Neden boyleyim ve neden herkesle iyi olmak zorunda hissediyorum?

Kesinlikle herkes aynı değil.
Sizin bu kadar ince düşünmeniz de mantıklı değil. Her şeyin fazlası zarar, evet iyiliğin de.
Hayatı kararında yaşadığınız zaman iyi hissedersiniz. Bu kadar vefalı olmanıza da gerek yok. Unutuverin ufacık şeyleri, karşılıksız bırakıverin, zararınız olmaz ve inanın kimse de kafaya takmaz.
Yaptığınız şeylerin de karşılığını beklemeyin. Durumunu sizden gizlemiş olması yıldızının barışmadığı anlamına gelmiyor, sadece paylaştığı şeyi belirli kişilerin görmesini istediği anlamına geliyor ki buna da kim ne diyebilir?
Böyle her şeyi sorun edip kafaya takarsanız olan yine size olur. Mental sağlığınız dibe çöker, sonra vücudunuza sıçrar, uğraşıp durursunuz.
Bu esnada da insanlar hayatlarına gayet mutlu mesut devam eder.
Bakın biz buradan daraldık, bir de çevrenizdeki insanları düşünün.
Bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Yapmanız gereken terapi almak. Siz de fark edeceksiniz çoğu şeyi gereksiz büyüttüğünüzü. Daha iyi hissetmeniz için gerekiyor.

Kendimden tanıdım çünkü seni.
.Bunun sonu migren,panik atak şeklinde ilerleyip 40 ından sonra tansiyon haplarına bağımlı olarak ilerliyor. Ben o noktadan sonra aydınlanma yaşadım.
Artık ne evime gelen insan için kendimi parçalıyorum (istisna kişiler haricinde kimseyi kabul etmiyorum çünkü) ne de insanlara yaranmaya çalışıyorum şöyle ki;kimse benden bir şey talep etmedikçe parmağımı bile oynatmıyorum .

Biri beni engellediyse hiç farketmem, sevdiğim yakın 1-2 arkadaşım haricinde kimsenin hikayesine bakmıyorum. Yüzlerce var o enerjiyi nereden buluyorsunuz. Hele elti kişisi umrumda olmaz.

Merhabalar, konu dışı olmasın diye size özel mesaj attım, sorunuzu uzun uzun cevapladım:)

Biri beni engellediyse hiç farketmem, sevdiğim yakın 1-2 arkadaşım haricinde kimsenin hikayesine bakmıyorum. Yüzlerce var o enerjiyi nereden buluyorsunuz. Hele elti kişisi umrumda olmaz.
Arada hiçbir şey olmadan bunu yapması kafama takıldı

Ben de bu duruma gelebilirim inşallah

Hahaha ben de etkisi tarafından engellenengillerdenim zaten samimi değildik sebebini bilmiyorum hiç de merak etmiyorum açıkçası sormadım da kv de karşılaşınca da merhaba merhaba ötesi yok zaten.. şu engellemiş öteki hikayeye bakmış pek umursamıyorum

Bizimde samimiyetimiz çok yoktu zaten sadece hosgekdin falan derdi dikkat ettimde Ben hep konuşma çabasına girmişim. Bundan sonra ederi kadar

Bazı insanlar, özellikle de akrabalarıyla ilgili, iletişimlerinde sınır koymak için engelleme yoluna gidebiliyorlar. Bunu kesinlikle kişisel algılama. Herkesin kendi yaşam alanı ve sınırları var; dünya senin etrafında dönmüyor ve herkes aynı şekilde davranmak zorunda değil. Sen iyi niyetini koru, ama karşındakinin tercihlerine de saygı göstermek gerek. Böyle durumlarda huzursuz olmak yerine, biraz mesafe koyup kendi hayatına odaklanmak en iyisi bence

Haklısınız ama akrabaya sinir koymak isteyen insan diğerlerinede koyardı. Öyle yapacağım denge gerçekten cokk önemlymis birkez daha anlamış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…