Aynısı gelmişti basima. Ne zaman suslensem dışarı(ki evde de süslenen biriyim) eşim hep sildirirdi makyajı e sıkıysa karşı gel işler daha berbat oluyordu ha bide allık sürdüğüm için alligi firlatmisti digerleride içindeydi ama sadece darbe almışlar olan alligima olmus:) biz kadınlar makyaja değil aslında sadece guzelligimize önem veririz bu beğenilme arzusu olabilir ama erkeklerden yana değil hemcinslerimiz de güzel görsün isteriz.
Kadınları mutlu etmek çok zor degil aslında ama erkekler daha da kolayına kaçıyor mesela sizi inciterek korkutacagini bi daha yapmamanizi sagliyor ama size tatlı bi dille deseydi hayatim evde daha çok sur yakismis benim karıma falan deseydi çok hoşunuza giderdi insanın sevgisi daha çok artar ama onlar zorbalık yaptıkça kadın hayattan soğuyor sonra diyorlar neyin var ve kadın bikerede yuzun gülsün. E güldür ozaman??değilmi.. off hele gurbet nasıl zordur bilirim bir senem bir asır gibi geçti. Hemde ailem yoktu yanimda, umarım sizin aileniz yaninizdadir. Ben akıl sağlığımı kaybedecektim nerdeyse.. suan boşanmak üzereyim, Allah herkese yardım etsin bi yuva kurmak zorr ama sürdürmek çok çok daha zor. Iki farklı karakter birbirine alışması katlanması çok sabır gerektiriyor. Alttan almak kadın içinde zor erkek içinde herkes öfkeli herkes sinirlii ama erkekler çok farklı yaratıklar hep idare etmek kadınlara düşüyor ne yazıkki....