kendimi kızıyorum canım.. resmenn hayatımı önüne serdimm niye bu kadar acizim ki bir de aynı sınıftayızz Allahmm ya napcmm ben
malesef alışıyorsun canım,insana zorla yaptıramıyorsun ne yapalım
çok sevindim,inşallah evlenincede aynı romantiklik sürer canım...
Sen kendine neden kızıyorsun ki,seni kaybettiği için o kendine kızsın ve bence seni çok arayacak ...çok verici olunca malesef erkekler böyle alışıyorlarsonrada düzelmiyorlar....
canım filmler özendırıyor ınan gercekte boyle bır erkek yok...
olanlarda nuri alço tıpler ilk etapta kandırana kadar turlu jestler yapan tıplermiş
canını sıkma karsılastırma yapma...bende aynı senın gıbı dusunuyorum ama moralımın bozulduguyla kalıyor...onları odun olarak kabul etmeyı we mutlu olmayı ogrenmelıyız
canım birşey sorcam sence bayan çok verici oluncaa... ayrılk söz konusu oldu diyelim belli bir zaman sonra yokluğunu daha bi anlar mı ne bileyimm hisseder mi en azından
Anlamazmı kesinlikle anlar,benim annemde çok vericidir ama babam ooo onu anlatmaya kelimeler yetmez zaten,neyse annem kardeşlerimin yanına şehir dışına 10 15günlüğüne gidiyor,arada ben uğruyorumda o sert adam nerdeyse ağlayacakannem geliyor aynı tas aynı hamam ama annemin geleceği kesin yani terketse napar babam bilemiyorum..
inş canım yaa benim için o kadar şey yapıyo bide diyo ki: 'bi evlensek daha neler yapıcam şimdi sen beni romantik değilim diye kızıyosundur o zman romantiğin kralını görücen' dedi.hemen evlenmek istiyorum ama daha askerlik var pufff:44:
ahh tatlm ahh
bahtımız böyle derdim ama erkekler iştee
Canım benim senin için geçmiş birşey yok sen bana ve benim gibilere acı
tesellim o zatenn ama ben aşığım aynı ortamdayızz off offf napmam gerekir ki
Ah ah bu aşk denen şey ne zor malese ona diyecek birşeyim olamaz ki zaten o gideceği yer gitmesini bilir...birazcık kendini zorla derim zaten o da aşıksa
ya biz kizlar/kadinlar niye hep mutsuz olmak zorundayiz bu ask evlilik konusunda ?
gencken hayatinda biri olsun diye hayaller kurarsin
biri oldugunda, sürekli sorunlar yasarsin, anlasmazliklar olur, ayrilik olur..
evlenince anlasmazlik olur sorunlar cikar..
olsada olmasada mutsuzsun.. tabiki yokken kafan daha rahat ama
insan yinede istiyor sevilmek, hayatinda bir erkegin yer etmesini..
fakat artik o kadar cok sey okudum gördüm duydum ki,
daha hayatima biri bile girmeden (24 yasindayim) evlilik
hayali diye bisey kalmadi bende aylardir..
ask, evlilik = mutsuzluk ve sorunlar.... bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?