Neden erkekler hep dogal kadın derler ama süslü püslüden de gözlerini alamazlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzele bakılır her zaman.yanında erkek olsa bile şöyle bir ufaktan da olsa kafa çevrilip mutlaka bakılır.
erkeklerin bence istemediği şey güzel olduğu için deil de seksi yada açık yada dikkat çekici olduğundan dolayı bakılmasıdır.yoksa yerinde süs ve makyajdan erkeğimiz beğenir diye düşünüyorum.
bilmiyorum yine de ama benim sevgilimin böyle düşündüğünü biliyorum.

benım sevgılımde tam tersı bakımlı olmamı ıster
arkadaslarının yanında ve cogu ortamda begenılmemı ıstedıgını anlıyorum
ozel gunlerımız ıcın ve normal zamandakı bakımlı halleırmı gorunce hoşuna gıdıyor
ben kısa elbıse de gıyıyorum, bazen iş ıcın yırtmac felan da bellı bı yere kadar sesını cıkarmaz sonrasına ancak mudahale eder, zaten çoğu türk erkeğine göre rahat bir yapısı var

bence hepsi bakımlı seviyoda tabi yeri gelincede doğal olunmalı yani pikniğe giderken düğüne gidiyomuş gibi olmamak lazım-tatlicadiarzu-

Bunda tartışılacak birşey yok ki. Doğal olmak makyaj yapmadan, yüzünü yıkamadan, saçına şekil vermeden dokağa fırlamak değil ki..
Makyaj yapmak; boya küpüne girmek değildir. güzel giyinmek; dikkat çekmek için allı pullu, dekolte giyinmek değildir.
Doğal kadın, hiç makyaj yapmamış gibi görünür. Giyimi de allı pullu değil, kalitelidir.
Süslü püslü dediğiniz kadınlara bakmaya gelince, sadece erkekler değil ki, biz de bakıyoruz; çünkü dikkatimizi çekiyor, yani güzel bulduğumuz için değil. Bana bak, ben burdayım diye bağırdıkları için.
Erkekleri yargılamayın, doğallık her zaman kazanır. Ama doğal olmak da yataktan çıktığı gibi olmak değildir.

Sevgili divamız Bülent Ersoy ' u ele alalım::roflol:

1 - Boya küpüdür...
2- Çok abartılıdır...
3-Süslü püslüdür...
4- Sanki yüzünde maskeyle dolaşıyormuş gibidir...

Kız-erkek farketmez hepimiz bakmıyor muyuz ona dikkatle...

Neden çünkü; dikkat çekiyor sadece , beğeniyor muyuz ? Hayır...

Şimdi de gidin aynaya ve kendinize bakın ... Doğal ve güzel görünüyosunuz dimi ...

Peki sizce hangisi sengözlerimebaksanab

bencede...başkası yapınca bakarlarda..karısı yapınca,ne bu hal boya küpüne dönmüşsün deyip,insanın şevkini kırarlar..

ben de dıyorum tek ben mı makyajsız güzelim way bee ne surat varmıs falan dıye artık ıyıce havaya gırmıstım :)
herkesın oyle ama demı yaaaa, sıkıldım ben bundan
:jeyyar:
benımkısı ben makyaj yapıyorum dıye neler dıyor, şu yoldan gecen 3 kızın yüzü boyanır senın o yuzundekı makyajla
bı kalıp makyaj var basını yaslıyosun sımjdı omzuma ama hepsı yapısıcak kazagıma falan der durur.
:1ninca:
hay allahım o kadar da cok yapmıyorum kı hem makyajsız görmek ıstemedıgını düşünyorum ne yalan? gecen öyle bır durum oldu benaz makyaj yaptım bı baktım bulustugumuz kızlar allanıp pullanmıs ne guzel kendımı kötu hıssettım bırak yaa makyaj yapıyorum gözunu seveyım süslenıp spüslenıyorum cıkmadan önce oyle mıydı sankı makyajsızken sevdı, kım kı o onun ıcın makyajımdan fedakarlık yapıcam hıh. cok bılıoooo onlar..

kötükedihüso

Süslü püslü kadınlar her zaman ,herkes tarafından ilgi çeker.Kadınların kendine bakması,özen göstermesi çok güzel.
Eğer bir erkek süslü püslülere bakıyor,yanındaki sevgilisini ya da eşini bu konuda kısıtlıyorsa orda dur ! demek lazım .Böyle davranan bir erkek bencildir ! lülülülülülüDinlemeyeceksin böylesini... kötükedihüso Süslenip,püslenip atacaksın kendini sokaklara.-tatlicadiarzu-

buda sevgimi belli edemem gibi erkeklerin en büyük yalanlarından biri

doğal güzel svermiş
peehhhhhh

Ya hatunlar ben şimdi empati kurdum da ;

