evlenen insanlarin tabi ki sorumluluklari var bekar biriyle ayni degildir ama ev isidir vs yemek yapmaktir bunu onlarda yapabilir. Ama bence bu gibi seyleri piskolojik sorun haline getirmeyin bu yuzden yuva yikilmaz. Siz yapamadiginiz bir seyin pismanlini(universiteye Gidememek) yasiyorsunuz oyuzden de fazla alingan fazla dislanmis hissediyirsunuz.. evli hanimlarin bir cogu disardan okuyor eger okuma hevesiniz varsa disardan okul okuyabilirisiniz sizide zorlamaz. En azindan sizin icin hem bir ugras hem kafa dagitmak icin bir terapi olur bosanma konusunuda bence ertele.boyle seylere odakla iyi gelecektir. Hatta okurken ayni zamanda halk egitim kurslarinda katilip meslek ogrenebilirsiniz hem disardan umiveriste bitirip ayni zamanda kurslara gitmek size iyi gelecektir.Bu siteyi çok seviyorum kadınların dayanışması hoşuma gidiyor.
Annem babam ayrıydı annemin eşi evde sürekli huzursuzluk çıkaran kavga dövüş hergün kafayı bana takıyordu, annemde pasif kalıyordu. Onlardan kurtulmak içinde evliliği kaçış yolu olarak gördüm. Annemde evlenmem için baskı yapıyordu evden gitmemi istiyor diye gururuma çok dokundu ve evlendim.
Ama şuan ki aklım olsaydı kesinlikle evlenmez o evde de durmaz çalışır üviversiteye giderdim.
Çok pişmanım arkamda destek olmadığı için para biriktiyorm yaşıtlarıma baktıkca hayatlarını yaşıyorlar bense koca, kayınvalide, görümce gibi saçmalıklarla uğraşıyorum. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, ve eşimle anlaşamamamız bencil ve sorumsuz hareketleri. Hiç Bi ortak noktamız yok.
Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.
Görümcemle aynı yaştayım üniversite okuyor.
Kayınvalidem bikere bana o daha küçük evli değil bekar, senin sorumluluğun daha fazla onun yaptığı toplum içinde göze batmaz ama seninki batar dedi. Bende ben sizin işinizi yapmaya mecbur değilim dedim. Akşam bunu eşime anlattım annem haklı mecbursun dedi düşünün.
Şimdi nerde üniversite okuyan kişi görsem çok kötü oluyorum kendime kızıyorum.
Dün terapistim kendine süre ver çok yıpranırsın boşanma fikrini biraz ertele, arkanda destekci yok hem para biriktirir hemde ben elimden geleni yaptım dşye vicdanın rahat eder dedi.
Geçen her saniye sanki boşa bekliyorum gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Açıköğretime yazılın ve okuyun. Okumanın yaşı yoktur.Bu siteyi çok seviyorum kadınların dayanışması hoşuma gidiyor.
Annem babam ayrıydı annemin eşi evde sürekli huzursuzluk çıkaran kavga dövüş hergün kafayı bana takıyordu, annemde pasif kalıyordu. Onlardan kurtulmak içinde evliliği kaçış yolu olarak gördüm. Annemde evlenmem için baskı yapıyordu evden gitmemi istiyor diye gururuma çok dokundu ve evlendim.
Ama şuan ki aklım olsaydı kesinlikle evlenmez o evde de durmaz çalışır üviversiteye giderdim.
Çok pişmanım arkamda destek olmadığı için para biriktiyorm yaşıtlarıma baktıkca hayatlarını yaşıyorlar bense koca, kayınvalide, görümce gibi saçmalıklarla uğraşıyorum. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, ve eşimle anlaşamamamız bencil ve sorumsuz hareketleri. Hiç Bi ortak noktamız yok.
Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.
Görümcemle aynı yaştayım üniversite okuyor.
Kayınvalidem bikere bana o daha küçük evli değil bekar, senin sorumluluğun daha fazla onun yaptığı toplum içinde göze batmaz ama seninki batar dedi. Bende ben sizin işinizi yapmaya mecbur değilim dedim. Akşam bunu eşime anlattım annem haklı mecbursun dedi düşünün.
Şimdi nerde üniversite okuyan kişi görsem çok kötü oluyorum kendime kızıyorum.
Dün terapistim kendine süre ver çok yıpranırsın boşanma fikrini biraz ertele, arkanda destekci yok hem para biriktirir hemde ben elimden geleni yaptım dşye vicdanın rahat eder dedi.
