- Konu Sahibi PembeKelebek
-
bende senin duruma benzerim çok alınganımdır hiç bişey affetmem ama ben huyumu seviyorum.zorda olsa ayrıca bu huyları değiştirmek zordur:1no2: yani sen hep böylemiydin
Yapi ile alakali birsey bu....
Ben seni anliyorum...karsindaki insaninda senin gibi düsünceli, anlayisli, vs.vs. olmasini bekliyorsun, öyle olmadigi vakit ister istemez soguyorsun..
Insanlari oldugu gibi kabul etmeye basladigin vakit bu huyundan kurtulacaksin güzelim....her insanin kendine göre eksi ve artilari var...kimse dört dörtlük degil...kimsede senin gibi degil...bunu anladigin vakit düzelecek merak etme.
Yine diyorum,hep diyecem..
İnsanlardan beklentilerin çoğaldıkça üzüntülerin artar.
Hiç kimsenin davranışlarına takılmamayı öğrenirsen zaten umursamazsın:dilcikar:
kızlar bende öyleyim yaa,en ufak bir olayda en ufak bana ters gelen bi davranışta hemen nefret ediyorum sinirleniyorum agresifleşiyorum,hemen üzülüyorum ufacık bişiyde bu böle ama. özellikle sevdiğim insanlardan böle davranışlar gördüğümde çok yıpranıyorum,o an o kadar sinirleniyorum ve nefret ediyorumki gözüm hiçbişi görmüyo ama sonra kızgınlığım geçince eski duygularım geri geliyo,bıktım bu gelgitlerden dengesiz ruh durumlarından :sm_confused:özlempau senin dediğin doğru sanırım ben tek çocuğumbenneyaptımki
merhaba arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar içi n şimdiden hepinize teşekkür ederim k k benim ailem gibi artık ..... sorun şu ki ben artık kendimi tanıyamaz haldeyim çok kırılgan bi yapım var kayınvalidemden görümcemden eltimden çocuklardan en ufak bi hatada nefret ediyorum ama deli gibi nefret sonra kendime kızıyorum diyorum neden böyle düşünüyorum . eşimede çok yansıtıyorum bunu olgun olamıyorum zorluklara karşı en ufak bi rüzgarda yıkılıyorum ... neden böyleyim arkadaşlar nolur yardım edin nasıl yenebilirim bu huyumu ... :1no2::1no2: kendimden nefret eder oldum artık........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?