- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi sessizceeee34
-
Esmerler koyu bir tene sahiptir siyahi ırklar esmerdir mesela ama buğday tenliler açık ten ve koyu tenin arasında bir renktir esmer insanlarla buğday tenli insanlar aynı değildir.Benim esmer ve cok havali cok guzel arkadaslarim oldu. Bugday ten bazilarina cok yakisiyor.
Zendeya gerçekten natural güzellerden cidden beğeniyorum o kızıSüt gibi beyaz tenli olmak ninelerimizin zamanında prim yapıyormuş. Şimdi tam tersi. Şu iki kadın favorim.
Aynen fiziği yüzü mükemmel. Erkek olsam öyle bir sevgili isterdim. İstemek bedavaZendeya gerçekten natural güzellerden cidden beğeniyorum o kızı
Haydi çalkala vardı küçükken izlerdim fgjfjf zendeyayı orda severdim ama bella kendini dağıttı adı çıktı piyasada kızın zendeya kendini yükseltti dizisiyle popüler oldu.Aynen fiziği yüzü mükemmel. Erkek olsam öyle bir sevgili isterdim. İstemek bedava
Ten rengini geçtim,işiyle ne ilgisi var ben onu merak ediyorumNe alaka yahu.
Bembeyaazz bir hatunum.
Zerre yararını gördüm desem yalan olur.
Kışın bile güneş kremi sürüyorum, yazı sen düşün.
Azıcık yansam eziyetin dibi.
Cildim çok hassas ve sürekli korumam gerekiyor,.daha anlatayım mı.
Hiçbir zaman esmerlerden daha güzel olduğumu da dusunmedim, açıkçası alaka bile kuramadım..
Ya mankense ya da fotomodelse bile siyahlar mükemmel değil mi? Cağla şikel eda tadpınar niye yanık yanık dolaşıyoTen rengini geçtim,işiyle ne ilgisi var ben onu merak ediyorum
Aklıma onlardann başka bi ihtimal gelmiyo nedenseYa mankense ya da fotomodelse bile siyahlar mükemmel değil mi? Cağla şikel eda tadpınar niye yanık yanık dolaşıyo
Bella estetik güzeli zatenHaydi çalkala vardı küçükken izlerdim fgjfjf zendeyayı orda severdim ama bella kendini dağıttı adı çıktı piyasada kızın zendeya kendini yükseltti dizisiyle popüler oldu.
Bende çok beğendim ne kadar doğal güzeller.Süt gibi beyaz tenli olmak ninelerimizin zamanında prim yapıyormuş. Şimdi tam tersi. Şu iki kadın favorim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?