neden böyle....

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
Şu saat oldu hala gözümde üyku yok eşimle tartıştım. Hiç bişe yokken ben çok küsüyormuşum vs. Halbuki konuşuyorum da yani tam yatmaya gidiyorduk yatağa bana işte bir daha küsersen seni siktir ederim vs ağzına ne geliyorsa söylüyor bana el kaldırdı vuddu birde hiç istemediğim şeyi yani aileme küfür etmesi Onu da yaptı şimdi mışıl mışıl uyuyor ne yapacan ben bu Ada'mla normalde beni seviyormuş güya bu Nasıl sevgi böyle ayrılmak istiyorum ama iradem yok ayrılık acısı Nasıl geçecek Nasıl alışacağım tek bilmiyorum bana akıl verin sabah gidecem

Cok kususuyormusunuz bilemem ama yine de tepkisi fazla ayrilmak istiyorsnaiz korkmayin darp siddete basvurursada darp raporu alin ayrilik acisi sizin su acilari bir omur cekmenizden daha kisa surecektir kufur hic bos bir sey degil

Öyle bir ili tane vurur sinirlenince ama yinede tahammül edemiyorum bende seviyorum o sa seviyor ama ağzına gelen herşeyi söylüyoe

Kusme o zmn. Agzina bi guzel s..
Agzina geleni say. Bundanmi memnun olurmus beyfendi?

Sizce affetmeyim dimi gideyim bu küfür olayından ve hareketlerinden dolayı

Valla konusup uyardiysaniz zamaninda halen devam ediyorsa siddete.ve kufure sizin karariniz ama bana olsa aninda bosarim.

çok rahat Ada'm bide bana bak şu saate kadar uyumuyorum öyle bir sinirleniyorumki Nasıl bir acı çektireyim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…