• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle yaptı fikrinize ihtiyacım var ?

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
3 Senedir tanışıyoruz ve sürekli ne olursa olsun birbirimizi affediyoruz özellikle ben. Eski sevgilimle konuşuyorduk bayadır aramız iyiydi 5 gün öncesine kadar ama çıkmıyorduk hani derler ya çıkmıyoruz ama çıkıyor gibi konuşuyoruz diye işte tam öyleydik. Biraz değişik bir çocuk başak burcu kararsız dengesiz bir tip. son 3-4 gün konuşamamıştık. Bir yazdığımda o yazmamıştı ertesi gün yazdıgındada ben uyuyordum cevap atamamıştım sonradan geri döndüm ama bu seferde o dönmemişti. İşte bu şekilde bi saçma zaman süreci oldu. Dün doğum günümü kutlamasını bekledim bildiğinide biliyorum. Unutamazda ama bugün bir bakıyorum facebook ve twitterdan silinmişim. Şimdi ben bana yol verdiğine mi üzüleyim yoksa benim yapmak istediğimi onun benden önce yapmasına mı ? Çok kötüyüm arkadaşlar. Pişman olsun yazsın ona cevap vermiyeyim istiyorum. Sizce yazar mı? Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kala kaldım böyle. Sizce bende mi susmalıyım hiç bişey dememeli miyim yoksa bir yazı atıp cevap vermiyceğini bildiğim halde bende ona mı yol vereyim ? Geri dönüp pişman olup yazsında istiyorum.

3 Senedir tanışıyoruz ve sürekli ne olursa olsun birbirimizi affediyoruz özellikle ben. Eski sevgilimle konuşuyorduk bayadır aramız iyiydi 5 gün öncesine kadar ama çıkmıyorduk hani derler ya çıkmıyoruz ama çıkıyor gibi konuşuyoruz diye işte tam öyleydik. Biraz değişik bir çocuk başak burcu kararsız dengesiz bir tip. son 3-4 gün konuşamamıştık. Bir yazdığımda o yazmamıştı ertesi gün yazdıgındada ben uyuyordum cevap atamamıştım sonradan geri döndüm ama bu seferde o dönmemişti. İşte bu şekilde bi saçma zaman süreci oldu. Dün doğum günümü kutlamasını bekledim bildiğinide biliyorum. Unutamazda ama bugün bir bakıyorum facebook ve twitterdan silinmişim. Şimdi ben bana yol verdiğine mi üzüleyim yoksa benim yapmak istediğimi onun benden önce yapmasına mı ? Çok kötüyüm arkadaşlar. Pişman olsun yazsın ona cevap vermiyeyim istiyorum. Sizce yazar mı? Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kala kaldım böyle. Sizce bende mi susmalıyım hiç bişey dememeli miyim yoksa bir yazı atıp cevap vermiyceğini bildiğim halde bende ona mı yol vereyim ? Geri dönüp pişman olup yazsında istiyorum.

Yerinde olsam hiç umursamazdım. Çünkü hayat bu sorunları takmayacak kadar değerli. Anne ve baban hariç kimse senin yanında sonsuza dek durmaz. Örneğin ; 3 senedir yanında olan bir insan seni 3 saniyede silip atabiliyorsa bence bu ayrılık bir nevi hayırdır. Bu yüzden kendini fazla üzme derim ben.
Eğer unutmak istemiyorsan sev ama kesinlikle belli etme yoksa dönmez. Unutmak istiyorsan ; sadece az şarkı dinle. Unutma ; ne kadar az şarkı dinlersen o kadar çabuk unutursun. :40:

erkeklerrr erkeklerrr
hep böledirler hep canımızı yakan taraf onlar olurlar canım

kaçan her zaman kovalanır
sen kaçan taraf ol yada sen terk eden taraf zaten öle olmuşun terk eden sen cvp vermemişin

bu ileri dönük bişey olsaydı bitmezdi bence
oluruna bırak niye neden oldu diye üzme kendini üzülen o olsun
düşünceli birine benziyon
kararsız adamdan ne sevgili olur nede ilerde koca

sana yaşatacağı tek şey hüsran olur
bu erkekler bazen kendilerini bişey zannederler
önce hayatımıza girerler hayatımızın dönüm noktası olurlar
sonrada hayatımızdan bir anda çıkıverirler
tek bir söz demeden

yıllar sonra karşılaştındada
tek söyleyeceği söz

ozaman ki şartlar öleydi
ben o şartların taaaaaaa içinee ...... :33:

Neden böyle yaptı bilemeyiz ama pişman olacağı kesin bence. ama sen de dayanamayıp cevap atarsın.. :3:

Ya istediğim pişman olup yazması zaten cevap vermiycem geride dönmiycem ama en azından onu öyle görmek istiyorum. İçim rahatlasın.

Pişman olacağı kesin derken nasıl bu kadar emin konustun ya :) bana bundan sonra hiç yazmıcakmış gibi gelyor çünkü ilk defa beni face ve twitterdan bana hiç bişey söylemeden yazdıgımda cevap vermeden sildi.

Bence unut gitsin hicbirsey yazma onun bence yapmak istediği senin adımlar atman egosunu sisirmen. kim istemez biri peşinde koşsun. acı ama bir ihtimal daha var başka biri de olabilir o yüzden bırak gitsin hiç yazma hiç olmamış gibi davran kendini oyala.kitap oku senin için çok önemli ise yapmak istediğini anlamak icin kiskandirma takdigi uygula başka normal bir erkek arkadaşınla onun tanimadigi biri ile onun olabilecegi yerde otur konus cok samimi olmaya gerek yok her daim ise yarar :) eteği tutusmuyorsa unutmustur sende unut gitsin.

geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum, ama sanki içinde bir intikam duygusu varmış gibi geldi.

Seni sevmiyor. Pişman da olmayacak.
Yine konuşmaya çalışırsa da bil ki kendi egosu için.
Bunlar boş beklentiler yani.
Birazcık gerçekçi olun lütfen.
Neden bu kadar ılımlı bakıyorsunuz her şey böylesine netken?
Dengesiz diyorsun, ne sevgilisiniz ne de arkadaş gibisiniz diyorsun.
Seven biriyle böyle bir tecrübe yaşamaz hiçbir insan.
Bu seni sadece boş zamanlarında, canı sıkıldığında elinin altında bulmak isteyen birinin tavrıdır.
Kafanı bulandırmana değmez.
Seni sevmeyen birine kötü duygular yaşatamazsın.
Yani istediğin olsa ve ona cevap yazamasan ne olacak ki?
Bunu ne kadar önemseyeceğini sanıyorsun?
Kendini affet ve öfkenden arın. Bundan bir iş çıkmaz.

Back
X