neden böyle....

Bir iki vurur nasıl bir olağanlaştırma
Kendinize gelin yazık size
Şunu demek istedim o an sinirliydim okadar yazdığıma dikkat etmedim çok çok sinirlenir elini kaldırırken vurur gibi yapar bazende mi tane vurur ama bende konuşuyorum kavga anında sinir ederim yani çok konuşurum bunu bilin şunu anlatmak istiyorum kadın ne kadar konuşursa ağzına geleni söylese bile yine de el kalkmaması lazım dimi

Evet el kalkmaması gerekir
Ben de tartısma anında cok konusurum kendi haklılığımı ispat edene kadar
Hatta eşim susar , ben gider gelir konusurum
Sana el kaldıran adam sana değer vermiyor demektir.
Vurur gbi yapar ne demek
Bu davranıslara izin verme bence
Sana yazık değil mi , eskiden vurur gbi yaparak cocukları korkuturlardı aklıma o geldi

Yani bunun normal olup olmadıgını burada sorman bile üzücü

Bence bu adamdan kurtul

Can'ım zaten evden kovdum bugün gelmedi bu olayı çabuk sindirmem hatasını anlar gelir bir daha asla yapmamak şartıyla yada bitiririm çok şükür maddi durumum iyi sadece manevi zor alışıcam ayrılığa çok sevsemde yanlışı kabul edemem

Sen şimdi karşımda olsan vız mı gelir tırsmı gider görürsün dayak yemem dayak atarım ben

Sen şimdi karşımda olsan vız mı gelir tırsmı gider görürsün dayak yemem dayak atarım ben
az evvel size güzelce yazdım ama
Yani arkadasa gerizekalı diyorsunuz
Ben dayak yemem dayak atarım dıyorsunuz
Şuanda sizin üslubunuzdan yola cıkarak kocanızı çok mu delirtiyorsunuz acaba diye düşünmedim değil
Diliniz hep böyle mahalle ağzı ise , kusura bakmayın ama adam ne yapsın

Bu terbiyesizliği sürdürmeye devam ederse ben s,, ederim seni deyin, edin de. Şiddet küfür nedir ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…