• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle yaptı fikrinize ihtiyacım var ?

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
3 Senedir tanışıyoruz ve sürekli ne olursa olsun birbirimizi affediyoruz özellikle ben. Eski sevgilimle konuşuyorduk bayadır aramız iyiydi 5 gün öncesine kadar ama çıkmıyorduk hani derler ya çıkmıyoruz ama çıkıyor gibi konuşuyoruz diye işte tam öyleydik. Biraz değişik bir çocuk başak burcu kararsız dengesiz bir tip. son 3-4 gün konuşamamıştık. Bir yazdığımda o yazmamıştı ertesi gün yazdıgındada ben uyuyordum cevap atamamıştım sonradan geri döndüm ama bu seferde o dönmemişti. İşte bu şekilde bi saçma zaman süreci oldu. Dün doğum günümü kutlamasını bekledim bildiğinide biliyorum. Unutamazda ama bugün bir bakıyorum facebook ve twitterdan silinmişim. Şimdi ben bana yol verdiğine mi üzüleyim yoksa benim yapmak istediğimi onun benden önce yapmasına mı ? Çok kötüyüm arkadaşlar. Pişman olsun yazsın ona cevap vermiyeyim istiyorum. Sizce yazar mı? Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kala kaldım böyle. Sizce bende mi susmalıyım hiç bişey dememeli miyim yoksa bir yazı atıp cevap vermiyceğini bildiğim halde bende ona mı yol vereyim ? Geri dönüp pişman olup yazsında istiyorum.

sürekli arkanıza bakarak yolda yürüdüğünüzü düşünün. Düşersiniz..Yaralanırsınız..
Artık arkanıza bakmayı bırakırsanız;kalbiniz de kırılmaz,bu tip şeylerle canınız da sıkılmaz.
Eski sevgiliyse bırakın öyle kalsın

Onun amacını anlayamadım anlattığınız kadarıyla dengesiz biri ama bence asıl siz onu beyninizde bitirin. Böyle ikilemlerle kendinizi yaralarsınız ..Zamanla daha ıyı ınsanlar karsınıza cıkacaktır

3 Senedir tanışıyoruz ve sürekli ne olursa olsun birbirimizi affediyoruz özellikle ben. Eski sevgilimle konuşuyorduk bayadır aramız iyiydi 5 gün öncesine kadar ama çıkmıyorduk hani derler ya çıkmıyoruz ama çıkıyor gibi konuşuyoruz diye işte tam öyleydik. Biraz değişik bir çocuk başak burcu kararsız dengesiz bir tip. son 3-4 gün konuşamamıştık. Bir yazdığımda o yazmamıştı ertesi gün yazdıgındada ben uyuyordum cevap atamamıştım sonradan geri döndüm ama bu seferde o dönmemişti. İşte bu şekilde bi saçma zaman süreci oldu. Dün doğum günümü kutlamasını bekledim bildiğinide biliyorum. Unutamazda ama bugün bir bakıyorum facebook ve twitterdan silinmişim. Şimdi ben bana yol verdiğine mi üzüleyim yoksa benim yapmak istediğimi onun benden önce yapmasına mı ? Çok kötüyüm arkadaşlar. Pişman olsun yazsın ona cevap vermiyeyim istiyorum. Sizce yazar mı? Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kala kaldım böyle. Sizce bende mi susmalıyım hiç bişey dememeli miyim yoksa bir yazı atıp cevap vermiyceğini bildiğim halde bende ona mı yol vereyim ? Geri dönüp pişman olup yazsında istiyorum.

Adı üzerinde eski sevgili. Eskileri pişirip pişirip kendinize servis ederseniz böyle olur. Bırakın mazide kalsın. Bu kadar takılmayın.
Sorunuza cevap olarak diyeceğim; Siz ona dönüş yaparsanız eski sevgiliniz onu umursadığınızı düşünür. Karşı tarafa böyle bir intiba yaratırken siz de ona yol vermiş olmazsınız bence. Bir daha sizi ararsa siz cevap vermeyerek ona yol verdiğinizi gösterirsiniz.

Edit: Bütün başak burcuna mensup kişileri kararsız dengesiz ilan ettin. Bence öfkeden ne diyeceğini şaşırmışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
En büyük tepki, tepkisizliktir
Hiç bir şey yapmayın, onu kendi haline bırakın ve artık önünüze bakın

Ya istediğim pişman olup yazması zaten cevap vermiycem geride dönmiycem ama en azından onu öyle görmek istiyorum. İçim rahatlasın.

sürekli arkanıza bakarak yolda yürüdüğünüzü düşünün. Düşersiniz..Yaralanırsınız..
Artık arkanıza bakmayı bırakırsanız;kalbiniz de kırılmaz,bu tip şeylerle canınız da sıkılmaz.
Eski sevgiliyse bırakın öyle kalsın
Bak bu arkadaşımız nekadar güzel yazmış. Siz neyin ne olduğunu biliyosunuz sonuçta size cevap yazsa ne olur yazmasa ne olur siz yazsanız ne olur yazmasanız ne olur ne değişir ? Tekrar eskisi gibi olabilceğenize inanıyomusunuz? Bence kafanıza tokadan başka bişey takmayın :112: Hayatınızda daha olumlu şeylere mutlu olabileceğiniz şeylere samimi olduğunuz arkadaşlarınıza vakit ayırın. Bunlar gelip geçici, pişman olup size yazsa belki bi nebze içiniz rahatlar ama ne gerek varki çokmu önemli? Siz öyle varsayın kendi kendinize affedin onu ve önünüze bakın. Eminim hayatınızda bundan daha önemli şeylerde vardır..

Bence bosver gitsin.baska seylerle ilgilenmeye calis.mazide kalsin.senin yazini okuyunca,benim eski hallerim geldi aklima.tam 7sene boyle gelgitlerle gecti.ayni burctu.ama o kadar yiprandimki bu surede.ve onu hayatimdan tamamen cikarttim.cok kisa birsure sonra esimle tanistim ve hersey o kadar cabuk olduki.evlendik cok mutluyum ve birde kizimiz oldu.peki o ne yapti.nisanlandigimi duyunca,pesimden kostu bana tehtidler savurdu.evime geldi,isyerime geldi.en sonunda annem ailesini aradi.sikayet etti.sonra facebooktan tanidiklarima falan ulasti.ama ben coktan vermistim kararimi.onu hayatimdan cikarmaya.cok uzattim ama demem oki boyle insanlardan uzak dur.hakkinda hayirlisi olsun....eski sevgilinde mazide kalsin...

Cevaplar için teşekkürler ama bende kafaya koydum ne olursa olsun onun bana yazmasını pişman olmasını görmek stiyorum dönmesem bile yoksa yaptığı bana cok koydu kendimi kötü hissediyorum elimde değil...

Cevaplar için teşekkürler ama bende kafaya koydum ne olursa olsun onun bana yazmasını pişman olmasını görmek stiyorum dönmesem bile yoksa yaptığı bana cok koydu kendimi kötü hissediyorum elimde değil...
Amannn başak burcu erkeğinden ilallah ettim. Ben biriyle sevgili oldum benden sonra bi kac arkadaşım başak burcuyla sevgili olma gibi biseye kalkıştılar burclara inanma sebebim başak erkekleri :D döner anam döner ama sen hic o yokmuş gibi eğleniyormus gibi davran bak gör neler olcak msj atmalar filan ama bence ugrasmaya değmez onun yerine kendine aklı başında birini bul ömür mü gecer üzülmekle :/

Back
X