Neden evlendim ki ben ?

Onun söylediği kendi evi kendine hizmet edecekmişim o manada söylüyor malesef ben baba evindede prenses olamadım.
Valla canim çocuğun yoksa kimsem yok deme allahim var de her zaman ayakların üstünde durursun ilk zamanlar zorlanırsin sadece bırak git.. biz okuyanlar meslek sahibi olanlar da aynıyiz diyenleri dinleme onlar mesleği imkanı olduğu halde susanlar.. senin mesleğin olsa boyun eğermişim kocana kimsem yok kalacak yerim yok aklına bile gelmezdi çünkü mesleğin var gelirim var kapıyı çarpar giderim kafam atarsa derdin.. kocan da bunu bildiğinden ona gore iyi davranırdı sana.. simdi ezmesinin en büyük sebebi nasıl olsa kimsesi yok mesleği gidecek yeri yok ne yapsam da susar oturur diye düşünmesinden bunun rahatlığından.. aman çocuk da yapma bir süre benim çocuğum olana kadar kimseye eyvahlayım yoktu dışarda dahi kaldım zulumdense kötü ınsanlar la uğraşmaktansa bakarken.. ama simdi çocuk var on defa düşünürüm birşey yaparken

Tebrik ederim çok azimlisiniz kadın dediğin böyle azimli olacak

Üniverste okuyamiyorsan bile en azından bi kursa git Halk eğitim ve belediyelerin bazi kurslari ucretsiz.. omkanim yok diyorsan.. dikis olur bilgisayar olur baska birsey olur.. rahatlikla ogrenip is bulabilecegin meslek edindiren kurslara git

Terapist haklı ama boş boş beklemek yerine
Açıktan okuyabilir, dil kurslarına gidebilir
Ve kendinizi geliştirip işe girebilirsiniz
O zaman kendi ayakları üstünde duran
Kendi hayatını kendi yönlendirebilen bir kadın olursunuz , ama lütfen korunun çocuk düşünmeyin bu mutsuz evliliğe .

simdi esin ve ailesi sana net olarak ne yapiyorlar bilemem ama icinde varsa okursun.
icinde azim varsa basarirsin.
otur ve iyice düsün- kendine bir plan yap ve bu plani adim adim izle.
stratejik davran- arap öpmekle dudak kararmaz. normalde "bosan" derdim ama kimsesizligin nasil oldugunu bildigim icin suanda bosanmak isine yaramaz.
KVni yagla, balla...
esini yagla, balla...
para kirp ve birikim yap. az az tirtikla.
acikdan okul okumaya basla-- bu zaman icinde agzindan bal aksin- süphe uyandirma.
okulun bitince is, ise girince birikim derken koparirsin baglari.
acik konusmak gerekirse, bazilari gururlu ol, kadin siginma evine vs. yerles deselerde bu tavsiyelerin gercekci olmadigini bil.
hemen hemen hepimiz is yerlerinde gili gili yapmak zorunda kaliyoruz.
kiminin amiri sorunlu, digerinin is arkadasi...
cogumuz mobbingle bogusuyoruz- haksizlik vs. cabasi.
yani cogumuz hergün 10 saat boyunca sahte gülüsle geziyoruz. sende aynisini evde yap. kurtar kendini.

Gitmeyi istiyorum da nereye gidecem ailem arkamda olmasa bile kovamazlar ya diyorum alım valizi gidip kapılarını çalıyım diyorum gurur yapıyorum sonra. Birde gelecek kaygısı acaba tutunamassam istediğim gibi olmassa herşey daha kötü olursa korkusu beni çok yıpratıyor

Hep yaşın getirdiği ,cahilliğe kapılıp ,evliliğin bir halt olduğunu düşünerek eğitim gibi bir imkan varken ,yapılan yanlış evliliklerin getirdiği ,sonrası pişmanlıklar ,olan olmuş çocuk düşünmeyin ,çalışın ,birikim yapın ,dışardan okuyun ,hiç bir şey için geç değil

