Ya neden iletişim beceriniz yok? Bu pasif agrasif davranışlar neden? Kendi kendinize karşıyı engellemişsiniz, onun haberi bile yok, aranızda sorun da yokmuş. Sorun çıksın diye mi uğraşıyorsunuz.İyi akşamlar kızlar tekrardan ben malesef..Eltim durumlarını benden gizledi demiştim ve aramızda hiçbir şey olmadan bunu yaptı daha yeni evli sayılır demiştim.Bu insan evime geldi elimden geldiğince hazırlığımi yaptım eve geldiğinde vermek için hediye aldım.Sicaklik göstermek istedim bu ona özel degildi herkese karşı böyleyim. Sonda durumlardan engellendigimi görünce çok üzüldüm ve ben de onu engelledim şimdi bunu farkedince acaba eşini doldurup bi kaos yaratacak mi diyorum .Yaratacak olsa bile onu bu başlattı neticede ama ben neden huzursuzluklarfan bu kadar korkuyorum? Yani en fazla hayatımda olmaz geçer gider değil mi ama ben niye acaba ne yaşarız ne olur biter diye düşünüyorum? Herkes için geçerli bu durum.Benimle mesafeli olmak istemiş olmuş ben de öyle davranayim geçeyim diyemiyorum neden?Bu Sefer eşime anlatıp duruyorum o da merhaba de geç bisver diyor ama aynı konuyu tekrar açınca sinirleniyor onu da anlamıyorum sana anlatamayacağımda kime anlatacagim?
Bunun farkındayım zaten salabilsem sorun kalmayacakKullanıcı adınızın hakkını veriyorsunuz. Bi salın dünyayı bence.
Ask olsun yaniBi bile bezduk kocan ne etsun pfff
Onu düşündüm zaten ama neden beni hiç umursamayan bi insana Ay beni neden engelledin deyip istediğini eline vereyim ki?İyice havaya girsin diye mi?Onun yaptığının aynısını yaptım geçtim ama işte böyle durumları sevmiyorum. Kız mesela beni engellemiş geçmiş ve aramızda acaba mi diyeceğim hiçbir şey olmadı.Oz eleştiri yapanda biriyimYa neden iletişim beceriniz yok? Bu pasif agrasif davranışlar neden? Kendi kendinize karşıyı engellemişsiniz, onun haberi bile yok, aranızda sorun da yokmuş. Sorun çıksın diye mi uğraşıyorsunuz.
Madem iyi gibiydiniz sakince sorun ona, çok mu zor? "Geçen gün bir arkadaşım şuraya gittiğini söyledi, o an fark ettim, storylerinden beni engellemişsin. Ben aramızın gayet iyi olduğunu düşünüyordum, neden böyle bir şeye gerek gördün?" Bunu sormak çok mu zor da eşinizi darlıyorsunuz, onu bunu engelliyorsunuz
Gerçekten Takıkgirl bi kardeşimizin yani:) sen onun engelini farkedince kocanı doldurup kaos yaratmadıysan o da yaratmaz takma bu kadar. Ayrıca bundan nasıl bir kaos yaratılabilir Allah aşkına. İkinizin de kocasına sabırlar diliyorumİyi akşamlar kızlar tekrardan ben malesef..Eltim durumlarını benden gizledi demiştim ve aramızda hiçbir şey olmadan bunu yaptı daha yeni evli sayılır demiştim.Bu insan evime geldi elimden geldiğince hazırlığımi yaptım eve geldiğinde vermek için hediye aldım.Sicaklik göstermek istedim bu ona özel degildi herkese karşı böyleyim. Sonda durumlardan engellendigimi görünce çok üzüldüm ve ben de onu engelledim şimdi bunu farkedince acaba eşini doldurup bi kaos yaratacak mi diyorum .Yaratacak olsa bile onu bu başlattı neticede ama ben neden huzursuzluklarfan bu kadar korkuyorum? Yani en fazla hayatımda olmaz geçer gider değil mi ama ben niye acaba ne yaşarız ne olur biter diye düşünüyorum? Herkes için geçerli bu durum.Benimle mesafeli olmak istemiş olmuş ben de öyle davranayim geçeyim diyemiyorum neden?Bu Sefer eşime anlatıp duruyorum o da merhaba de geç bisver diyor ama aynı konuyu tekrar açınca sinirleniyor onu da anlamıyorum sana anlatamayacağımda kime anlatacagim?
