Neden bu bakış açısı?!

Süt gibi beyaz tenli olmak ninelerimizin zamanında prim yapıyormuş. Şimdi tam tersi. Şu iki kadın favorim.

Eklentiler

• Screenshot_20200427_225751.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200427_225719.webp
    37 KB · Görüntüleme: 31
Benim esmer ve cok havali cok guzel arkadaslarim oldu. Bugday ten bazilarina cok yakisiyor.
Esmerler koyu bir tene sahiptir siyahi ırklar esmerdir mesela ama buğday tenliler açık ten ve koyu tenin arasında bir renktir esmer insanlarla buğday tenli insanlar aynı değildir.

Böyle zihniyette olan insanlar var malesef. Evime hosgeldine gelen bir komşu, neden esmer tenli erkekle evlendin dedi bana. Birdaha evime sokmadım hadsizi. Beyaz siyah zenci ne farkeder ya. Böyle dış görünüşle, Allahin yarattığı şeylerle dalga gecen, küçük gören insanlardan net nefret ediyorum. Sakin sessiz kalma ver ağızlarının payını.

Güzelliği bir kalıba sığdırmaya çalışanları asla anlamıyorum
Beyaz tenliysen de çok güzelsindir esmer tenliysen de
Zayıfsan da çok güzelsindir şişmansan da
Kısaysan da çok guzelsindir uzunsan da
Güzellik görecelidir ve her kadın güzeldir

Neden çalışma ortamında genel geçer bir güzellik ölçütü var ve buna uymadığı için insanların kendini çirkin hissetmesine sebep olunuyor anlamadım. Yani iş yerinde konu ne ara ten rengine gelmiş olabilir ki çalışırken

İş hayatı acımasız bir yer ve insanlarla dolu, sizi hep zayıf olduğunuz yönden vururlar kendi kendinizi elle vermişsinizdir şu cümle ile''keşke tenim beyaz olsa'' diye
Orada içinizden geldiği gibi konuşamazsınız
Sinsi ve politik olun, kurtlar sofrası, orası

Ten rengini geçtim,işiyle ne ilgisi var ben onu merak ediyorum

Bembeyaz tenli biri olarak eksi yanlarını sayıyorum sana: 1. Yüzünde değil sivilce, nokta çıksa izi kalır. Aylarca da gitmez. 2. Cildini parmağının ucuyla kaşısan kızarır. 3. Bronzlaşmak diye bir şey zaten yok, en iyi ihtimalle güneş yanığı olursun. 4. Bir de beyaz ten çok hassastır, alerjiktir. Öyle her şeyi süremezsin üzerine.

Kısacası bence kendi özelliklerinle mutlu ol. Nasıl bir iş yapıyorsan da kimseyi takma.

Süt gibi beyaz tenli olmak ninelerimizin zamanında prim yapıyormuş. Şimdi tam tersi. Şu iki kadın favorim.
Bende çok beğendim ne kadar doğal güzeller.
Konu sahibi belki sırf beyaz tenliyim diye rozasea hastalığına yakalandim. Corba içsem kizaririm ve normalde de cildim kizarik. Bence siz yine hayırlısı diyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…