Tutunursun senin elinde.. boşanana kadar sığınma evini dusunebilirsin ama mutlaka boşanma sebebiyle ilgili kanıtını alcan yanına.. avukat için baroya başvurursun.. evi terkeden suçlu olduğu için sağlam kanıtını yanına alman lazım.. açarsın davanı bu sürede de iş bakarsın kendine sığınma evinde kalırsın gene biraz birikim yapar ev tutarsın kendine.. asıl zorluk bundan sonra başlayacak.. evine kimseyi almazsın kimse bilmez evini herkese güvenmezsin.. isine evine aynı zamanda ister okursun.. gerisi kendiliğinden gelir.. ben 17 yasinda sokaktaydim marifet mı değil.. sen benim yaptığımı yapma sakın.. ben ağır şeyler yasadim bu yaşıma kadar.. sen ayakların üstünde dur mutlaka.. parana çok değer ver cimri ol biriktir yaŕini bilemezsin.. eline mesleğini alıp biraz birikim yapıp gerekirse boşanana kadar sığınma evinde kal devletin imkanlarından faydalan.. ayakların üstünde durana kadar çıkma ordan.. hele erkeklere hiç güvenme babana bile.. en iyisi baban di dimi peki neden boşanana istiyorsun ama boşanamıyorsun kimsem yok diyorsun en iyisi babasıdır ya insanın.. en iyi erkek alır anasına hizmetçi yapar en kötüsü satar üstünden gecinir döver sover.. kimsesiz olanların kıymetini bilmiyorlar çünkü nasılsa bırakamaz beni diye..

Napsın kız anne baba evinde sevgi kıymet gören o yaşta kendini niye yaksın..

Terapistinizin demek istediği zemini hazırlayın sonra sudan çıkmış balığa dönüp yeniden annenizin yanına dönüp kötü günlere devam etmeyin.
Zemini nasıl hazirlarsiniz
- öncelikle kesinlikle çocuk yapmayacaksınız
- ise gireceksiniz,
- birikim yapacaksınız
- maddi manevi şiddetin delillerini toplayıp davayı açacaksınız .
Yok ben bunları yapamam kendi ayaklarım üzerinde duramam derseniz her zaman birine muhtaç kalırsınız.iyi de ben şuan katlanamiyorum diyorsanız kadın sığınma evlerine gidin orada iş bulup çalışıp kendi düzeninizi kurun.
Ayrıca şuan açıktan üniv. Okuyabilirsiniz böylece en temel hazırlığı yapmış olursunuz

Sığınma evleri için şiddet olmasıgerekiyor diye biliyorum, delik derken bundan bahsediyorsunuz ama şiddet yok ne gibi delil alabilirim

Ben size gelin geldim hizmetçi değil de gerektiği kadar yap fazlasına gerek yok arada misafiri gelince falan biraz yardım edersin yeter her işini yapmak zorunda değilsin

Sığınma evleri için şiddet olmasıgerekiyor diye biliyorum, delik derken bundan bahsediyorsunuz ama şiddet yok ne gibi delil alabilirim
Şiddet olmasına gerek yok ki gidecek yerim yok dersin.. ses kaydı olur mesaj olur eşinin annesini kaçırdığına dair sana yaptıklarına dair eşinle mesajda bahsedersin şikayetçi olduğun yönlerden.. bu mesajlaşmaları da delil olarak kullanabilirsin.. illa fiziksel olması gerekmez psikoloji şiddet te şiddettir..

Okuya bilir di mesela evlilik kurtuluş mu ,kendi de dile getirmiş okumadım diye ,demek o olanak vardı
Tabi ki kurtuluş değil bunların o da farkında kendi de söylüyor zaten.. sadece bunları söylemenin konu sahibine faydası yok olan olmuş bi kere. Demek istediğim bu. kendi de farkında ve pişman evliliginde zaten.. yol gösterici yorumlar daha iyi olur.. geçmiş geri gelmeyecek biz bunları söyleyince..

Ben de Zaten mesajımın sonun da belirttim bunu
Yani evlenmek yerine yurtdısındaki alternetif cözümleri deneyebilirdiniz madem amac sadece cocuk
Tabikide olabilir benimde oluyor yazdım da zaten. Ama her konuşması özel değildir değil mi? Dikkat çektirip, beni katırtmalarına luzum var mı?
Dikkatli okuyun lütfen mesajı tam olarak sonun da belirttim nasıl hareket etmesi gerektiğini

açıktan okuma gibi bir şansın var mı canım çünkü bende evlendiğimde 21 yaşındaydım ama bir buçuk sene bekledim evlendiğim için borç yaptım ve onu bitirdiğim gibi benim aklım başıma geldi ve açıköğretim okudum hemde bitirince en azından bişeyler yapacağın bir bölüm olabilir ne dersin ?

Şuan üniversite sınavlarına çalışıyorum Bi yandan para birikimi yapıyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum ailenden görmediğin sevgiyi huzuru evlilikte aramışın onuda bulamayınca hayal kırıklığına uğramıssın dışarıdan oku, kpss sınavlarına gir hiç birşeye geç değil kendini geliştir kurslara git. Ve çocuk düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…