- 26 Kasım 2020
- 371
- -222
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Üniversitede bahçede oturuyordum bir çocuk benimle tanışmak istedi yanıma oturdu 5 sohbet ettik sonra numaramı istemeden gitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın olabilir.Istedigini alamayacagini anlayip uzatmamistir?
Nefes alsın yeter der gibi oldu.E tanismis iste yeter![]()
Aman bu kadar sorgulamayin herseyi.İpsiz mi sapsız mı belli olmayan biri. Gelmis gitmiş. Niyesini nedenini düşünmeye gerek yok bence![]()
Haklsın kız sjsbsbsAman bu kadar sorgulamayin herseyi.İpsiz mi sapsız mı belli olmayan biri. Gelmis gitmiş. Niyesini nedenini düşünmeye gerek yok bence![]()
Doğru diyoon.Ne konuştunuz, nasıl geçti?
Belki rahatsız olacağını düşünüp acele etmek istememiştir; tanıştınız, bundan sonra selam verip muhabbet edebilir, o ara isteyecektir.
Çocukla da böyle konuştuysan devam ettirmek istememiş olabilirDoğru diyoon.
Ama yinede gitmesi sinirimi bozdu .Çocukla da böyle konuştuysan devam ettirmek istememiş olabilirevet böyle konuştum tipim değildi hatta iyice erkek gibi davrandım.
İsteyimde götü kalksın tipsizin demisen isteseydin numarasını
5 dk yani normal değil mi ?Üniversitede bahçede oturuyordum bir çocuk benimle tanışmak istedi yanıma oturdu 5 sohbet ettik sonra numaramı istemeden gitti.
Tipim değildi okuduğu bölümde iyi değil hedefleride yüksek değildi zaten incel gibi birşeydi.Yani böyle bir şeyi dert etmen ilginç :)
ilk başta numara istemek itici olabilir diye düşünmüş olabilir.
Daha sonra selamlaşırısnız sohbet uzar sonra da telefonlar verilir