Neden böyle yaptı ?

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Merhaba hanımlar.

2 hafta önce bir arkadaşımda 5 gün kaldım. İş dolayısıyla farklı şehirde kalacak yere ihtiyacım vardı, kendisi teklif etti onda kalmamı. Kaldığım süre boyunca rahatsız etmemek için elimden geleni yaptım, yardım ettim. Yemek aldım, harcama yaptırmadım vs. Onda kalırken herhangi rahatsızlık dile getirmedi.

Ben evden ayrılınca başka arkadaşların da olduğu ortamda, herkesin içinde bir süre (ciddi bir ortam) şakayla beni görmek istemediğni söyledi, ben otururken önüme bir şey koyarken ve gülerek beni ittirdi diğer insanların içinde. Herkesin siparişi alınırken bana sen içmezsin diye beni es geçti. Ve bu yaptıkları bana çok dokundu, çok terbiyesizce geldi.

Sizce neden böyle yapmış olabilir? Kaç yıllık arkadaşız, 5 6 gün için böyle terbiyesizlik yapmaya değer mi? Zaten gerginim şu an ağlıyorum sinirden. Sizce ne yapmalıyım?

Bu arada bana ders oldu, artık asla onda kalmayacağım ama arkadaşım hakkında ne düşünmem gerek bilmiyorum. Kendimi küçük düşmüş hissediyorum.

Gerçek yüzünü gördüğünüz iyi olmuş.

Bu arkadaş her zaman başkalarının yanında farklı davranır, yalnızken başka, ama sizce de çok küçük düşürücü değil mi? Madem rahatsızdın beni neden çağırdın? Neden yüzüme söylemedin?

İki yüzlü biriymiş.Böyle yaptıkça bir gün yalnızlığıyla baş başa kalır da yaptıklarından pişman olur.

Sizce bu davranışları şaka olsun diye yapmış olabilir mi? Yoksa cidden benden rahatsız mı olmuş? Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Birkaç gün kalmışsıniz ne kadar abartmis, ayrıca harcama bile yaptirmadim diyorsunuz , insan misafire para harcatir mı canım.. çok dengesiz biriymiş açıkça rahatsız olduğunuzu belirtin ve arkadasliginizi kesin bence

Onun yaşam tarzı da zor, saygı duyuyorum. Gerçekten çok çalışıyor ama öteki insanların olduğu ciddi bir ortamda bunu yapması beni çok yaraladı. Yüzüme söylese inanın alınmazdım.

Ben çok da garip birşey görmedim anlattığınızda

Artık sıkıldım ondan bir süre görmeyeyim şaka zaten açık

İttirmeyi tam gözümde canlandıramadım ama onun da onun evinde kalmanla ilgisi yok

Sen zaten içmezsin de muhtemelen onun evinde harcama vs yaptırmadın diye yaptığı bir yorum hafif ve laf sokma olabilir

ona gerek yok almayayım içmeyeyim yemeyeyim vs dedi isen

Herkesin içinde içinden geçenleri söylemek istemiştir diye düşünüyorum son yaptığı hareket de ayrı bir saygısızlık zaten.

Her zaman şaka ile içinden geçenleri söyler zaten. Ciddiye alınınca da geri adım atar. O yüzden bu şakayla yaptığı şeyler beni çok üzdü. Yüz yüze iken benden rahatsız olduğunu hiç belli etmedi.

Beni öteki insanlara mı rezil etmek istedi acaba diye düşünüyorum.

Olabilir çok yüksek bir ihtimalle.

Yüzyüze iken bana söylese ben de güler geçerim aslında ama ortamdaki diğer kişiler çok fazla samimi olmadığım kişilerdi. Direk yüzüm düştü.

Siz ne yaptınız arkadaşınız onları söylerken ?

Siz de şakaya vursaydiniz . Şaka şeklinde yaptıysa gerçekten de sakadir. Evde hiç belli etmeyip dışarda bu kadar laf sokmaz bence. Yani evde de en azından bir yüz düşürme, imada bulunma falan yapardı çok dert eden kişi.

Yargilamayin beni küçük düşürdü diye . Farkında bile değil belki. Kendisine sorun.

İlk yaptığı şakaya bozuldum ama çaktırmadım, cevap verdim. İkincisinde şaşırdım, yüzümü buruşturdum. Üçüncüsünde ise ben kendim söylerim dedim ve erken kalktım. (Orada anladı bozulduğumu) En son vedalaşırken onu öpmedim çaktırmadan, güle güle derken uyuz bir şekilde elini salladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…