aynı durum bizde de war..memlekete gidince herşey değişir..daha önce birşey anlamaıştım, kayınvalidemin bir cadı olduğunu öğrenince en son gittiğimizde işler daha kötü oldu we ben çok soğudum..
canım ya aynısını bende yaşadım kendimde değil annemle babamda yaşadım babam kendi evimizde çok sabırlı anneme çok saygı gösteren sözünü dinleyen bi insanken babaannemlere gidince hele bide orda halam varsa tam tersi bi adam oluyodu inanki çok şaşırıyodum eve dönüşümüzde mutlaka kavga ediyolardı galiba babam annesine ve halama güveniyodu onların yanına gidince şımarıyodu bana ve erkek kardeşime bile davranışları değişiyodu ama şimdi yaşlandılar pek bişi yapamıyolar babaannem ve babam
zamanla düzelir diye umuyorum..
Mesajını şimdi gördüm.Doğum günün kutlu olsun Gülsüm:)İnşallah eşin seni şaşırtmıştır ve güzel bir doğum günü geçirmişsinizdir.
Canım senin adına çok üzüldüm.Ama lütfen ayaklarının üzerinde dur ve kendini ezdirme!Eşin anladığım kadarıyla çok inatçı.Şimdi seni olumsuz yönde etkilemek istemem ama hiç kimse bir insanın hayatından kıymetli değildir.Sen sen ol bir süreliğine sakın çocuk düşünme! Moralini de bozma lütfen:)
Doğum gününüz kutlu olsun.
Nice huzurlu günler görürsünüz inş.
acaba biz de boşanan çiftlere mi katılcaz... ben aklımdan çıkarmıştım ama son zamanlardaki halleri üzüyo.. ne bu sinir asabiyet.. zaten romantik şakacı da değil.. sadece düzgün bi insan.. ama bana karşı eleştirel kırıcı sabırsız olması ona eksi puan.... hem de en başından beri.. tamam kabul ediyorum ben de onun istediği gibi değilim..
Canım üzülme bu sebeple boşanmak gerçekten saçma olur boşver takma kafana.
Hem onlar sanki tam bizim istediğimiz gibi mi?
Biraz politik davran, ailesi konusunu açma onları eleştirici suçlayıcı kelimeler kullanma.
Çünkü bu durumda hemen ailelerini savunmaya geçiyorlar.
Sonuçta o insanlar eşlerimizin aileleri, bizimle evlendiler diye onlardan vazgeçemezler.
En ufak bir eleştiriyi bile ailelerine yakıştıramıyorlar, malesef erkekler böyle.
Eşinin memleketine gittiğinde eşine karşı ilgisiz davran, sen öyle yaptığında senin üzerine daha çok düşecektir inan bana.
Aslında eşlerimiz de onların hatalarını görüyorlar ama biz söyleyince suçlu oluyoruz geliniz ya.
Hem sen daha şanslısın arada bir gidiyorsun, ben eşimin memleketinde yaşıyorum evlerimiz yürüyerek 10 dk uzaklıkta.
Kızlar kendinizi sakın henüz atanamadım çalışmıyorum diye üzmeyin, bunun onla alakası inanki yok.
Onlar siz çalışıp para kazansanız da aynılar en iyi örnek benim. İlk başlarda ben çalışıyordum onun işi yoktu atanamamıştı henüz. Maaşımı da o çekiyordu istediği gibi kullanıyordu ailesine veriyordu ben hiç bişi demiyordum. Buna ramen eşimin kendi ütüsünü yapması sorun oldu o gün dışarı çıkacaktım eşim gömleğini ütülememi istedi vaktim yok dedim kendisi ütülerken annesi görmüş vah vah demiş oğlum ütü yapıyor. Oğullarını sürekli korumalar, övmeler, kıyamama durumları beni sinir etmişti. Bana sen çalışıyorsun yorgunsun bile demiyorlardı akşam iş yaparken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?