- 6 Eylül 2018
- 5
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi sevdalinka1985
-
Bir çok etken olabilir
*Maddi sorunlar
*Aile sorunları
*Aranızdaki iletişim bozukluğu
*İş veya ev stresi
*Sağlık problemi
Bunlar erkeği etkileyen faktörler bir tane daha varda onu söylemeyim :)
Hiç bu konuyu konuştunuz mu? En net ve şeffaf bir şekilde oturun konuşun bence.
1 Aylık evli olduğunuz için şimdilik izlemede kalın çok üstüne gitmeyin.
Belki Sağlıksal bir problem vardır kendi başına çözmek istiyordur.
Biraz daha müsade edin bence.
Teşekkürler cevap için öncelikle.Aslında eşimde benim farkettiğim bir sertleşme sorunu var gibi. Çünkü bir erkek ön sevişme esnasında ya da en basiti öpüşme de bile sertleşmiyorsa burada bir problem vardır bence. Önce benden şikayet etti. Çok ıslanıyosun ve hissedemiyorum diye. Fakat doktor muayenem sonucunda doktorum gayet sağlıklı olduğumu ve asıl ıslanmamanın sorun olduğunu iletti. Ben bunu eşime söylediğim halde eşim tepki dahi vermedi. yani acaba ben ne yapsam bilemiyorum. Bunları konuşacağım kadar modern ve açık fikirli değil kendisi malesef. o yüzden farklı bir yol izlemeliyim gibi geliyor.
Bence tespitiniz doğru ve doktorunuz da haklı.
Sorun sizde değil eşinizde..
Sağlıklı bir erkek düşünme gücüyle bile harekete geçebilir ki ön sevişmede hayli hayli olması lazım.
Bir şekilde eşinize bunun onun kusuru olmadığını bir çok erkekte olabileceğini.. tedavi olduğu takdirde hemen düzelebilecegini inatlaşmadan ve sinirlenmeden anlatın.
Eğer kendinde ki sorunu sizin kusurunuz gibi görmeye devam ederse açık konuşayım cinsellikten daha büyük bir sorun haline gelir.
Bir süre sonra sizi yetersiz ilan edip hatta bunu kendi beyninde kanıtlamak için başka yollarda izleyebilir. Bu söylediklerim moralinizi bozmak için değil sakın yanlış anlamayın. Bir an önce sorununuzu çözmeniz için harekete geçmeniz lazın.
Sonra denemeden evlenmeyin deyince bize kürek gösteriyorlar
Çok haklısınız. Bende böyle düşünüyorum. Fakat daha çok yeni evli olduğumuz için bir müddet beklemede kalıp acaba hamlelerin ondan gelmesini beklesem mi olacak mı acaba diye? açıkçası fırsat tanımak adına. yani ben ilişkiyi başlatan olmadan ondan atak gelmesi anlamında. eğer böyle bir durum söz konusu olmazsa da dediğiniz yolu mu izlesem?
Evliliğin ilk 1 yılında çiftler bir birini daha çok arzuluyor.. bir çok evlilik 1 yıldan sonra monotonlaşıyor.
Siz bu 1 yılda zaten olması gereken durumu yaşayamamışsınız.. bundan sorna bir beklentiye girerseniz kendinizi daha çok yıpratırsınız. Çünkü şuan ortada bir sorun var bu sorunu çözüp daha sağlıklı bir şekilde evliliğinizi devam ettirin derim.
Eğer bu süreçte çocuk olursa ki bilmiyorum düşünüyor musunuz?
İyice cinsel hayatınız bitebilir.. ve size yaklaşmamak için büyük bir bahanesi daha olur.
Bir an önce çözerseniz sizde kafa olarak rahatlarsınız.
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz.. her erkeğin ikna olma şekli farklıdır bir şekilde bu durumu ona kabullendirip tedavi olmasını sağlayın derim
Deneyip evlenen herkes mutlu mu oluyor ki?Konuyu çozecek bir cevap olmamış bence.Sonra denemeden evlenmeyin deyince bize kürek gösteriyorlar
Eşinizin çok üstüne gitmiş olab ilirsiniz belki de siz hadi hadi dedikce itici oluyordur hic teklif etmeden bekleyin ve birkaç ay gozlemleyin durumunu sonra da oturup ciddi ciddi konusun..Merhaba, yaklaşık bir aylık evliyim. Eşimle 1 yılı geçkindir birlikteyiz. Benim sorunum eşim cinsel olarak isteksiz. severek evlendik ve benim bir dediğimi iki etmez. ama biraz fazla agresif ve sinirli genel olarak.Cinsellik ben dürtmesem ya da ben söylemesem aklına bile gelmiyor inanın. ben daha yeni evliyim ama doğru düzgün aktif bir cinsellik yaşayamıyorum. ben artık talep eden olmaktan çok yoruldum. artık kendimi çekip beklesem mi yada ne yapsam nolur bir fikir verin. özellikle yatak odamızda her türlü yeniliğe kapalı ve çok basit bir hayatımız var. ne yapabilirim de kocamı isteklendirebilirim. yada birşey yapmamam mı gerekir? lütfen yardım rica ediyorum bayanlar
Yani üstüne gitmeyip ne yapayım mesela. Ben başlatmayım mı ilişkiyi. Yakınlaşmayı vs... ondan mı hareket bekliyim mesela?
Öpüşmede ve ön sevişmede sertleşmiyorsa nasıl ilişkiye giriyorsunuz?Teşekkürler cevap için öncelikle.Aslında eşimde benim farkettiğim bir sertleşme sorunu var gibi. Çünkü bir erkek ön sevişme esnasında ya da en basiti öpüşme de bile sertleşmiyorsa burada bir problem vardır bence. Önce benden şikayet etti. Çok ıslanıyosun ve hissedemiyorum diye. Fakat doktor muayenem sonucunda doktorum gayet sağlıklı olduğumu ve asıl ıslanmamanın sorun olduğunu iletti. Ben bunu eşime söylediğim halde eşim tepki dahi vermedi. yani acaba ben ne yapsam bilemiyorum. Bunları konuşacağım kadar modern ve açık fikirli değil kendisi malesef. o yüzden farklı bir yol izlemeliyim gibi geliyor.
Deneyip mutlu olamayan hiçkimse evlenmiyor, konu da bu zaten.Deneyip evlenen herkes mutlu mu oluyor ki?Konuyu çozecek bir cevap olmamış bence.
Ama insan kiminle evleneceğini bilemiyor ki. Nikaha düğüne 1 hafta kala bozuluyor ilişki. O yüzden sizin dediğinizi yapan insanların direk adını çıkartıyorlar. Doğru bi yöntem mi bilemiyorumSonra denemeden evlenmeyin deyince bize kürek gösteriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?