim hatta gülümsetiyim sizi biraz dogum yaptım odaya aldılar bakıyorum yanımdakilere onlar emziriyo bende emziriyorum onlar altını alıyo bende alıyorum o kadar tecrübesizdim yanii 2 gün geldi Annem yıkamaya babam rahatsızdı gelemedi sürekli kaynanam 10 gün sonra bebegi görmeye geldi düşün yanii iki legen su yaptım biri köpüklü biri duru su oğlumu köpüklü suda köle bi elimle ovaladım duru suda duruladım böle böle alıştımm korkmaa Anne oldumu yaparsın hepsini emin ol yaparsın senin parçan o en ii şekilde gerekeni yaparsın yanii a.s

kız lelos ve asya buda bıseymı.ocak ayındayız.calısıyordum ozaman.cokfenada grıbım.bır aksam kaynanaya gıttım kalayım dıye esımde ıste gececı.çerez falan aldım ıkımız yerız dıye.otururken hoop bırden gorumcemler geldı 3 cocuk enıstem falan bır cuvalda elbıse.neyse hos geldın bes gıttın acmısınız bısıyler hazırlım dıye sordum o hasta halımlen.neyse yatma vaktı geldı saat 12 yı gectı bı sohbet bı cene gorumcekte ama nasıl kafam almıyor artık.neyse basladım uyuklamaya.kaynana dedı sımdı sen orda yat bız senı kaldırırız.dedımkı buraya yatarsam dahada kaldıramazsın anne,hanı cok halsızım ya o manada demıstım.senmısın oyle dıyen.gorumcem kalk dıyor kocasına gıdıyoruz topla esyaları.baska sehırden geldıler ustelık.kal kalk kalk gıdıyoruz.neyse baska odaya gectıler kaynım dedı heralde neden bole yapıosun abla.bende dedım kaynanaya gıdeyım ben anne.NE DESE BEGENIRSINIZ KIZIM GITSEN IYI OLUR.OGLUM KAYNIMDAN OTURU GOTURSUN SENI.SAAT 12,20 FALANDI.HISIMLA GIYINIP CIKTIM INDIM KAYNIM ARABADA.EVIMDE 30 DK MESAFEDE.ARABADA AGLADIM SESSIZ SESSIZ.GITTIK SITE HERKES YATMIS ON KAPILAR KLITLI KOMSUYU UYANDIRDIM OLE GIRDIK EVE.HIC UNUTMADIM UNUTAMAM.ESIMI ARADIM.ARALARINDA KAVGA CIKTI ESIMABLASINI GIDIP DOVECEKTI O KADAR.ZOR ENGELLEDIM YANI.KISACASI GELINIZ YA CANINIZ CIKSIN DIYORLAR BIZE...

Takma kafanaaa dicem sanada degmez çünkü inan degmez kendini yıprattıgınla kalırsın tecrübe konuşuyo bak şimdi ne manyakmışımm diyorum

Öyle bi şey bir daha oldugunda aradı dimi seni anlatıcak aklı sıra hava atıcak ayyy çok mühüm işlerim var sonra konuşurz de kapa tel. havası içinde kalsınn yerimseniben

Anammm gitsen ii olur hee öylesinin alnını karışlarım ben be bide o kadından gelsin yanımda bulunsun gibi istekte bulunuyosun Allah iyiliğini versin senin

24 ideal anne olmak için her bi şeyi yaparsın senn kaynananda görür ana nasıl olunuyomuş hıhhh

Aslında ıyı bır kadın.ama kızı bır yana dunya bır yana.sankı kızı kaynana yanı.bakarım nasıpse.ama geldıgınde ust katımda oturcak eltımlen.bakalım o zaman yuzu tutacakmı,allah buyuk.sadece sımdıkı hallerını dusunuyorlar.yaslanacakları gelmıyor akkıllarına hıÇÇÇ

boşver.. sürekli onlarla vakit geçirmek zorunda olmak heryere habire çağırmaları müsait olmadığında bilegitmek zorunda kalman... yada gidince canın sıkkın bile olsa gülümsemen..

en iyisi kendi kabuğunda yaşamak... çok yüzgöz olmak da bir üsre sonra bunaltır boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…