üfff ya birazdan gelcek nolcek sorunumuz dicek??? nasıl halletcez falan dicek?? yaz bana benden şikayetlerini dedi, yazdım bişiler ama onun dediği dedik benim dediğim dedik....
kızlar adamın karşısında ağlamayın sadece dinirleri bozuluyor öyle vicdanlarının sızladığını sanmam kesinlikle hem erkekler güçlü kadın sever
ya hep yaşadığım duygu ne biliyo musunuz... ben ortada elle tutulur bi sorun görmüyorum genelde... özellikle bu seferki gidişimizde (kaynanamın uslupsuz şekilde kıyafetime laf atması dışında, ama şükür ki ben bişi demedim eşim uyarmış onu, bu büyük gelişme) ama noluyo noluyo illa kavga ediyoz illaaaa... hala konuşmuyoz...
Arkadaşım eşin şikayetlerini yaz demiş dediğim dedik biri olsa sana böyle yaklaşmazdı bence :sm_confused:
Ben bu soruna dışardan bakan biriyim ama aynı şehirde değilmişsin ki idare etmeye çalışsan duymamazlıktan gel bazı şeyleri , gittiğinde iş yapmak zorunda kalıyorsan bebeğin olduğunda onunla ilgilenirsin düzelir herşey , yanyana olsanız anlarım bu serzenişini de uzaksın be güzelim biraz empati yap bence , bu davranış sana yarar getirir hayatı kendine zehir etmezsin böylelikle
Eşine bence ağlama falan gibi şeylerle yaklaşma duygu sömürüsü bi müddet sona karşındaki kişiyi ters etkiler nacizane görüşüm bu mutluluklar , kandilin kutlu olsun bu arada a.s.
Haklısın canım , yani erkekler diye aptal değiller ya kaydirigubbakcemile3samimi olanı her iki cinste ayırd eder bence , önemli olan açıklıkla ifade etmek kendini ama iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırarak guclubacismile
kayganam beni uzman ettisempatiksalakcinniTam bır uzman olmussun
sen benim kaynanamdan bahsediyor olabilirmisin:)bu kadar olur benzerlik.bende evlendiğimde balayımı 15 gün kaynanamın dizinin dibinde temizlik yaparak ve kapının önüne bile doğru düzgün çıkmayarak geçirdim.hatta dahada ilerisi açık bi kız olmama rağmen kafamı bile kapatıp maksi etekle dolaştırdılar.beterin beteri var:)
çok doğuda değil ama gelenekselci tipleri var tabi. ama eşim ist.da iyi bi bölüm okumuş batı kültürünü almış biri tek sorun ordaki halleri....
kaynanam biraz kaynanalık yapası var tabi ama bana değil de genelde orda yaşayan diğer geline yapabiliyo... JELBY10 seninki kadar bi durumda değilim, senin işin daha zormuş...
benim sorunum orda yaptığım bi iki hata kendi evime geldğimde hala neden devam ediyo ve kavgayla bitiyo
çok doğuda değil ama gelenekselci tipleri var tabi. ama eşim ist.da iyi bi bölüm okumuş batı kültürünü almış biri tek sorun ordaki halleri....
kaynanam biraz kaynanalık yapası var tabi ama bana değil de genelde orda yaşayan diğer geline yapabiliyo... JELBY10 seninki kadar bi durumda değilim, senin işin daha zormuş...
benim sorunum orda yaptığım bi iki hata kendi evime geldğimde hala neden devam ediyo ve kavgayla bitiyo
tiriyandafila kavga edebilirler arkadaşım ozaman böyle gaza getitrirsek yeni evliler yazık
seni savunur mu ailesine karsi?
yok savunmaz... onların yanında ağzını bile açamaz... ele karışmak zor... eşim dedi tartışırken ben ve ailem ne kadar kuralcı kontrolcü ise sen o kadar zıtsın dedi... evet benim ailemin kuralları disiplini yoktu ve ben 10 sene ailemden dışarda yaşadım ama hovarda biri değilim... benim ailem de iyi insanlar uslu insanlar...
bende yazılarını okudum canım gayet mantıklısın ve yazdıkların doğru kadının eşi ileri görüşlü ama ailesi değil senede bir iki görüşüyorlar oradada kendi kişiliğinden ödün versin demiyorum asla kendi normal hayatında istediği gibi olsun ama oraya gittiğinde göze batmamaya çalışırsa eşi ilede arası iyi olur yani biraz politik davransın diyorum yalnız okadarBen gaz verdiğimi düşünmüyorum.
Sizin youmunuzda bana tamamen ters ama ben sizi uyarmıyorum.
Sizin yorumunuza bakarsak, kırıp bacağını oturup, eşinin her dediğini yapması lazım, bu bana ters.
Sizin eşinizin ailesiyle ilgili yaşadıklarınızı az çok okumuşluğum var, o yüzden size eşin huyuna gitmek her şartta, normal gelebiliyor olabilir, çünkü siz bu yöntemi denemiş, bu şekilde çözüm bulmuşsunuz.
Ama ben eşimin ailesi için yaşamıyorum bu hayatı, eşimde beni ailesi istiyor diye seçmedi ve evlenmedi. Biliyor ki, onların istediği gibi biri olmak zorunda değilim, onun aileside, benim istediğim gibi olmak zorunda değil. Kimse de ailemin istediği gibi biri olacaksın diye baskı yapamaz, çok istiyorsa ailesinin seçtiği biriyle evlenecek, kimsenin de hayatını karartmayacak, yok öyle yanlış yaptın, yok böyle yanlış yaptın. Herkesin kendine göre doğruları, yanlışarı var, ben eşimin ailesine göre doğru ya da yanlış yaşamıyorum, onlar kendi doğru ve yanlışlarıyla yaşasınlar ,beni ilgilendirmiyor.
Çok şükür eşim bu konuda da gayet anlayışlı, biliyor ki, ben ailesinin istediği gibi biri olmak zorunda değilim ve onların çizdiği sınırlar içinde yaşamak zorunda değilim. Biz ikimiz kendi sınırlarımızı çizebiliyoruz şükür.
Bütün bunları dikkate alıp, gaza gelip boşanacaksa arkadaş hiç durmasın o zaman. Ben fikir belirtirim, benim fikirlerimi hayata geçirmesini beklemem arkadaştan. Kır bacağını, eşinin sözünden çıkma, ailesine de elinden geleni yap, sorun çıkarma, diyemeyeceğim ben. Arkadaşa ne mantıklı geliyorsa, ondan birşeyler çıkarır ya da çıkarmaz, hayatına yansıtır ya da yansıtmaz, o arkadaşın kendi sorunu. Benim bir yaptırımım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?