bu ne ya çocukmusunuz siz madem basit problemli bi tipti niye arkadaşlık ediyordunuz küsüncemi aklınıza geldi olumsuz özellikleri kusura bakmayın ama bence sizinle arkadaşlığının bitmesi o arkadaş için büyük bir iyilik olmuş ergenlik döneminde sabit kalmışsınız sanırım
ben bunu kıskançlık olarak algılamıyorum bence siz içinde bulunduğunuz durumdan dolayı anlasabılıcegınız baska bırını bulamamktan elınızdekını kaybetmekten korkuyosunuz çünkü şırnak gıbı bı yerde anlaşabılıcegınız bırılerını bulmanız epey zor olabılır özellıklede dısardan görev sebebiyle gitmiş ve oranın yerlısı değilsenız kesınlıkle kıskanclık degıldır yasadıgınız :hulya:
evet arkadaşım tamda söylediğiniz gibi bir şey..konuyu kıskançlık olarak algılayanlar kendileri içlerinde kıskançlık beleyen tipler bana göre..benim hangi ortamda ne yaşadığımı bilmeden damgalamaya kalkanlar ego tatmincilerinden başkaları değil..onlara lafım şu; gidin reelde tatmin edin egolarınızı...
siz aylarca aynı ortama tıkılı kalmanın dışarı çıkar çıkmaz uzaktan kumandalı bpmba ile atlatılma tehlikesi ile yaşamanın ne olduğunu bilemezsiniz..
evet arkadaşım tamda söylediğiniz gibi bir şey..konuyu kıskançlık olarak algılayanlar kendileri içlerinde kıskançlık beleyen tipler bana göre..benim hangi ortamda ne yaşadığımı bilmeden damgalamaya kalkanlar ego tatmincilerinden başkaları değil..onlara lafım şu; gidin reelde tatmin edin egolarınızı...
siz aylarca aynı ortama tıkılı kalmanın dışarı çıkar çıkmaz uzaktan kumandalı bpmba ile atlatılma tehlikesi ile yaşamanın ne olduğunu bilemezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?