Neden evlendim ki ben ?

Üniversite sınavına hazırlansan

Öncelikle terapistinize ne kadar güveniyorsunuz bilemem ama yaklaşımı hiç profesyonel değil. Çünkü terapistlerin görevi "akıl verme" değildir. Konunuza gelecek olursam, kimsenin evini temizlemeyin ve yapmayacağınızı net bir şekilde söyleyin. Sınava hazırlanıp üniversite okuyabilirsiniz çok gençsiniz. Ama korunma konusunu ciddiye alın ve çocuk sahibi olmayın.

İlk dada terapiste gidiyorum araştırdım bu doktor çok kişi memnundu ikinci seansım
Peki normal Bi terapist nasıl olur mesela?

Valla bende 2 üniversite mezunu ev hanimiyim sonuçta kendi tercihim o ayrı. Ama illa üniversite mezunu olman şart değil okumak istiyorsan evet açıköğretim fakültesi var gidebilirsin ama söz konusu paraysa kendin yaraticiligini kullanabilirsin. Sonuçta yeter ki ne istediğini iyi bil evlilik kolay olduğunu kimse söylemiyor idare işi ama sen çalışırsan özel vaktin bence bı tık artar.

Bebek yapmazsan gerisini basarabilisin sana inanıyorum :*

Terapist sizin adınıza karar vermez, size akıl vermez, haklılığınızı haksızlığınızı sorgulamaz. Kararlarınızı verebilmenize yardımcı olur.
Ama fikir olarak sunmuş illa bunu yap dememiş
Helal sana

Keske esin bari arkanda dursaymis ne demek mecbursun ya hicte degilsin kimsenin isini gormeye evlenmiyosun birak kotu ol bosver kimsenin isini gorme

para biriktir, neredesin bilmiyorum ama ismek gibi kurslarda pastacılık, aşçılık eğitimleri al, dil de öğretiyor, 20li yaşların başındasın gibi düşünüyorum kafan zehir gibidir. cocuk yapmadan kendine yatırım yap. bol şans

Allah sabir versin bacim herkesin kaynana oyle

Yerinizde olsam bir şekilde hayatımı kurmanın yollarını arar bosanirdim. Sizin eşi ve ailesi maymun gözünü açmasın diye okumanıza da izin vermez. Hepimiz hayatımızda yalnis kararlar ve tercihler yapmisizdir. Heleki darda kaldığımız zaman. Önemli olan bunu fark ettiğimiz anda gerekeni yapmak

Benim kizkardesim 3. cocuguna hamileyken üniversite sinavina girdi. Kaynanasi akrabamiz, cok da laf etti perisan etti kardescegizimi 3 cocukla ne okumasi diye ama kardesim yilmadi. okumayi seviyordu cünkü. 4 yillik bir bölümü kazandi. örgün ögretim hem de. 4 sene hem 3 cocugana ve evine bakti hem okudu, simdi mezun atama bekliyor. cocuklari büyüdü :)
Kissadan hisse, kadinlar güclü yaratiklar, ve ben inaniyorum ki eger isterseniz siz de basarirsiniz, siz de kendinize inanin. bi baslasaniz arkasi gelir zaten, burda bircok arkadasin önerileri oldu, acikögretim kurs vs. kendinize uygun olani secip bi yerden baslayabilirsiniz

Biz de okuduk ama aynı şeyleri yaşıyoruz, diyenlere aldırış etme.

Ben okudum. Aynı şeyleri yaşamıyorum. Bana yaşatilmasına da izin vermem.

Para kazanıp koca kölesi olan insanlara kulak asma.

Gir bir işe çalış. Para kazan.

Sonra boşan.

Sonrasında ister açıktan oku. Ister örgün oku.

Kendi yoluna bak.

Devlet universite ögrencilerine yurt imkanı sağlıyor. Kredi veriyor. Part time iş olanakları da var.

Ben senin yerindeolsam öyle yaparım.

Çünkü ben de üniversite okumamış olsaydım; bende çok üzülürdüm. Içimde yara olurdu.

Şuan bende öyle düşünüyorum sınavlara gircem Bi yandan para biriktir cem birde boşanma için elimde delil olsun istiyorum

Benim de geçen kayınpeder eşime halıları yıkayacam dedi eşim de bekle hafta sonu gelir yıkarım ben dedi. Gitti yıkamaya. Geldi bana diyo sen niye gelip yardım etmedin". Dedim sen onu önce abine söyle evladı oalrak onun görevi.. paraya gelince koşan abin yardım etmeye gelince kaçıyor.. sanki ben mecburmusum gibi.. bana diyo ki hiç hayır dua düşünme sen zaten.. herşeyin fazlasını abisi yengesi alacak paraya geldi mı koşacaklar kumara verdiğini bile bile habire para verecek borcum var diye kendini acindiran ogluna hayır duayı da ben düşüneceğim.. bedava hizmetiyim çünkü.. biliyorum bir yapsam tepeme binecekler daha çok isteyecekler.. Dedim bize yok çeken baban abine boyna veriyo parayı o da kumara

Onların söylediklerinin doğru, gerçek olduğunu düşünme kocan veya kayinvaliden bu fikri savunuyor diye doğru olması gerekmiyor ki annen baban da senin hakkında doğru olmayan bi şeyi savunabilir kimi zaman. Sen kendini bildiğin sürece onların sözlerine kulak asma. Bence onlara fikir sorma ve tartışmaya girme çünkü nasil baktıkları belli. Sen kendini biliyorsan gerisini düşünme. Yoluna bak yoksa takılır kalırsın. Bazı sessizlikler daha fazla anlam taşır. Herkesin hayat koşulları aynı değil. Kendini başkasından üstün veya küçük görme her zaman eşit olduğunu düşün. Sadece şartlar seni buraya getirdi. Kendinden daha kötü durumda olanları da gör. Okuma yazman da olmasaydı veya şiddet görseydin ne bileyim daha kötüsü elbette vardır. Bunları da gör kendini üzme. Güçlü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…