neden böyle yapti kocam

Belki işyerinde birşeye canı sıkıldı
Aşırı tepki vermiş
Yada çok ilgi çektiğinizi düşündü güzel ve göze battıysanız o da tetiklemiştir
Bir nevi kıskanmış trip atmış ;)
Biraz aşırı olmuş....

Almanya 'da kimse kimseye bakmaz sapıkça, bende makyaj yapan bir bayanım, eşim òlçülü yaptığım için sever, çok yapma der sagdece, bence eşiniz eve geldiginde demek ki sizi bakımlı görmek istiyor, kıskanmış olmalı...

Slm arkadaslar dün bi olay yaşandı ve aklim hala orda ...konu şu Ben dün alışverişe çıktım almanyadayim bunuda belirteyim yakin oldugu icin yürüme gittim kizimla makyajda yapmıştım likit sürme maskara ve fondeten sürdm esim isten erken geldi evde olmayinca aradi aldi markette oldugumu söyledim yanimiza geldi beni gorunce delirdi bu ne makyaj kime kendini begendiriyosun falan tabi bende gerekli gibi sakince cvb veriyorum eve geldik neleri sürdn dedi aldı kullandiklarimdan fondeten hariç hepsini duvara firlatti maskara cam oldugu icin kırıldı duvar mahvoldu sonra soylendi ben eve grlince niye böyle yapmiyorsun falan filan benim karşımda niye böyle degilsim dedi bu arada hep yaptigim makyaj sadece likit kullandım bu kez sanirim o dikkat çekince delirdi anlamıyorum bna guvenmiyomu yoksa baska bi seyden dolayimi yapti bunu. .

yani markete bile gidiyor olsak insan icine cikacak bir sekle girmek lazim ama sende surmeler eyeliner lar fondotenler falan Aldi ye gitmek icin biraz abartmissin bence. Ha abartmis olman benim kisisel gorusum ama bu kocanin cinnet gecirmesini hakli cikarmaz makyaj konusu kisiseldir erkekler ya hic umursamaz yada hoslanmaz karsi cikarlar falan ama senin kocan normalde karismazda o gun ses cikardi ve bu tepkiyi gosterdiyse belki baska seye kizip sana patlamistir . Haber vermeden gittigin ve eve gelince seni evde bulamamasi da olabilir kocanin huyunu bilip ona gore hareket edeceksin adam psikopatsa en ufak seyden supheleniyorsa evet ne yazikki markete giderken bile haber edeceksin. Ayrica kocan calismiyor mu ? Kocanin isten gelis saatini bilmiyormusunda o gelecegi vakit evden yok oluyorsun?
Normal sartlarda kabul edilir degil tabiki kocani hareketi ama herkes ayril falan demekte bana sacma geliyor ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin diye dusunurum ben, sende kocanin huyunu bilip ona gore davranacaksin.
Yaptigin makyaji bilmiyorum ama arap kadinlari gibi koca kuyruklu surmeyle markete gittiysen adaminda tuhafina gitmistir oda dogal olarak bana yapmadigin seyi neden markete giderken yapiyorsun diye dusunuyor. Ama kime susleniyorsun demeside agir kacmis insan evlendigi kisini nasil itham eder boyle birseyle.

Ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemlidir bazen. Sakin sakin anlatsaymış belki orta yol bulurdunuz.
Kime kendini beğendiriyosun ne demek.
Tepkileri çok abartılı.

Aşırı tepkili olmuş olmasaymis iyiymis ama ozunde haklı bence. Ben artik disardan cok içerde makyaj yapiyorum ki bana da dogrusu bu geliyor. Disarda sadece temiz duzgun bi yüz gorunumu saglamaya calisiyorum esime de abarti makyaj yapiyorum. Esiniz daha once bunu sizle paylasmis siz de anlamamis olabilir misiniz?

Bugün eşyalara şiddet uygulayan
gün gelir size uygular
Sizin bu duruma sert tepki vermeniz lazım hatasını anlaması için
ayrıca kişi kendinden bilir işi demek ki dışarıda makyajlı kadinlarla ayrı ilgileniyor

Aynısı gelmişti basima. Ne zaman suslensem dışarı çıkarken (ki evde de süslenen biriyim) eşim hep sildirirdi makyajı e sıkıysa karşı gel işler daha berbat oluyordu ha bide allık sürdüğüm için alligi firlatmisti digerleride içindeydi ama sadece darbe almışlar olan alligima olmus:) biz kadınlar makyaja değil aslında sadece guzelligimize önem veririz bu beğenilme arzusu olabilir ama erkeklerden yana değil hemcinslerimiz de güzel görsün isteriz.

