- Konu Sahibi Shirin seyler
-
e yetmiyo cnm benim
30bin tl bile bankadan kredi alsan 120 ay 500küsür ödüyon, mezara kadar kredi öderim ben,
Topic sahibi arkadaşım birşey söyliycem sen bu konuya çok takılmışsın ya..Açıkca eşin ya da sen kayınpederine söyleyin madem; bizi zora sokmayın nasıl olsa tüm parayı verecek gücünüz var, siz verin..deyin bakalım ne diycekler?
Bu şekilde arkadan kendini yıpratarak eline birşey geçmez..
:lepi:
kendimi yıpratmak konusun da biraz haklı olabilirsin, ama çok ta takmıyorum açıkçası,
şu bir gerçekçi burdakilerin çenesi ben de olsa idi değil bi ev sahibi bütün dünyaya sahip olurdum herhalde, söz gümüşse sükut altınmış, ben ortamlarda lap lap konuşan tiplerden değilimdir.
tşk ederim, ama ne ben ne eşim evlat statümüz ile böyle birşey sormayız, hernekadar başkaları sövdü bizi ama seviyemizi biliyoruz bizde,
şu siteyi bi de ben deneyeyim dedim, hamileliğimde çok şay paylaştm, bi de bunu paylaşayım istedim, ama yazılanlarla moralim düzeldi walla hihoyyyt
kendinizi tanıyanlarla böyle dertleşmek çok daha mantıklı,
ortamlarda lap lap konuşan biri olarak ben şey demek istiyorum...
kk moral vermek için değil fikirleri tartışmak paylaşmak doğru sonuca ulaşmak için...
kuralları okuduğunuzda her derdi olana haklısın süpersin deyin yazmıyor...
sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdik..
ben konuyu açarım, neden içim daralmıştır kendime göre, kafam karışmıştır kendime göre, konuşmak rahatlamak istemişimdir, Bana bikaç kişinin dışında öneri gösteren olmadı, ben istemem ben yapmam, ben almam,
vs vs. burası özgür bi ortam herkes istediğini yazabilir, düşünebildiği gibi, ben de sizin yolunuzda olmak zorunda değilim ki, saygılar hepinize...
millet kafayı yemiş, benim saygımı saygınsızlığımı, evlatlığımı, eşliğimi,gelinliğimi, annelğimi nerden biliyo ki abuk sabuk konuşuyo, önce bi kafanızı çeviripte kendilerine baksınlar bence
CADIARZU
CADIARZUortamlarda lap lap konuşan biri olarak ben şey demek istiyorum...
kk moral vermek için değil fikirleri tartışmak paylaşmak doğru sonuca ulaşmak için...
kuralları okuduğunuzda her derdi olana haklısın süpersin deyin yazmıyor...
sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdik..
ben konuyu açarım, neden içim daralmıştır kendime göre, kafam karışmıştır kendime göre, konuşmak rahatlamak istemişimdir, Bana bikaç kişinin dışında öneri gösteren olmadı, ben istemem ben yapmam, ben almam,
vs vs. burası özgür bi ortam herkes istediğini yazabilir, düşünebildiği gibi, ben de sizin yolunuzda olmak zorunda değilim ki, saygılar hepinize...
millet kafayı yemiş, benim saygımı saygınsızlığımı, evlatlığımı, eşliğimi,gelinliğimi, annelğimi nerden biliyo ki abuk sabuk konuşuyo, önce bi kafanızı çeviripte kendilerine baksınlar bence
CADIARZU
önce kelimelirinize dikkat edin. kimseye hakaret edemezsiniz birrrrr,
ikincide,evet herkes düşüncesini yazabilir ,sizin fikriniz onlara göre tersse bunu da ,belirtebilir. hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ki.gamyoncuiremsu..
ama deminden beri okuyorum,sizden farklı düşünen arkadaşlar, üsluplarını bozmadan fikirlerini çok güzel ve saygılı bir şekilde belirtirken, maalesef sizin ,üslubunuzdaki o karşınızdakini kırıcı yaklaşımı ,görüyorum.
CADIARZU
önce kelimelirinize dikkat edin. kimseye hakaret edemezsiniz birrrrr,
ikincide,evet herkes düşüncesini yazabilir ,sizin fikriniz onlara göre tersse bunu da ,belirtebilir. hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz ki.gamyoncuiremsu..
ama deminden beri okuyorum,sizden farklı düşünen arkadaşlar, üsluplarını bozmadan fikirlerini çok güzel ve saygılı bir şekilde belirtirken, maalesef sizin ,üslubunuzdaki o karşınızdakini kırıcı yaklaşımı ,görüyorum.
kimseye hakaretim söz konusu değil, düşüncemi beyan ettim,
o anne babaların kendilerine uzak bulanlar için diyeceğim lafıım yok benim,
eşinde olsa herşey bi yere kadar, bi imzaya bakar hayatını ayırman, ama anne baba senin canındır, herşeyini karşılıksıız verir sana,ben seni büyüttüm baktım okuttum vs sonra sen bu dünyada teksin ne halin varsa gör deyip, kenara çekilmez,bende evladım için çekilmiyeceğim, onun için elimden ne geliyorsa yapacağım, okuttum mesleğin oldu, e evlendinde artık benden buraya kadar, madem evlendin bak başının çaresine demicem...
millet kafayı yemiş, lap lap konuşuyor, burdakilerin çenesi bende olsa idi falan..
bu laflardan sonra sizin saygınlığınızı konuşmaya gerek yok ki zaten...
