neden diğer insanlar gibi değilim ?

Aynı anda hem sizin yaptıklarınızı yapıyorum hem de diğer kızların yaptıklarını. N tuhaf benim sanırım. Erkek puanlamak aşırı iyi bir eylem. Ahahahahahah

Kimseden farklı değilsin. Hatta o kadar sıradansın ki. O yüzden bu triplere kafalara giriyorsun.

o zaman niye hala cocuk colukla uğraşiyosun aptal kaltak işine bak artik, adam gibi açıklıyoruz anlamiyorsunuz beyinsiz mal
Başlık yanlış olmuş. “Neden diğer insanlar gibi değilim” değil, “Neden insan değilim?” olacaktı.

Asosyalim,erkek arkadaşim yok,okulda hep kitap okuyorum,eve gelince de yatana kadar oyun oynuyorum haftasonları da bisiklet sürüyorum. burda bi sorun yok ama yaşitlarıma bakınca hepsinden farklı oldugumu goruyorum ve onlarında beni kendilerinden farklı bulduklarını hissedebiliyorum.kimse benim gibi değil ama herkes birbiriyle aynı şuan çevremdekilerin.espriler yapıyolar,sosyal medyadaki kadınların fizikleri hakkında konuşuyolar,okuldaki erkekleri puanlıyorlar,makyaj malzemeleri hakkında konuşuyorlarvs. ama ben bu konular konuşulurken sadece dinliyorum çünkü hiç biri hakkında hiç bir fikrim olmuyor genelde. benim zekamda mi bi sorun var ? neden kimseye ayak uyduramıyorum ?
Öncelikle kitap okumak, bisiklet surmek veya sanal oyunlar oynamak tek tip karaktere mahsus ilgi alanlari degil. Bende hepsi var, cevrenizdeki kizlar gibide muhabbet edebilirim.
Acaba cevremdekiler diye bahsettiginiz kisileri kendinizden farkli ve bilinc altinizda üstün görüyor, onlara yetisemeyeceginizi düsünüyor olabilir misiniz? Yetiskinlik döneminde cogu genc kendini soyutlamak icin aslinda mutlu olmadigi bir dunya yaratabiliyor kendine. Eger suan durumunuzdan memnun degil ve bunu sorguluyorsaniz bence hic farkli gorunecegim diye ugrasmadan neyi yapmak istiyorsaniz onu yapin… Cevrenizdeki kizlarla daha cok sey paylasmak istiyorsunuz belli, yoksa sorgulamazdiniz kendinizi…

Kitap okuyor, oyun oynuyor olmanız sadece bunları yapmanızı gerektirmez ki. Ben de çok kitap okurum ama aynı zamanda arkadaşlarımla boş muhabbetler de yaparım. Mesela benim de makyaj malzemeleri konusunda pek fikrim yok, bu zamana kadar hiç uğraşmamıştım makyajla. Şimdi arkadaşlarım bunu konuştuğunda dinleyip soruyorum ve böylece ben de bilgileniyorum. Etrafımda sadece kendim gibi insanları barındırmayı da hiç istemezdim. Bir sürü benle takılmak bana ne katar ki? Bence insanları içten içe yargılayıp ben farklıyım demek yerine onların farklılıklarıyla ilgilenip yeni şeyler öğrenin. Belki bu sizin de hoşunuza gider.
Ayrıca kitaplar da birbirinden farklı karakterler, hikayeler içeriyor. Bu sayede bir şeyler öğreniyoruz. Okuduğunuz her kitap aynı karakter hakkında olsaydı okumak ister miydiniz? Hayatı da buna benzetebilirsiniz. Bir sürü farklı insan, farklı hikaye.
Son olarak da bu kadar kitap okuyan birinin bu kadar kolay hakaret etmesi çok ironik. Okuduğunuz kitapları gözden geçirin derim.

o zaman niye hala cocuk colukla uğraşiyosun aptal kaltak işine bak artik, adam gibi açıklıyoruz anlamiyorsunuz beyinsiz mal

Konuyu açarken: Ayyhhh çok sıra dışıyım, yaşıtlarım makyaj yapıp erkek puanlarken ben dünya klasikleri okuyorum bisiklete biniyorumm çok farklı biriyim hadi beni övün ve bana olgun diyin

10 dk sonra foyam ortaya çıkınca: küfür küfür küfür

benzer isler :KK53:

48AE4078-3758-4B91-B622-ABE78BB1BC44.webp

Back
X