Neden dizilerde hep romantik erkekleri gösteriyorlar,gerçekte varmı romantik erkekler

kendimi kızıyorum canım.. resmenn hayatımı önüne serdimm niye bu kadar acizim ki bir de aynı sınıftayızz Allahmm ya napcmm ben

Sen kendine neden kızıyorsun ki,seni kaybettiği için o kendine kızsın ve bence seni çok arayacak ...çok verici olunca malesef erkekler böyle alışıyorlarsonrada düzelmiyorlar....

malesef alışıyorsun canım,insana zorla yaptıramıyorsun ne yapalım
çok sevindim,inşallah evlenincede aynı romantiklik sürer canım...

inş canım yaa benim için o kadar şey yapıyo bide diyo ki: 'bi evlensek daha neler yapıcam şimdi sen beni romantik değilim diye kızıyosundur o zman romantiğin kralını görücen' dedi.hemen evlenmek istiyorum ama daha askerlik var pufff:44:

Sen kendine neden kızıyorsun ki,seni kaybettiği için o kendine kızsın ve bence seni çok arayacak ...çok verici olunca malesef erkekler böyle alışıyorlarsonrada düzelmiyorlar....

canım birşey sorcam sence bayan çok verici oluncaa... ayrılk söz konusu oldu diyelim belli bir zaman sonra yokluğunu daha bi anlar mı ne bileyimm hisseder mi en azından

Çok fazla olmasada insan bakıyor yani,o evlenme teklifleri,göz yaşartan sahneler,ben yaşamadım diye çok üzülüyorumvalla odun konusunda çok haklısın hemde odun kümesi ormanlarolarak kabul ettik zaten yapcak birşey yok..:2:

canım birşey sorcam sence bayan çok verici oluncaa... ayrılk söz konusu oldu diyelim belli bir zaman sonra yokluğunu daha bi anlar mı ne bileyimm hisseder mi en azından

Anlamazmı kesinlikle anlar,benim annemde çok vericidir ama babam ooo onu anlatmaya kelimeler yetmez zaten,neyse annem kardeşlerimin yanına şehir dışına 10 15günlüğüne gidiyor,arada ben uğruyorumda o sert adam nerdeyse ağlayacakannem geliyor aynı tas aynı hamam ama annemin geleceği kesin yani terketse napar babam bilemiyorum..

Son düzenleme:

ahh tatlm ahh
bahtımız böyle derdim ama erkekler iştee

ne mutlu sana

ya biz kizlar/kadinlar niye hep mutsuz olmak zorundayiz bu ask evlilik konusunda ?
gencken hayatinda biri olsun diye hayaller kurarsin
biri oldugunda, sürekli sorunlar yasarsin, anlasmazliklar olur, ayrilik olur..
evlenince anlasmazlik olur sorunlar cikar..

olsada olmasada mutsuzsun.. tabiki yokken kafan daha rahat ama
insan yinede istiyor sevilmek, hayatinda bir erkegin yer etmesini..
fakat artik o kadar cok sey okudum gördüm duydum ki, evlilik
hayali diye bisey kalmadi bende aylardir..
ask, evlilik = mutsuzluk ve sorunlar.... bana göre...

Son düzenleme:
tesellim o zatenn ama ben aşığım aynı ortamdayızz off offf napmam gerekir ki

Ah ah bu aşk denen şey ne zor malese ona diyecek birşeyim olamaz ki zaten o gideceği yer gitmesini bilir...birazcık kendini zorla derim zaten o da aşıksa

senin moralini bozmayalım canım ama kadınların üzüldüğü aşina,hoş arada üzenler olsadao ayrı...kadının doğasında var sevilmek evlenmek gelinlik giymek sonra hamiş olmak sonra bebek hep istek bunlar,sonuç olarak bunları biz istiyoruz,üzüldüğümüz doğru ama mutlu olduğumuz şeyler de oluyor bu hayat hep gülsek ondanda tırsarız çok güldük başımıza bir işmi gelecek diye:26:

hakkını yemıyım sevgılımın.. ıkı senedır çıkıyoruz daha yenı sayılır pek romantık olmasada bazen öyle şeyler yapıyor kı şok edıyo benı
bazen kafasına esıyor ışte güzel sözler yada süprızler yapıyo ama dızılerdekı romantık çıftler gıbı de degılız
ya aslında sorun bırazda bende galıba ben böyle daha odun gıbıyım vıcık vıcık ılıskılerı sevmıyorum ama azcık ucundan romantık olmasıda fena değıl yanı tamamlıyoruz ışte bırbırımızı

romantik ve yakınlık yetisi olan erkek daha ilişkinin başındayken de böyledir. öyle değilse ve başarıya odaklı hırslı biriyse yakınlık yetisi az olacaktır. buna göre beklentileri azaltmakta ve erkeği olduğu gibi kabul etmekte fayda var. sevgisini gösterme tarzını da bu anlamda kabul edin, kendi istediğiniz şeyleri dayatmak yerine bırakın istediği gibi göstersin sevgisini. eğer gösteremiyorsa da göstermeyi bilmiyor demektir. bu yönden de yargılamayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…