- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
- Konu Sahibi sessizceeee34
-
Bella çöktürdü kendini ya zendeya popülerliği iyi yakaladı zendeya esmer güzeli gerçektenBella estetik güzeli zaten
Bende aynısını düşündüm sanki ülkenin %90 ı beyaz tenliBu olayi Turkiye de mi yasiyorsunuz
Bu olayi Turkiye de mi yasiyorsunuz
Kirli görünmek ne yazık ki. kaşın gözün dudakların güzeliği açık tende daha net görünüyor. Koyu ten güzelliği kapatıyor.
güzelliğin ten rengiyle alakası yok. esmerlerin de beyaz tenlilerin de güzeli çirkini var. zevk meselesi kimi beyaz tenlileri beğenir kimi esmerleri beğenir genellememek lazımBenim çalıştığım yerde güzellik ölçütü beyaz olmak. Ben esmerim sanki çok çirkinmişim gibi davranıyorlar. Artık moralim bozuluyor. Güzellik ölçütü beyazlık mı? Elimde olsa değiştirsem ama ne yapabilirim ki.
al benden de o kadar. beyaz tenli olmayı seviyorum ama güneşli havalarda pancar gibi kıpkırmızı olunca esmerliğin rahatlığına özenmiyorum değil. esmer ten mi daha güzel beyaz ten mi tartışılır ama kesinlikle esmer olmak daha rahat ve zahmetsiz.Esmer tenli olmanın devavantajı nedir bilmiyorum. Ama beyaz tenli olmanın dezavantajıyla paragraf yazabilirim
sivilce kızarıklıkları falanda hiç belli olmuyor. beyaz ten ufacık bi kusuru bile belli ediyor. esmerlerin cildi bozuk olsa bile çok göze batmıyor.Ben de esmerlerin kıllarının belli olmamasını çok seviyorum.
Sana öyle demeyin. Burada bembeyaz hatunlar var. Uzakta aramayın kadınlar kulübünde bolca var. Ve ne yazık ki beyaz tenin eziyetini çekiyorlar bolca.nasıl yatürkiye de kim beyaz ki
Sana öyle demeyin. Burada bembeyaz hatunlar var. Uzakta aramayın kadınlar kulübünde bolca var. Ve ne yazık ki beyaz tenin eziyetini çekiyorlar bolca.
Evettal benden de o kadar. beyaz tenli olmayı seviyorum ama güneşli havalarda pancar gibi kıpkırmızı olunca esmerliğin rahatlığına özenmiyorum değil. esmer ten mi daha güzel beyaz ten mi tartışılır ama kesinlikle esmer olmak daha rahat ve zahmetsiz.
malesef çoğunluk öyle düşünüyor ayyy gözleri masmavi cildi bembeyaz çok güzel deniliyor gözler renklise ten rengide beyazsa bazı insanlara göre tamamdırNerde çalışıyorsunuz allah aşkına hayatımda duydugum en garip şey beyaz olan güzeldir esmer olan çirkindir
Umarım fake konudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?