Şunu demek istedim o an sinirliydim okadar yazdığıma dikkat etmedim çok çok sinirlenir elini kaldırırken vurur gibi yapar bazende mi tane vurur ama bende konuşuyorum kavga anında sinir ederim yani çok konuşurum bunu bilin şunu anlatmak istiyorum kadın ne kadar konuşursa ağzına geleni söylese bile yine de el kalkmaması lazım dimiBir iki vurur nasıl bir olağanlaştırma
Kendinize gelin yazık size
Evet el kalkmaması gerekirŞunu demek istedim o an sinirliydim okadar yazdığıma dikkat etmedim çok çok sinirlenir elini kaldırırken vurur gibi yapar bazende mi tane vurur ama bende konuşuyorum kavga anında sinir ederim yani çok konuşurum bunu bilin şunu anlatmak istiyorum kadın ne kadar konuşursa ağzına geleni söylese bile yine de el kalkmaması lazım dimi
Can'ım zaten evden kovdum bugün gelmedi bu olayı çabuk sindirmem hatasını anlar gelir bir daha asla yapmamak şartıyla yada bitiririm çok şükür maddi durumum iyi sadece manevi zor alışıcam ayrılığa çok sevsemde yanlışı kabul edememEvet el kalkmaması gereki canım
Ben de tartısma anında cok konusurum kendi haklılığımı ispat edene kadar
Hatta eşim susar , ben gider gelir konusurum
Sana el kaldıran adam sana değer vermiyor demektir.
Vurur gbi yapar ne demek
Bu davranıslara izin verme bence
Sana yazık değil mi , eskiden vurur gbi yaparak cocukları korkuturlardı aklıma o geldi
Yani bunun normal olup olmadıgını burada sorman bile üzücü
Bence bu adamdan kurtul
Sen şimdi karşımda olsan vız mı gelir tırsmı gider görürsün dayak yemem dayak atarım ben
az evvel size güzelce yazdım amaSen şimdi karşımda olsan vız mı gelir tırsmı gider görürsün dayak yemem dayak atarım ben
Anladım can ' ım:))Karşımdakine göre değişir uslubüm Can'ım
Evet, maaşesef öyle oluyoŞeninde mi öle yapıyor
KaşınmaEvet, maaşesef öyle oluyo
Üslübunu seveyim canım :) yalnız ben ortada deliren göremiyorum senden başka zira ben gayet sakinimde :) nyse uykum geldi hadi kocanla iyi delirmeler sana :)Karşımdakine göre değişir uslubüm Can'ım
Aynen Can'ım kabul edemem şiddet ve küfür aslaBu terbiyesizliği sürdürmeye devam ederse ben s,, ederim seni deyin, edin de. Şiddet küfür nedir ya!
Uzak dur mu diyosunKaşınma
Kim kimle uğraşıyor kim deliriyor belli hadi Can'ım sütünü iç yatUzak dur mu diyosun
Bana diyo galiba sinirden şaşırdı :)Kaşınma mı :)))))))
Sana diyor evet :)))Bana diyo galiba sinirden şaşırdı :)
Nasıl yani?Kim kimle uğraşıyor kim deliriyor belli hadi Can'ım sütünü iç yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?