Kadınları mutlu etmek çok zor degil aslında ama erkekler daha da kolayına kaçıyor mesela sizi inciterek korkutacagini bi daha yapmamanizi sagliyor ama size tatlı bi dille deseydi hayatim evde daha çok sur yakismis benim karıma falan deseydi çok hoşunuza giderdi insanın sevgisi daha çok artar ama onlar zorbalık yaptıkça kadın hayattan soğuyor sonra diyorlar neyin var ve kadın bikerede yuzun gülsün. E güldür ozaman??değilmi.. off hele gurbet nasıl zordur bilirim bir senem bir asır gibi geçti. Hemde ailem yoktu yanimda, umarım sizin aileniz yaninizdadir. Ben akıl sağlığımı kaybedecektim nerdeyse.. suan boşanmak üzereyim, Allah herkese yardım etsin bi yuva kurmak zorr ama sürdürmek çok çok daha zor. Iki farklı karakter birbirine alışması katlanması çok sabır gerektiriyor. Alttan almak kadın içinde zor erkek içinde herkes öfkeli herkes sinirlii ama erkekler çok farklı yaratıklar hep idare etmek kadınlara düşüyor ne yazıkki....

Özgüvensiz,kocaman olmuş çocukları pışpışlamak için mi evleniyoruz? Sizin sorduğunuz şeye de takıldım, neden böyle yaptı diye sormayın böyle birşeyi bana nasıl yapabiliyorsun diye eşinize sorun. Kaç yaşında insanlarsınız, çocuğunuz var biraz baba gibi davransın makyaj yaptı diye ortalığı dağıtmak nedir?? Bana güvenmiyorsan, kendine güveninde sorun varsa git bi yerde tadavisini ol yakıştırdığın şeye bak kendine gel deyin bir dahakine

Özgüvensiz,kocaman olmuş çocukları pışpışlamak için mi evleniyoruz? Sizin sorduğunuz şeye de takıldım, neden böyle yaptı diye sormayın böyle birşeyi bana nasıl yapabiliyorsun diye eşinize sorun. Kaç yaşında insanlarsınız, çocuğunuz var biraz baba gibi davransın makyaj yaptı diye ortalığı dağıtmak nedir?? Bana güvenmiyorsan, kendine güveninde sorun varsa git bi yerde tadavisini ol yakıştırdığın şeye bak kendine gel deyin bir dahakine
Hay ağzınıza sağlık bencede böylelerinin tedavi olması gerek bende eşime defalarca söylerdim tedavi ol diye ama olmadı şimdi beni kaybetti ayrılıyorum ondan. Böylelerinin evlilik sürdürmesine hakkı olmadığını düşünüyorum (şiddete egilimli erkeklerin).

Ben de evde salas gezerim dışarıya çıkarken makyaj yaparım. Eşim bi kere bile neden diye sormadi. Saçmalık evde her daim makyaj mi yapılır?

Makyaj malzemesini duvara atmakta ne demek. Abartmasin. Kendi dışarıda makyajlı hatunlara baya bakıyor herhalde ki böyle tepki vermiş

Hay ağzınıza sağlık bencede böylelerinin tedavi olması gerek bende eşime defalarca söylerdim tedavi ol diye ama olmadı şimdi beni kaybetti ayrılıyorum ondan. Böylelerinin evlilik sürdürmesine hakkı olmadığını düşünüyorum (şiddete egilimli erkeklerin).
Şükür siz kurtuluyorsunuz diyelim o zaman ne diyelim hayırlısı olsun sizin için :) valla ülkede bir sürü dert var bir de böyle şeyler okuyunca sabır çekiyorum oturduğum yerden

Şükür siz kurtuluyorsunuz diyelim o zaman ne diyelim hayırlısı olsun sizin için :) valla ülkede bir sürü dert var bir de böyle şeyler okuyunca sabır çekiyorum oturduğum yerden
Evet ülkede dert çok ama herkesin derdi yuku kendine fazla geliyor mesela suan çok moralsizimya dünya yansa umruma olmaz gibi oof:(

Gerçekten de eşini işten gelirken karşıladığında özen göstermiyor, makyaj vs yapmıyor musun? Eğer gerçekten böyleyse tribe girmesi normal bence.
Normal mi??? Pardon da adamlara giyinip süslenmek zorunda mıyız? Kızın içinden gelmiş yapmış , kim ne karışır??? Alıp duvara çalmak nedir? Bir kadın olarak bu şiddeti nasıl mazur görürsünüz :KK57:

Back
X