Arkadaşlar erkekler evlendikten sonra çok değişiyor.180 derece dönüyorlar.Ben eşime de dedim valla ailenin sana al dediği biri mi vardı ki bana böyle yapıyorlar?Yok diyor.Ama dün gene dedim ki 40-50 yaşına geldiğinde geriye dönüp bakarsın ve dersin ki şimdiki aklım olsaydı mutlu bir evliliğim devam eder,benimde çocuklarım olurdu.Pişman olmak istemiyorsan aklını başına topla.Ben senin ne kölenim,ne işçin!Hareketlerine dikkat et.Sorarsanız çalışıyor musun hayır atamam olmadı.Ama olsun.Baktım karşı ki beni ezmeye bastırmaya çalışıyor.Ben üste çıkıyorum şimdi.Çünkü haklı olan benim.
birincisi evlenmeden önce ve sonra erkekler grubuna benim eşim de dahil... evlenmeden önce o bana sevgi iltifat kelimelerine boğardı evlenince rolleri değiştikkk
ikincisi kırıcı durumlar yaşattı bana.. ama ben çok aşıktım... alışırım çekerim dedim ama öyle olmuyomuş... bi de cesaret edemedim karar verdiğimde düğüne çok az kalmııştı... ve eşimi seviyorum
simdi diyemezsin aradan 3-4 yil gecsin o zaman rahatlikla soylersin
benim aşırı sulugözlülülük sorunum var, ağlamadığım zaman daha etkili oluyo ama bunu bi türlü beceremiyorum... ağladığım zaman kendini suçlu hissettiği için ve duygu onu çok rahatsız ettiği için daha çok sinirleniyor
eşim annesini hatalı görüyor ama aslında bi erkek saflığıyla çok da farkında değil kadınların iç hesapçılığından... annemi alttan alacaksın sen gelinsin diyor...
gulsum, ben inan sadece benim esimmi diye dusunurken, yazdiklarini okudum.
benimkide agladigim vakit anlam veremiyor, sinirleniyor sanki. onun sinirlenmesinede ben anlam veremiyorum....neden sinirleniyor acaba?? gercekten vicdani sizladigindanmi? yada gercekten mana veremedigindenmi?:çok üzgünüm:
Erkekler ne yazık ki biz kadınlardan daha geç olgunlaşıyorlar.Akılları başlarına çok geç geliyor.Ama geçen zaman geçiyor.En güzel zamanımızda gençliğimizde nelerle uğraşıyoruz.Değer mi hiç?Tamam Türk aile yapısına saygı duyuyorum.Yalnız artık gerçekten insanlar şunu düşünmeli ki herkesin evi yuvası kendine.Erkek aileleri böyle yapınca ellerine ne geçiyor acaba?Ben eşime sırası gelince sert çıkıyorum.Çünkü kendini bana böyle tanıtmadı.ılk tanışmada verilen vaatler şimdi hayal oldu.Mesela sizin eşiniz de benim eşim gibi kendi içinde aile kompleksi oluşturmuş.Benim ailemde ona çok değer veriyor.Ama kendi ailelerini de biliyorlar.Bunun neticesinde de o aşağılık kompleksini bastırmak için böyle saçma davranışlar içine girip suçsuzken bizi suçlu duruma düşürüyorlar.Eşim bana dedi ki:E herkes sana da iyi diyor benim aileme de o zaman kim kötü acaba?Ama bütün bunları yapıyorlar ya bizi kendilerinden uzaklaştırıyorlar.Ben dedim ki eşime sana saygım sonsuz,ama şunu bil ki davranışlarınla sevgimi her gün azaltıyorsun.Ve ben eşime sarılmak bile istemiyorum.Sorarsanız birilerinin bir tarafları terledi mi?Hayır,aksine duysalar mutlulukten kınaları sürünürler.
kızlar adamın karşısında ağlamayın sadece dinirleri bozuluyor öyle vicdanlarının sızladığını sanmam kesinlikle hem erkekler güçlü kadın sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?