- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Gerçek yüzünü gördüğünüz iyi olmuş.
İki yüzlü biriymiş.Böyle yaptıkça bir gün yalnızlığıyla baş başa kalır da yaptıklarından pişman olur.Bu arkadaş her zaman başkalarının yanında farklı davranır, yalnızken başka, ama sizce de çok küçük düşürücü değil mi? Madem rahatsızdın beni neden çağırdın? Neden yüzüme söylemedin?
Çünkü olgunlaşmamış karakter bunu gerektirirBu arkadaş her zaman başkalarının yanında farklı davranır, yalnızken başka, ama sizce de çok küçük düşürücü değil mi? Madem rahatsızdın beni neden çağırdın? Neden yüzüme söylemedin?
İki yüzlü biriymiş.Böyle yaptıkça bir gün yalnızlığıyla baş başa kalır da yaptıklarından pişman olur.
Herkesin içinde içinden geçenleri söylemek istemiştir diye düşünüyorum son yaptığı hareket de ayrı bir saygısızlık zaten.Kendini yardımsever bir insan olarak pazarlamayı seviyor ama bana yaptığı bu şeyleri neden yaptı anlamıyorum.
Birkaç gün kalmışsıniz ne kadar abartmis, ayrıca harcama bile yaptirmadim diyorsunuz , insan misafire para harcatir mı canım.. çok dengesiz biriymiş açıkça rahatsız olduğunuzu belirtin ve arkadasliginizi kesin bence
Herkesin içinde içinden geçenleri söylemek istemiştir diye düşünüyorum son yaptığı hareket de ayrı bir saygısızlık zaten.
Arkadaş değilmiş demek..
Keşke herkesin içinde bozup iletişimi kesseydiniz.
Olabilir çok yüksek bir ihtimalle.Her zaman şaka ile içinden geçenleri söyler zaten. Ciddiye alınınca da geri adım atar. O yüzden bu şakayla yaptığı şeyler beni çok üzdü. Yüz yüze iken benden rahatsız olduğunu hiç belli etmedi.
Beni öteki insanlara mı rezil etmek istedi acaba diye düşünüyorum.
Ben çok da garip birşey görmedim anlattığınızda
Artık sıkıldım ondan bir süre görmeyeyim şaka zaten açık
İttirmeyi tam gözümde canlandıramadım ama onun da onun evinde kalmanla ilgisi yok
Sen zaten içmezsin de muhtemelen onun evinde harcama vs yaptırmadın diye yaptığı bir yorum hafif ve laf sokma olabilir
ona gerek yok almayayım içmeyeyim yemeyeyim vs dedi isen
Siz ne yaptınız arkadaşınız onları söylerken ?
Siz de şakaya vursaydiniz . Şaka şeklinde yaptıysa gerçekten de sakadir. Evde hiç belli etmeyip dışarda bu kadar laf sokmaz bence. Yani evde de en azından bir yüz düşürme, imada bulunma falan yapardı çok dert eden kişi.
Yargilamayin beni küçük düşürdü diye . Farkında bile değil belki. Kendisine sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?