CADIARZU
CADIARZU
bence biraz daha saygılı olmalısınız. saygı tek taraflı değil karşılıklı birşeydir.
Bence konu sahibi arkadas kayinpederinin once "ustune para isteseler de sorun degil" demesine ragmen sonradan "aramadilar ama zaten arasalar bile ustune para isterler" demelerine takilmis. Yani burada bir tutarsizlik var gercekten bence. Acaba buradaki durumu ben mi yanlis anladim? Boyle bir tutarsizligi esim de yapsa ben esime de bozulurum mesela. Ayrica arkadasin ille de bize ev alin diye tutturdugunu veya icinden "vay cadı kaynana, kaynata. ne cimriler versinler bi anahtar sabiler otursunlar" diye dusundugunu sanmiyorum. Anladigim kadari ile teklif kayinpeder ve kayinvalideden gelmis. Niye herkes bir kisiye bu kadar yukleniyor ki? Burada yorum yapanlar bence kendilerinin ne kadar iyi, ne kadar sahane insanlar ve hayirli evlatlar oldugunu ispat etme cabasina girmisler bir sure sonra, konuyu acana yardimci olunmasi gereken yerde.
Eşimle 3yıl çıktık,eşimin ailesi bi onay verdi bi vermedi evliilik için, bu 3 yılı evimizin eşyalarını alarak geçirip, evimizi tutup dayadık döşedik,istemeye gelmediler mi geldiler, söz nişan düğün 3ayda yaptık, ve aradaki resmiyet devam ederek, hayata atıldık, ailelerimiz birbiri ile bizim evimizdeki zorunlu törenler harici görüşmüyorlar, ben ilk zamanlar daha çok zorlanmıştım şimdi 4,5 yıl oldu evleneli ama hala çok gücüme gitmiyor değil; bi kızım oldu ve ona şimdi kayınvalidem bakıyor......
imkanlarımız dahilinde bi araba ufak bi yatırım yaptık, ama evimiz yok diye çok üzülüyorum, eşim; ailesi ile ev planlarına girdi, babası bir miktar veriyor, biz biraz katıp, üstüne kredi falan alalım diyor, ama ben bıktım artık, ödemekten, imkanları bile varken neden hepsini onlar yapmıyo anlamıyorum, onlarla istediğim gibi konuşamıyorum bile, düşüncelerimide söyleyemiyorum, amaaan boşver gibi bi yapımda yok, bugün a diyorlar yarın z, benim okadar param olsa zaten alıp oturucam, sanki herşeyi 4-4 lük yapmışlar gibi davranmıyorlar mı, iyice illet oluyorum, onun için canım çok sıkkın, patlıcak gibiyim.......
Bence konu sahibi arkadas kayinpederinin once "ustune para isteseler de sorun degil" demesine ragmen sonradan "aramadilar ama zaten arasalar bile ustune para isterler" demelerine takilmis. Yani burada bir tutarsizlik var gercekten bence. Acaba buradaki durumu ben mi yanlis anladim? Boyle bir tutarsizligi esim de yapsa ben esime de bozulurum mesela. Ayrica arkadasin ille de bize ev alin diye tutturdugunu veya icinden "vay cadı kaynana, kaynata. ne cimriler versinler bi anahtar sabiler otursunlar" diye dusundugunu sanmiyorum. Anladigim kadari ile teklif kayinpeder ve kayinvalideden gelmis. Niye herkes bir kisiye bu kadar yukleniyor ki? Burada yorum yapanlar bence kendilerinin ne kadar iyi, ne kadar sahane insanlar ve hayirli evlatlar oldugunu ispat etme cabasina girmisler bir sure sonra, konuyu acana yardimci olunmasi gereken yerde.
Ben iki tane kız evlat sahibi bir anneyim,
Eğer durumum müsait olursa, ikisinede birer ev alıp hazır etmek istiyorum
Erkek tarafı- kız tarafı diye birşey yok günümüzde kimin maddi imkanları müsaitse evlatlarına sahip çıkmalıdır bence,
İmkan varken evlada sunulmayan maddiyat yerin taa dibine batsın.
Arkadaşın anne babasında demekki maddi durum fazla yokki, kayınvalidelerinde olduğu için onlardan yardım beklemiş bence bunda bir gariplik yok,
Sonuçta belki evi kira olmasa, arkadaşta çalışmayacak, çocuğunu kayınvalidesi bakmak zorunda kalma
yacak
Evladı sıkıntı çekerken hiçbirşeyinden ödün vermeyen anne babalara hayret ediyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?