- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Aşırılıklar altında bazen derin anlamlar gizlerler
Pedofili biri bu durumunu gizlemek için profilinin tamamen dışında bir görüntü çizer
Arkadaşında cinsellik üzerinde fazla durması kötülemesi kimbilir altında ne anlamlar gizliyordur
Hmm o zaman hiç cinsellik yaşamamış ve hayali biri diyebilir miyiz? :)Aşırılıklar altında bazen derin anlamlar gizlerler
Pedofili biri bu durumunu gizlemek için profilinin tamamen dışında bir görüntü çizer
Arkadaşında cinsellik üzerinde fazla durması kötülemesi kimbilir altında ne anlamlar gizliyordur
Evet olabilir:))))Hmm o zaman hiç cinsellik yaşamamış ve hayali biri diyebilir miyiz? :)
O çocukla ilgili olduğunu mu söyledim?Neden bu kadar takıntı ..... daha ilk morarma sonrası, annesinin yemin ettirmesiyle seni terkettiginde dönüp yüzüne bakmayacaktin...gittin beraber oldun ne denilir ki ....
Canım benim ben merak ettiğim bir durumu paylaştım.Yanlis hatırlamıyorsam universiteyi birakmistin, tekrar hazirlaniyordun. Belki ders calısırsan kafan dagilir, ben ne zaman issizlikten bos konulara sarsam hep kafamı dagitacak birseylerle ilgileniyorum ve o dusundugum seyler ucup gidiyor kafamdan...
Canım benim ben merak ettiğim bir durumu paylaştım.
Yoksa emin o çocuğun canı cehenneme.
Sonuçta ondan önce de bir geçmişim, ilişkilerim, yaşantılarım vardı dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?