Eşin adına üzüldüm.bazen ilişki esnasında farklı insanları düşünüyorum
Tanımıyorum ama ne bileyim bir ünlü bir adamı ya da aklımda kendim bile bilmediğim bir adamı eşimi cidden seviyorum asla ve katiyen ona karşı yalnış şeyler yapmam boşlukta gibiyim farklı bir haldeyim eşime aşık olduğum halimi istiyorum o tutkuyu özlüyorum başka insanları niye düşündüğümü bile bilmiyorum.Son cümleleri okumamış olmayı çok isterdim.
Diyecektim ki,hayatınızın temposu değişir çocuklarla. Her zamanki rutininiz bozulur. Başka bir düzen oluşur. Ama zamanla her şey rayına oturur.
Ama başkasını düşünüyorsanız,sanki köklü bir değişiklik istiyorsunuz. Ama eşiniz için de güzel şeyler yazmışsınız. Sizce hakediyor mu?☹
Tanımıyorum ama ne bileyim bir ünlü bir adamı ya da aklımda kendim bile bilmediğim bir adamı eşimi cidden seviyorum asla ve katiyen ona karşı yalnış şeyler yapmam boşlukta gibiyim farklı bir haldeyim eşime aşık olduğum halimi istiyorum o tutkuyu özlüyorum başka insanları niye düşündüğümü bile bilmiyorum.
Ben aşkı seviyorum gerçekten çünkü eşime deli gibi aşıktım onunla o halimi özlüyorum seviyorum tabi ama o aşk yok işte hani büyükler hep der ya evlenince aşk biter geri saygı kalır diye sanki çok mu erken bitti ben de ya da 2. Kizim olduktan sonra eşim bana vakit ayırsa da sanki benim ona hiç vaktim yok gibi bazı zamanlar onu geçiştiriyor gibi oluyorum konuşurken bile onu bazen dinlemiyorum çünkü benim vaktim yok yatana kadar aktif bir insanım boş bir anım yok eşime vereceğim zamanım yokErtugrulun Halimesi oldugunuz icin boyle hissediyor olabilir misiniz? Bazi insanlar aşka cok anlam yukluyor. Sanirim siz de onlardan birisiniz.
Sorun sizden kaynaklı olabilir. Siz eskisi gibi hissetmiyorsunuz bence biraz toparlanmaya çalışın sonuçta ilk zaman gibi kalmaz hiç bir ilişki tabi ki değişecek önemli olan her koşulda el ele olmakYa nereden başlasam bilmiyorum içimde bi darlık var bunalmışlık, tahammülsüzlük, mutsuzluk
5.5 yıllık evli sayılırım 2 evladım var eşimle severek büyük bir aşkla evlendik. İlk 1sene çok büyük kavgalar ettik sebebini bile hatırlamıyorum öyle ve ya böyle evliligimiz oturdu. Bir yemek yapmaz onun dışında ev işi çocuk bakımı dahil hepsini ortak hallediyoruz. Eşim ilgili bir insan misal sabah kalkınca kahvaltıya gidelim der bazen yemek yapma disarda yiyelim der 2 çocuğumuzla gezer tozariz. Tek tük ufak kavgalar ederiz her aile içinde olan türden.
Ben eşimi çok seviyorum ama sanki o ilk zamanlarda ki aşk bitti, yani o heyecan içimde balon gibi söndü gitticinsel yönden iyiyiz çekim gücü kuvveti birlikteyken dolu dolu geçiyor ilişkimiz, ama yok işte sanki benim içimden birşeyler koptu gitti ve bu 2. Çocuktan sonra böyle oldu yaklaşık 8 9 aydır bu şekilde hissediyorum
Acaba yeteri kadar başbaşa vakit geciremiyoruz diye mi böyle hissediyorum çünkü yalnız kaldığımız tek an cinsel ilişki esnasında oluyor. Benim gibi olan var mı cidden evlilik aşkı öldürüyormuş , eşime duyduğum özlediğim aşkı tutkuyu içimde nasıl tekrar ateşleye bilirim?
Bir de bu şekilde hissettiğim için mi bilmiyorum bazen ilişki esnasında farklı insanları düşünüyorum bu da beni eşime karşı çok mahcup hissettiriyor
Mesaj atmak aklıma gelmedi bak bunu yapacağım :) eşim sever güzel sözleri ben de seviyorum ama bi aşkım derken o kelime dolu dolu olsa çok mutlu olurdum eşim bana birşey demiyor ama kim bilir belki o da benim gibi hissediyordurÇocuklarınız daha küçükler. Dolayısıyla onlarla fazlaca ilgilenmeniz gerekiyor, bu arada eşinizle birbirinize ilgi göstermeye haliniz kalmıyordur.
İlk zamanlar ki aşk ve tutku kaç kişide kalıyor ki hem.
Bunu kendinize sorun etmeyin. Siz birşeyler yapın.Gün içinde eşinize mesaj yoluyla, ya da eve geldiğinde aşkınızı gösteren söz ve davranışlar ile yaklaşın.O da karşılıksız bırakmayacaktır sizi.
Olabilir haklısınHım rahat batma sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?