Neden byle ki ?

PembeKelebek

Kelebeğim YOLDA ....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
10.760
0
206
Diğer
merhaba arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar içi n şimdiden hepinize teşekkür ederim k k benim ailem gibi artık ..... sorun şu ki ben artık kendimi tanıyamaz haldeyim çok kırılgan bi yapım var kayınvalidemden görümcemden eltimden çocuklardan en ufak bi hatada nefret ediyorum ama deli gibi nefret sonra kendime kızıyorum diyorum neden böyle düşünüyorum . eşimede çok yansıtıyorum bunu olgun olamıyorum zorluklara karşı en ufak bi rüzgarda yıkılıyorum ... neden böyleyim arkadaşlar nolur yardım edin nasıl yenebilirim bu huyumu ... :1no2::1no2: kendimden nefret eder oldum artık........

bende senin duruma benzerim çok alınganımdır hiç bişey affetmem ama ben huyumu seviyorum.zorda olsa ayrıca bu huyları değiştirmek zordur:1no2: yani sen hep böylemiydin

bende senin duruma benzerim çok alınganımdır hiç bişey affetmem ama ben huyumu seviyorum.zorda olsa ayrıca bu huyları değiştirmek zordur:1no2: yani sen hep böylemiydin

hep böyleydim cnm ama benimki çok farklı hani bi seviyorum bi sevmiyorum derler ya o cinsden buda eşimi çok yaralıyo ben galiba insanlardan çok şey istiyorum....

Yapi ile alakali birsey bu....

Ben seni anliyorum...karsindaki insaninda senin gibi düsünceli, anlayisli, vs.vs. olmasini bekliyorsun, öyle olmadigi vakit ister istemez soguyorsun..

Insanlari oldugu gibi kabul etmeye basladigin vakit bu huyundan kurtulacaksin güzelim....her insanin kendine göre eksi ve artilari var...kimse dört dörtlük degil...kimsede senin gibi degil...bunu anladigin vakit düzelecek merak etme.

saol gülsüm sultan yorumun için çok saol ama kendimi yıpratıyorum bunu anladım ben ..........

Yine diyorum,hep diyecem..
İnsanlardan beklentilerin çoğaldıkça üzüntülerin artar.
Hiç kimsenin davranışlarına takılmamayı öğrenirsen zaten umursamazsın:dilcikar:

Yine diyorum,hep diyecem..
İnsanlardan beklentilerin çoğaldıkça üzüntülerin artar.
Hiç kimsenin davranışlarına takılmamayı öğrenirsen zaten umursamazsın:dilcikar:

saol laliş çok saol yapmaya çalışıyorum dediğim gibi nefretim dağ gibi oluyo iki kaşık suda boğucağım geliyo ... eşimede yansıyo bu tabi annen ablan yengen onuda üzüyorum ama ...........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sanırım çocukluğu ve evlilik öncesi el bebek gül bebek geçmiş insanlarda
bu durum daha belirgin oluyor..:teselli:
yani hiç kırılmamış,hiç üzülmemiş el üstünde sıkıntısız geçirdiyseniz bekarlık dönemini
insan biraz afallayabilir böyle durumlarda..sonra kazık yiye yiye tabiri-i caizse kaşarlanıyorsunyerimseniben
hiç biri koymuyo

kızlar bende öyleyim yaa,en ufak bir olayda en ufak bana ters gelen bi davranışta hemen nefret ediyorum sinirleniyorum agresifleşiyorum,hemen üzülüyorum ufacık bişiyde bu böle ama. özellikle sevdiğim insanlardan böle davranışlar gördüğümde çok yıpranıyorum,o an o kadar sinirleniyorum ve nefret ediyorumki gözüm hiçbişi görmüyo ama sonra kızgınlığım geçince eski duygularım geri geliyo,bıktım bu gelgitlerden dengesiz ruh durumlarından :sm_confused:özlempau senin dediğin doğru sanırım ben tek çocuğumbenneyaptımki

evet canım..bu sadece evlilik için geçerli değil..
böyle el bebek gül bebek pamuk prenses gibi yetişen çocuklar sorumluluk almaktanda çok korkuyor topluma karıştığında..arkadaşlarıyla tartışşın ya da başına bir iş gelsin
üstesinden gelemiyor..bizim işyerinde var bir arkadaş hiç sorumluluk almamış ufaklıktan beri..evin bir kızı diye hiçbirşey yaptırmamışlar..hep kollamışlar,korumuşlar
şimdi durumu çok vahim..patronun karşısına çıkıp birşey söyleyemiyor..sorumluluk almaktan öyle korkuyor ki...çocukları bazen hayatla başbaşa bırakmak lazım
kavgalarında,davalarında gizlice destek olmak lazım..burnunu hemen sokmak,koruma kollama mekanizmalarını hemen çalıştırmamak gerekirse hafif yaralar alarak atlatmasını sağlamak lazım..sevgilerimle..gamyoncuiremsu

kötü düşünceleri kafandan atmayaa bak oturur dert haline getirirsen canımmm daha çok bunalırsın.allah yardımcın olsunn

galübaa bendede böle bir sorun var...
bende hemen insanlardan soguyabiliyorum ama güzel bi cümle duydugum zaamanda hemen eskisi gibi olabiliyorum.. ayy dengesizlik var galüba bende :roflol:
bende hemen herseye sinirleniyorum ve üzülüyorum ondn snrada kafama takiyorum ve bi süre sonrada bas agrisindan yakiniyorum.. offf yaa... cok denedim hicbirseyi önemsememeyii ama birar zor olyuo.. bu yasa kadar böyleydim ondn sonra bu huydan vazgecmek baya bi zor oluyo..

ben tek cocuk degilim ama annem ve babam her isteidigmi yapti yani biraz simartildim.. mesela ben bisey istedigimde ve babam onu almadiginda hemen küsüyordum ve babamda pesimden geliyordu barismak icin..
ve sonradanda arkadaslarimdan ve cevremdende babamin yaptigini bekledim yani ben küstügümde pesimden gelip barissinlar istedim ...
zamanlada noldu biliyormusunuz: arkadaslarim artik pesimden gelmeyi birakti ve bi baktimki yanliz kalmisim.. ondn sonra mecburen ben barismak icin onlarin "ayagina" gittim a.s

bende tek çocuğum aynı şey bendede var ne yazıkki ele karışınca afalladım şimdi bi de oğlum oldu. hayatta hiç zora gelmemiş bi insanım çabuk sinirlerim hemen parlarım. kesinlikle alttan almıyorum. ama eğilmeyen kırılmaya mahkumdur bu hayatta. napalım bizde kırırla kırıla eğilmeyi öğrenicez artık

aynen bende senn gibiyim arkadaşım ...bende yalana ve laf çakmaya tahammül edemiyorum. eşime de felaket yansıtıyorum ve tartışmalar büyüdükçe büyüyor ... ama gitmiyo bu huy ya atamadım bende kendimden nefret ediyorum artık

bu huyla birlikte kötü bir davranış şeklı ortaya çıkıyor
belkı senin çok kızdığın başkasına çok normal gelıyor
yada tam tersi
sonrada adın agresif huysuz komplekslıye çıkıyor

Tatlım sanırım yaşın genç
Yaşla birlikte olgunlaşıyor insan
Seneler sonra bu kendini sıktığın şeyler için güleceksin kendine
Hayatta senden daha değerli bir şey yok,çünkü sen varsan var herkes
Onun için güzel canını hiç sıkma

beklenti ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı da o kadar büyük olur
ama çok alıngan insan ne yaparsa kendine yapar
çevresindekiler için bir süre sonra sıkıcı olmaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…