B
bloodrayne__
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizgul
-
bencede...başkası yapınca bakarlarda..karısı yapınca,ne bu hal boya küpüne dönmüşsün deyip,insanın şevkini kırarlar..
Bunda tartışılacak birşey yok ki. Doğal olmak makyaj yapmadan, yüzünü yıkamadan, saçına şekil vermeden dokağa fırlamak değil ki..
Makyaj yapmak; boya küpüne girmek değildir. güzel giyinmek; dikkat çekmek için allı pullu, dekolte giyinmek değildir.
Doğal kadın, hiç makyaj yapmamış gibi görünür. Giyimi de allı pullu değil, kalitelidir.
Süslü püslü dediğiniz kadınlara bakmaya gelince, sadece erkekler değil ki, biz de bakıyoruz; çünkü dikkatimizi çekiyor, yani güzel bulduğumuz için değil. Bana bak, ben burdayım diye bağırdıkları için.
Erkekleri yargılamayın, doğallık her zaman kazanır. Ama doğal olmak da yataktan çıktığı gibi olmak değildir.
agzına saglık vallavalla ben makyaja bayılırımmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
ööle kocamda der makyajsız dha güzelsin felan die ama yemem ben bu ayakları çnküüüüüüüü
ben çevremde dikkat ettimyani bi makyajsız çıktım dışarı birde süper makyaj yapıp çıktım ama ööle abartmadan tebi
sonuç makyajsızken millet ööle dikkat etmedi...ama makyajlı ikeen hemen hemen her gören baktı
yani sonuç olarak kocişim tarafından bu konuda kazıklanmak istendiğimi düşündüm :mymeka:
çnkü makyajı ii taşıorum ve yakışıorda bana...ayy allah şu makyajı bulandan razı olsun...kendimi daha ii ve dinamik hissetmemi sağlıo sırnaşık şey
bence kendinizi nası rahat ve daha güzel hissediosanız ööle çıkın...ha makyajlı ha makyajsız kızlar...
çnkü erkekler bu konuda kıvırıorlar, sırf bnm hatuna kimse bakmasın die...
zaten görünen köy kılavuz istemezzz
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Ya hatunlar ben şimdi empati kurdum da ;
Kız arkadaşım / eşim fondoten , pudra , allık , ruj , kapatıcı vs. bilimum makyaj malzemesini yüzüne
sürmüş ...Ben de yanağından öpüyorum... Pufff ... O da ne sanki yağlı boya tablosunu öptüm :roflol:
Dudağını öpeyim dedim :asigim: Hay Allah ruju dudağıma bulaştı , rujunu öptüm -tatlicadiarzu-
Ya yanlış anlamayın lütfen , ben de makyaj yapıyorum çoğu zaman ... Ama bu açıdan bakınca da
erkekler haklı görünüyo...
Hııı etraftaki süslü , boya küpü hatunlara bakıyolar , onları öpmüyorlar ya ,uzaktan hoş geliyodur belki... (bakarken bi göreyim kafasını kırarım ya o ayrı mevzuuu...)
Haksız mıyım ama :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?