86deliha Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 8.935 10.663 248 38 3 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Reykom33 #61 Reykom33 .!.: Kim kimle uğraşıyor kim deliriyor belli hadi Can'ım sütünü iç yat Genişletmek için tıkla... Aaa nerden bildin süt içtiğimi. eceezgi .!.: Sana diyor evet :))) Sana da küsebilir her an:)) Genişletmek için tıkla... canım onun küsmelerini seviyim ben :) ama seni sevdi , hadi yine iyisin valla canım diyip duruyo sana:) bana gerizekalıyı yapıştırdı baaaayannn
Reykom33 .!.: Kim kimle uğraşıyor kim deliriyor belli hadi Can'ım sütünü iç yat Genişletmek için tıkla... Aaa nerden bildin süt içtiğimi. eceezgi .!.: Sana diyor evet :))) Sana da küsebilir her an:)) Genişletmek için tıkla... canım onun küsmelerini seviyim ben :) ama seni sevdi , hadi yine iyisin valla canım diyip duruyo sana:) bana gerizekalıyı yapıştırdı baaaayannn
Reykom33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2016 441 40 48 42 3 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Reykom33 #62 Sizin işiniz yok galiba sadece boş şeyler yazıp oyalanmakmı Nasıl bayansınız siz
86deliha Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 8.935 10.663 248 38 3 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Reykom33 #63 eceezgi .!.: Uykum geldi birakıp uyuyamıyorum konuyu :)) Genişletmek için tıkla... Valla rahat rahat uyuyabilirz sanırım artık :) kocamda geldi eğlence bitti :) iyigcler canım sana ,konu sahibinede tatlı rüyalar
eceezgi .!.: Uykum geldi birakıp uyuyamıyorum konuyu :)) Genişletmek için tıkla... Valla rahat rahat uyuyabilirz sanırım artık :) kocamda geldi eğlence bitti :) iyigcler canım sana ,konu sahibinede tatlı rüyalar