Kufur hos degil hele size ve ailenjze karsi korkunuz cekinceniz aci derdine girmeyin bence dusunceniz ayrilmaksa ulkede kanun nizam var caninizi hic sikmayin su saate kadar uykusuz kaldiniz degermiydi...Yani en dayanamadığım şey küfür
Oyle bir iki vurur nedir vuramaz ki siz onun malimisiniz elleri kirilsinÖyle bir ili tane vurur sinirlenince ama yinede tahammül edemiyorum bende seviyorum o sa seviyor ama ağzına gelen herşeyi söylüyoe
AynenKufur hos degil hele size ve ailenjze karsi korkunuz cekinceniz aci derdine girmeyin bence dusunceniz ayrilmaksa ulkede kanun nizam var caninizi hic sikmayin su saate kadar uykusuz kaldiniz degermiydi...
Bi sakin olun ve kafanizi toparlayin ailenize gidin sabahtan en iyisiBahadır etmiyordu yine etti üffff çıldıracam
Normalde bende kavga anınnda konuşurumKusme o zmn. Agzina bi guzel s..
Agzina geleni say. Bundanmi memnun olurmus beyfendi?
Evet küsmeyecekmişimNasil ya sizi kusuyorusnuz diyemi vuruyor sovuyor.ilgincmis..
Delimi ne kuaenin gonlu alinir benm.bildigim.bu kusuyosun diye dovuyor sovuyor tovbe yaEvet küsmeyecekmişim
Aynen çok tuhaf dimiDelimi ne kuaenin gonlu alinir benm.bildigim.bu kusuyosun diye dovuyor sovuyor tovbe ya
Kucuken duaunce bide annem vururudu niye dikat etmiyosun diyebuda kna benzedi
Bence taktik degistir.madem sana kufrediyor vuruyor aynini yap bakalim.kusme kufret noluyoz dersede senin yaptigini yapiyorum deAynen çok tuhaf dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?