Eminim durduk yere engellendiğini görünce hiç havaya girmez. Şu an bu lafı edebilecek biri değilsiniz, çünkü siz aman bana ne diye geçebilecek bir insan değilsiniz.Onu düşündüm zaten ama neden beni hiç umursamayan bi insana Ay beni neden engelledin deyip istediğini eline vereyim ki?İyice havaya girsin diye mi?Onun yaptığının aynısını yaptım geçtim ama işte böyle durumları sevmiyorum. Kız mesela beni engellemiş geçmiş ve aramızda acaba mi diyeceğim hiçbir şey olmadı.Oz eleştiri yapanda biriyim
A bak yengen beni engelledi diyebilir kocasınaGerçekten Takıkgirl bi kardeşimizin yani:) sen onun engelini farkedince kocanı doldurup kaos yaratmadıysan o da yaratmaz takma bu kadar. Ayrıca bundan nasıl bir kaos yaratılabilir Allah aşkına. İkinizin de kocasına sabırlar diliyorum
Şöyle soyleyeyim konu burda elti degil aslında. Bunu başka birisi yapsada canim sıkilirdi. O kadar güzel ve özel ağırladım ki onu evimde hatta bazı arkadaşlarım kimse bu kadar inceliği haketmez pişman olacaksın dediler.Takildigim nokta birisi bana böyle davransa ben mesela gidip onu helede bi sebep yokken asla engellemezdmEminim durduk yere engellendiğini görünce hiç havaya girmez. Şu an bu lafı edebilecek biri değilsiniz, çünkü siz aman bana ne diye geçebilecek bir insan değilsiniz.
Bakın 1 günde sitede 2 konu açmışsınız sırf eltiniz durumlarını sizden gizledi diye. İçiniz içinizi yemiş, eşinizin de başını şişirmişsiniz tüm gün dert edinmişsiniz en son da dayanamayıp siz onu engellemişsiniz.
Böyle bir durumdayken neden ben seni umursamıyorum havası vermeye çalışıyorsunuz?
Karşı tarafın sizi engellediğini fark edersiniz ama durum gizlediğini fark etmezsiniz. Belki kadın sadece aileden birilerinin görmesini istemedi, laf söz olsun istemedi. Belki ilk sizi tanıdığı an gizlemişti de sonra açmayı unuttu. Yani ne gerek var böyle triplere girmeye? Kafanıza takıyorsanız düzgünce gidip sorun. Ben birini bir sebepten dolayı gizliye alsam, o da gelip bana aynen üstteki yorumumda size yazdığım gibi bir cümle kursa bir tarafım kalkmaz, "istediğimi almış" olmam. Siz gerçekten iyi bir niyetle karşıya sorarsanız sağlıklı hiçbir insan bunu kötüye yormaz zaten, ya da sizi gurursuz görmez
Ay birde sizi salaym demihayran kaldım sizin şu konu açma enerjinize . Allah aşkına sal şu kocanı da eltini de .
O da seni engellememiş miydi? Nasıl görecek veya gösterecek beni engelledi diye. Ayrıca bundan ne çıkar yani sövmemiş iftira atmamış engellemişsin alt tarafı. Bu kadar dert oluyorsa kaldır engelini kıza da sen sor hayırdır canım bi sorun mu var aramızda engellemişsin diyeA bak yengen beni engelledi diyebilir kocasına
Tatlısın :)Ay birde sizi salaym demivalla konuyu açtım bulaşığı makinaya atıp koşup geldim değerli yorumlarınızi okumaya
Ay demi değerimi bilmeyenler zıkkımın kökunu yesinTatlısın :)
Yani gidip ben engelledim o da beni engelledi demezki anladığım kadarıyla gayet akilli birisiO da seni engellememiş miydi? Nasıl görecek veya gösterecek beni engelledi diye. Ayrıca bundan ne çıkar yani sövmemiş iftira atmamış engellemişsin alt tarafı. Bu kadar dert oluyorsa kaldır engelini kıza da sen sor hayırdır canım bi sorun mu var aramızda engellemişsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?