- Konu Sahibi sevgicikler
3 Senedir tanışıyoruz ve sürekli ne olursa olsun birbirimizi affediyoruz özellikle ben. Eski sevgilimle konuşuyorduk bayadır aramız iyiydi 5 gün öncesine kadar ama çıkmıyorduk hani derler ya çıkmıyoruz ama çıkıyor gibi konuşuyoruz diye işte tam öyleydik. Biraz değişik bir çocuk başak burcu kararsız dengesiz bir tip. son 3-4 gün konuşamamıştık. Bir yazdığımda o yazmamıştı ertesi gün yazdıgındada ben uyuyordum cevap atamamıştım sonradan geri döndüm ama bu seferde o dönmemişti. İşte bu şekilde bi saçma zaman süreci oldu. Dün doğum günümü kutlamasını bekledim bildiğinide biliyorum. Unutamazda ama bugün bir bakıyorum facebook ve twitterdan silinmişim. Şimdi ben bana yol verdiğine mi üzüleyim yoksa benim yapmak istediğimi onun benden önce yapmasına mı ? Çok kötüyüm arkadaşlar. Pişman olsun yazsın ona cevap vermiyeyim istiyorum. Sizce yazar mı? Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kala kaldım böyle. Sizce bende mi susmalıyım hiç bişey dememeli miyim yoksa bir yazı atıp cevap vermiyceğini bildiğim halde bende ona mı yol vereyim ? Geri dönüp pişman olup yazsında istiyorum.