Geçen her saniye sanki boşa bekliyorum gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Hayır kv o manada değil kendi evlerini temizlemem onların misafirlerini ağırlama yemek gibi vs o konuda benm sorumluluğum evdeki kızdan daha fazla manasında söylüyor. Tabiki bunlar değil eşimle çok sorunlarımız var ve sevgisizlik te var malesefevlenen insanlarin tabi ki sorumluluklari var bekar biriyle ayni degildir ama ev isidir vs yemek yapmaktir bunu onlarda yapabilir. Ama bence bu gibi seyleri piskolojik sorun haline getirmeyin bu yuzden yuva yikilmaz. Siz yapamadiginiz bir seyin pismanlini(universiteye Gidememek) yasiyorsunuz oyuzden de fazla alingan fazla dislanmis hissediyirsunuz.. evli hanimlarin bir cogu disardan okuyabilir eger okuma hevesiniz varsa disardan okul okuyabilirisiniz sizide zorlamaz. En azindan sizin icin hem bir ugras hem kafa dagitmak icin bir terapi olur bosanma konusunuda erteleyip bence kendini boyke seylere odakla iyi gelecektir. Hatta okurken ayni zamanda halk egitim kurslarinda katilip meslek ogrenebilirsiniz hem disardan umiveriste bitirip ayni zamanda kurslara gitmek size iyi gelecektir.
Mesela ben... Okudum adam oldum derken kayın validemin maskarası oldum... Sırf saygı gösterdiğim, saygıdan yaptığı veya söylediği saçma şeylere cevap vermediğim için iyice tepeme çıktı.yani üniversite okuyan bunları yaşamıyor mu sanıyorsun? yanılıyorsun küçüğüm. böyle kazma kocalar varken neler yaşanıyor neler oluyor yazsam burdan köye yol olurama sen kendin için oku ayağının üzerinde dur. Allah yardımcın olsun.
Evleriniz bir mi yani ayni evde mi yasiyorsunuzHayır kv o manada değil kendi evlerini temizlemem onların misafirlerini ağırlama yemek gibi vs o konuda benm sorumluluğum evdeki kızdan daha fazla manasında söylüyor. Tabiki bunlar değil eşimle çok sorunlarımız var ve sevgisizlik te var malesef
Üni ve kpss sınavına gircem, sınavsız alınmıyor sanırım açıktanda.Eylül'de aöf Başlıyor. Ona yazılın açıktan ünv okuyun. Bir işe girip çalışın. Bu sene çift seneler. Lise mezunu olarak KPSS ye girebilirsiniz.
Bir kursa yazılıp ona çalışın olmazsa. Biryandan da iş başvurusu yapın.
Yas kac ?
Hayır değil Bi alt sokakta evleriEvleriniz bir mi yani ayni evde mi yasiyorsunuz
benim ki de tepemde kardeş, baş üstünde taşı taşı... şimdi oradan bakıyor bana, Allah sonumuzu hayr edeMesela ben... Okudum adam oldum derken kayın validemin maskarası oldum... Sırf saygı gösterdiğim, saygıdan yaptığı veya söylediği saçma şeylere cevap vermediğim için iyice tepeme çıktı.
Anlasilan kaynanan senden yardim istiyor surekli. Bu boyle her kaynana yardim ister emin ol. İsteme sekli sadece egitim ve görgü sekline gore degisir. Senin kaynanda sana hassas oldugun yerden yaklasmaya calismis ama yanlis tabi cunku okuyp okumamakla ve ya kadin erkekle ilgili seyler degil bunlar her insan kaynanasina kayinpederine yardim illa ki ediyor, ama sende kole usak degilsin yardim etmek baskadir ama hizmet etme zorunlu kilma baskadir. Gorumcene gelince annesine yardim etmiyorsa bu onun ayibidir illa o da yarin bir gun evlenecek ve illaki kocasinin akrablarindan yakinacak bence boyle seyleri sorun yapma birak onlar kotu niyetliyse sen iyi ol onlar kotu oldukca sen iyi dusun sen iyi oldukca onlar ve cevreniz size yavas yavas hak verecektir. Yardima ihtiyaci varsa esinizin annesi sonucta bence o soylemeden sizde teklif edin iyilikten iyilik dogar siz onlara yakinlik gosterin. Bu arada esinizede annesiyle kardesiyle yasadiginiz her olayi anlatmayin erkekler boyke seyleri anlamaz hatta karismaz sadece cani sıkılır hakliysaniz bile aranizda ilerde cok sorun yaratir herseyide soylemeyin. Okulu disarfan okuyun yapamiyorsaniz bile meslek edindirme kurslarina gidin kendinizi gelirtirmek sizin elinizde.Hayır değil Bi alt sokakta evleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?