valla bende esimin ailesinin yaninda
onlara inat esimle cok fazla ilgileniyorum
sirf onlara inat olsun diye.
benim aşırı sulugözlülülük sorunum var, ağlamadığım zaman daha etkili oluyo ama bunu bi türlü beceremiyorum... ağladığım zaman kendini suçlu hissettiği için ve duygu onu çok rahatsız ettiği için daha çok sinirleniyor
evet ben de seini gibi yapıyorum o da kaçıyo ve sanırım annesi de benimle aynı taktiği oynuyo... yerim ben oğlumun göbüşünü, aman hasta olmuş ilaç vereyim vs agucuk gugucuk yapıyo.. fazla abatmıyo hakkını yemeyeyim..
ayni ayni benim kaygana da ayni
ben yaptikca oda yapiyo.
ben çok kolay yelkenleri suya indiren biriyim... kızdığım durumlarda bana acık ilgi gösterse herşeyi unutuveriyorum... niye kavga ettiniz deseniz hatırlamak için zaman harcarım... çok mu kötü bu huyum? böyle olmasa keşke biraz beynine kazıyabilsem diyorum ama olmuyo
gelin kaynanaya çeker diye boşuna demiyolar... aslında hiç ilgilenmiceksin o zman biraz işe yarıyo... :umursamaz: ama ben ilgi istediğim için benle ilgilensin diye ilgileniyorummm
ama ben iyi olmaya çalışıyodum... eşim dedi ki bana nerde nasıl davranacaksın ağzından ne çıkcak diye çok korkuyorum dedi... dengesizmişim... ve bu fikre benim söylediğim bişeyi tamamen ters anladığı için kapıldı (önyargının bu kadarı olur pes! ) yapmadığım bişeyden dolayı beni suçlayıp aşağılıyo resmen...
herşeyi yuttum bunu da mı yutayım?????
Arkadaşım ben anlamıyorum bu erkek ailelerini.Evlenene kadar oğullarının yüzüne bakmazlar evlendikten sonra oğulları baştacı.Tamam herkesin evladı kendine kıymetli olmalı ama bir erkek evlendiğinde de ailesi bir eşi olduğunu unutmamalı.Artık onun en mahremini paylaşan bir eşi var,demeliler.Ne demek aynı ilgiyi göstermesi.Eş eş olarak anne anne olarak.Sonuçta aynı yatağı biz paylaşıyoruz.Ama benim eşim için de aynı şey geçerli kesinlikle koca kocalığını bilip eşine sahip çıkarsa o zaman kimsenin ağzı açılmaz.Anneannemin meşhur bir lafi vardır:yiğidim yiğit olsun,durduğu çalı dibi olsun diye.Geçen gün bende eşime böyle bir nedenden ötürü dedim ki:Bana bak öyle kaynanalık,kaynatalık,gelinlik eskidenmiş,bu devirde herkes kendi derdinde.Saygı görmek isteyen önce sevgi göstermesini bilsin!Sonra da tükür dedim avucuma tükür,bende yüzüne çalayım.Ne edersen onu görürsün.Ona göre dedim.Ama çok sinirlenmiştim.Çok fenalar ya!
psikolojik sorunların var seni doktora götüreyim diyo... bunları canı yandığı için çok abartarak söylüyo ki benim de canım yansın...
aslında ben şöyle bi bakınca çok ciddi bi problem de göremiyorum ama onu dinleseniz bana ne gözle bakardınız tahmin ediyorum... kocasına baş kaldıran, kayanayla geçimsiz, dengesiz, görgüsüz biri zannedersiniz... sadece onun memleketinde biraz kafayı yiyorum onda da çok belli tepkiler vermiyorummm... ama geçen sene kavga etmiştik kaynanamla...
esin cok takintili geldi bana canim
ne yalan soyleyim
ozellikle huzursuzluk cikarmak icin elinden geleni yapiyo sanki
al iste birtane daha.
bazen dyorum esime
keske seninle evlenmek icin annenin olmesini bekleseydim
evet takıntılı biraz ama aslında gerçekten iyi biri... karakterli sorumluluk sahibi maddi konularda genelde dediğimi yapan biri... sadece ailesi söz konusu olduğunda canavar kesiliyo... ve benim duygusallığım ona saçma geliyo ilgi isteyişimi mantığına sığdıramıyor... ben bunları kavga esnasında dediğimde ne duygusallıkmış be deyip dalgaya vurdu...
bunu eşimin yüzüne desem offfff olacakları düşünmek istemiyorumm
ya canim bisey sorcam
sen evlenmeden bu adamin boyle oldugunu bilmiyormuydun??
Arkadaşlar erkekler evlendikten sonra çok değişiyor.180 derece dönüyorlar.Ben eşime de dedim valla ailenin sana al dediği biri mi vardı ki bana böyle yapıyorlar?Yok diyor.Ama dün gene dedim ki 40-50 yaşına geldiğinde geriye dönüp bakarsın ve dersin ki şimdiki aklım olsaydı mutlu bir evliliğim devam eder,benimde çocuklarım olurdu.Pişman olmak istemiyorsan aklını başına topla.Ben senin ne kölenim,ne işçin!Hareketlerine dikkat et.Sorarsanız çalışıyor musun hayır atamam olmadı.Ama olsun.Baktım karşı ki beni ezmeye bastırmaya çalışıyor.Ben üste çıkıyorum şimdi.Çünkü haklı olan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?