Kız arkadaşım / eşim fondoten , pudra , allık , ruj , kapatıcı vs. bilimum makyaj malzemesini yüzüne

sürmüş ...Ben de yanağından öpüyorum... Pufff ... O da ne sanki yağlı boya tablosunu öptüm :roflol:

Dudağını öpeyim dedim :asigim: Hay Allah ruju dudağıma bulaştı , rujunu öptüm -tatlicadiarzu-

Ya yanlış anlamayın lütfen , ben de makyaj yapıyorum çoğu zaman ... Ama bu açıdan bakınca da

erkekler haklı görünüyo...

Hııı etraftaki süslü , boya küpü hatunlara bakıyolar , onları öpmüyorlar ya ,uzaktan hoş geliyodur belki... (bakarken bi göreyim kafasını kırarım ya o ayrı mevzuuu...)

Haksız mıyım ama :1rolleyes:

kıskanç ve yalancı oldukları için

kendileri hoş ve bakımlı bayanlara baktıkları için.
ben bile bakıyorum havalı süslü bayanlara.onlar nasıl bakmasın

Ërkekler kesinlikle her dönemde bence bakimli kizlardan hoslanirlar.
Bakimli derken yüzünde belli olacak kadar makyaji olanlardan degil.
Mesela söyle; dogal olmani istiyorum derler ama bu makyaj yapma anlaminda degil bence.Yap ama abartma anlaminda.

Fazla makyajli bayanlardan hoslandiklarini zannetmiyorum. Özelliklede kiz arkadaslarimin nisanli veya erkek arkadaslarinin söylediklerine göre, fondetönü pek sevmezlermis.
Ben gündelik hayatta fondöten kullanmadigim icin, bizimkinin fikrini bilmiyorum:)
Bana sadece sunu söylemisti, dogal ol demisti, ki zaten fazla makyaj yapan biri degilim. Baska bir günde her daim bakimli olmani isterim, evlensek dahi bakimli ol demisti.

Anlayacaginiz dozunu kacirmadan bakimli olmamizi istiyorlar. Bu sadece makyajda degil, her konuda öyle.
Sahsi fikrim.

Müthis bir aciklama olmus:1hug:a.s.

süsülü püslü bayanlar makyajlı bakımlı bayanlar hep dikkat ceker.. kendileri bal gibi bakıyolar.. öyle kesmek için olmasada dikkat cektiği için bakarlar.. ve kendi kadınlarınada baskalarının bakacagını bilirler ondan bakmasın isterler bahaneside "dogallık" olur...

agzına saglık vallahihoyyytdelikafadulden

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

valla yıllardır aynı kavgayı veriyoruz hemen başlar bu ne makyaj o far ne öyle o ruj ne öyle en açık renkleri kullanıyorum genede abartı buluyo eline bi peçete alıp yüzümü gözümü siler rujumu dağıtır falan filan kıyafet sorunumuz da var tabiiiii oramı çekiştirir buramı çekiştirir aman allahımmm çıldırmak elde değil valla sinir oluyorum ama orasını burasını açanlarada bön bön bakarlar işte bi insanın fikri neyse zikride o olurmuş kendileri artık ne düşünüyorsa başka erkeklerinde bize bakıp öyle düşünmelerinden korkuyolar galiba..

Erkekler mini etekli ya da aşırı dekolteli bayanlara baktıkları zaman hemen hemen (en azından klasik geleneksel standart normal erkeklerin) hepsinin yorumu algısı şöledir: ' Açmış ki biz bakalım diye ' :) Yani onların pek kompleks beyin yapıları yoktur. Daha basittir algı şekilleri. Makyaj konusu da keza benzer şekilde beyinde yorumlanır: Neden süslenmiş hatun? Hatunu süslenmeye motive eden nedir? Enerjisi dinamizmi ve deee isteği (istek derken herşeye karşı yaşama karşı ve de yaşamın parçası olan herşeye karşı üsturuplucası böle işte anlayın:)). Böle şevkli istekli enerjik hatun da aman ne güzeldir fiziksel olarak güzel olmasından da daha istenilir niteliktir.

"istemem yan cebime koy" lafı bu durum için geçerli olsa gerek..

benimki de bakımsız olmamı,makyajsız olmamı istemez :asigim:
zaten çok nadirdir beni o şekilde gördüğü günler,ben de öle alıştığı için hiç öe bi talebi olmadı ki benden bakımlısınıda görmediÇok üzgünüm çoook
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…