daha çok dünya klasikleri ve modern klasikler.eksiklik olarak görmüyorum zaten. kimseyle arkadaş olamadiğim için kitap okumaya başladim ve sonra sevdiğim bir şey haline geldi. oyuzden belirttim burada.O kadar kitap okuyan bir kız böyle bir başlık açmamalıydı. Ben de senin yaşlarındayken öyleydim ve bunu hiçbir zaman bir eksiklik olarak görmedim, aksine hoşuma gidiyordu.
Ne tür kitaplar okuyorsun?
Canım benim güzel kitaplar da okuyormuşsun. Neden zekamda problem mi var diye düşündün ki? Çok saçma. Tam tersi ben zekiyim demen gerekirdi.daha çok dünya klasikleri ve modern klasikler.eksiklik olarak görmüyorum zaten. kimseyle arkadaş olamadiğim için kitap okumaya başladim ve sonra sevdiğim bir şey haline geldi. oyuzden belirttim burada.
prensesciklet çizgi film karateri. önerileriniz için teşekkürler. zekamda problem var mı diye düşünmemin sebebi ilokuldan beri aynı şeyleri yaşamam,kitap okumak ise zekilik göstergesi değil. o yüzden kendime zeki diyemem ki akademik başarim 0Canım benim güzel kitaplar da okuyormuşsun. Neden zekamda problem mi var diye düşündün ki? Çok saçma. Tam tersi ben zekiyim demen gerekirdi.
Güzel şeyler yapıyorsun ama "I'm not like the other girls" sendromuna girmene gerek yok. Ben makyaj da yapıyorum, seviyorum. Sosyal değilim, ama sosyallik güzel bir şey. Kendini kalıplara sokmaya çalışma. İnsanlar senin dediğin gibi ikiye ayrılmıyor. Çeşit çeşit insan var. Sosyal olmamak seni gerçekten rahatsız ediyorsa bu konuda aksiyon al. Sosyal fobin vardır belki.
"Prensesciklet" diye nick almışsın. Bence feminen şeyleri seviyorsun sen.
Akademik başarı hiç zeka göstergesi değil.prensesciklet çizgi film karateri. önerileriniz için teşekkürler. zekamda problem var mı diye düşünmemin sebebi ilokuldan beri aynı şeyleri yaşamam,kitap okumak ise zekilik göstergesi değil. o yüzden kendime zeki diyemem ki akademik başarim 0
yazımda öyle bir şeyden bahsettiğimi göremiyorum, doğru duzgun iletişimde bulunmayacaksaniz hiç yazmasaydınız daha iyiydi ki o diğer kızlar dediğiniz kızların hepsi sevdigim insanlardır, sadece aralarında yaşadiğim sorunu ve kendimi eksik gördugum yanlarımı dile getirdim , övgüye ihtiyacım olsaydı bunu da açıkça söyleyebilirdim. Bir şeyler hakkında bilgi sahibi olmadan önyargıyla yaklaşmanız hoş değil,saygılar.Övün beni övünnn, hadi diğer kızların ne kadar sıradan ve sığ olduklarını, benim ise çok özel ve akıllı olduğumu söyleyin banaaağ.
Nereye nasıl yazacağımı ve kimle nasıl iletişim kuracağımı size sormadığım gibi konu da ben değilim.yazımda öyle bir şeyden bahsettiğimi göremiyorum, doğru duzgun iletişimde bulunmayacaksaniz hiç yazmasaydınız daha iyiydi ki o diğer kızlar dediğiniz kızların hepsi sevdigim insanlardır, sadece aralarında yaşadiğim sorunu ve kendimi eksik gördugum yanlarımı dile getirdim , övgüye ihtiyacım olsaydı bunu da açıkça söyleyebilirdim. Bir şeyler hakkında bilgi sahibi olmadan önyargıyla yaklaşmanız hoş değil,saygılar.
bunu az önceki yazımda da söyledim,galiba anlayamadınız veya okumadınız ? Açtığım konuda ne zekamdan bahsettim ne de övgüye ihtiyacım olduğundan bahsettim bu sadece sizin saçma çıkarımlarınızdan ibaret. Ne zekamı onaylatmak ne de övgü ihtyacımı gidermek gibi bi amacım yok.Nereye nasıl yazacağımı ve kimle nasıl iletişim kuracağımı size sormadığım gibi konu da ben değilim.
Alt metnin okunması o kadar zor değil. Zekasını onaylatmak için tanımadığı insanların yorumlarını baz alacak biri, aynı şeyi övgü ihtiyacını gidermek için de yapar
ben bana uymayanlari direkt çıkarıyorum, yanında gerim gerim gerileceğim veya her an kavga etmeye musait olan insanlarla ne isim olabilir ki ?Lisede ben de böyleydim. 1-2 dostum olurdu onun dışında kimseyle muhatap olmazdım. Okul kütüphanesindeki tüm kitapları okudum. İnsanları kategorize eder, kendim gibi olmayanları beğenmezdim.. Uzun yıllar sürdü böyle. Sonra anladım, her insanın hikayesi var. Her insan dipsiz bir deniz. Şu an 36 yaşındayım, çevremde hiç kitap kapağı açmamış arkadaşım da var, her görüşü benden zıt olan arkadaşım da var. Herkesten ayrı bir tat almayı öğrendim. Elbette ilişki yoğunluğum her insanla bir değil ama her ortama da ayak uydurmayı, her girdiğim yerde sohbete dahil olmayı becerebiliyorum. Hala o kafada olsaydım amannn herkes çocuklarını konuşuyor herkes yaptırdığı estetikleri anlatıyor diye kimseyi beğenmezdim. Derdim var bölümüne konu açtığınıza göre bu durumdan hoşnut değilsiniz, biraz daha geniş olmaya çalışmanızı öneririm. Bizden bi tane var zaten, başkalarını da yaşamak, anlamak güzel bir duygu. O okuduğunuz kitaplardaki karakterler zaten tamamen hayal ürünü değil, hepsi çevremizdeki insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?