Hadi kızlar eşleriniz nasıl,sevgi dolumu güzel sizi duygulandıracak cümleler kuruyormu,yoksa benimki gibi her zaman ben öyle değilim,yok böyle romantiklik hepsi yalan diye kendinimi savunuyor?
Senin adına üzüldümyokk tatlımmm nerdee....
çocuğun yoluna ömrümü serdimmm... ne romantk şeyler yaptımm ahh ahh
sonuç sıfır
Senin adına üzüldümkendi adıma sevindim Yalnız değilim demek
Hayatım sen bana hiç güzel romantik sözler söylemiyorsun diyorum,yok bizimki ne dese beğenirsin ben dükkanda soğuktan donarken he bide seni hoş tutayım olduseni seviyorum ya eeee sen bana demiyon seni seviyor diye... eeee sen bilmiyonmu niye söyleyeyim daha ne diyeyim..
hadi sizin evliliğiniz ayol bizim cicim aylarımız bir sene olacak
ne dese beğenirsin ?
ben buyum romantik olamam .. çok şey istiyorsun..
ona göre iyi kadın ! yemeğini çayını önüne koy birşey sakın beklemem tamam kocacımm tamam aşkımm tamam bitanem de durmadann
senden iyisi yokkk
Canım aynısı ya ,insan şöyle hissetsin kadınlığını,uçalım biraz havalarda ama yok böyle olunca bende inatlaşıyorum malesef yıllar yıllar önce koskoca sultan süleymanın romantikliğini duymayan varmı...
canım ben ilgi manyağı bilirim..
yani pahalı şeyler istemem şöyle sokakta giderken gördüğü çiçeği koparıp cebine koyması gibi ..
ama yok hiçbirşey yok ve daha 1 sene oldu olacak...
öyle şeyler yaptım ki erkeğin kalbinden geçen yol midesinden geçer dedim.. yemekle uğraşmayan ben her oturduğumuzda sofrayu 4 5 çeşit sofra hazırladım..
öğrenci olmamıza rağmen yılbaşında hazırladığımmm sofra nefisti
ama değiyor mu ruhu mu okşuyor mu hissettriyor muu en azından karşılığını versin .. yok !
fakat tartışma oluyor bu yüzden.. ben bencilmişim.. kendim çalıp kendim oynarmışım durup dururkenn icat çıkarırmışım
ilgi bekliyorum sadece pahalı hediye istedimm sanki çocuğu sömürdümm
Bide üste çıkıyor he??delircem ya sende boşver nekadar köfte okadar ekmek neyapalım kadınların hepsi hoşlanır ilgileniliyor olmaktan,kim sevmez ki bebekler bile sever ilgiyi...Bu arada biz 11yıllık evliyiz..
Bence çok az,yada filmlerde okadar..romantik erkekler var var olmasına da onlarda da senin eşine olablar yoktur emin ol.
Yani uzun lafın kısası işin özü ;
1 sene olmasına rağmen böyleyse ilerde evlendiğimiz zaman tam odun olur , böyle bir insanla hayat geçer mii diyorum..
ASLA geçmez ...
şimdi kötüyümm hemde çok deli gibi aşığımm boynuna sarılsamm hiç bırakmam
ama ama ama ..
1 üzülür 2 üzülür .. sonra yoluma bakarım ..
Allaha şükür elimden geleni ardıma koymadım vizdanım rahat
Sen elinden geleni yapmışsın,birazcıkta karşı tarafın göstermesi lazım...evli değilmişsin,ilgiyi seviyormussun görüşüm nacizhane bir an önce ayrıl derim, bir ömür geçmez böyle adamla evlenince dahada kötüleşiyor durumlar..yanlış anlama beni sakın
malesef alışıyorsun canım,insana zorla yaptıramıyorsun ne yapalımMaşallah diyorum size
YA düşünüyorumda ben hiç dayanamam 1 gn değil 2 gün değill off fenalık basar bana yaa:26::26::26:
çok sevindim,inşallah evlenincede aynı romantiklik sürer canım...benimki çok romantik valla ama şu sıralar biraz değişti askerlik stresinden sanırımadına sevindim,olabilir her insannın olur gergin dönemleri..
bu arada biz 5 senedir birlikteyiz haziran gelirse 6 olucak şimdi nişanlıyız..Ben onu bildim bileli böyle..
zaten bitirdmm... ama saydımm sinirden..
nermiş efendm ağır lafları kaldıramazmışş .. özrümüde diledim... çıktığımız zamanlarda babamı da kaybettim hastalğından dolayısıyla hayatım da tek erkek o kalmıştı.. bundan dolayı beklentim daha fazla oldu ... ama yok yaa kendi kabuğuma çekildimm artk
Ahhh ağır lafları kaldıramazmış,ben bu lafları biryerden hatırlıyorum...Madem bekarsın beklentini yüksek tut canım karşına aradığın gibi birisi çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?