Onun söylediği kendi evi kendine hizmet edecekmişim o manada söylüyor malesef ben baba evindede prenses olamadım.Ev işi,temizlik,yemek işleri bence de bunaltıcı. Bu konuda sana katılıyorum canım. Belki bazı arkadaslara tuhaf gelebilir ama 20 yaşında evlenmek bence o kadar da kötü birsey değil. Ben 25i bitirince evlendim ,pek cok seyde yaptım,çalıştım da ama bak bende şuan senin gibiyim
Prenseslik baba evinde kaldı
Üzme kendini açıköğretim den oku hevesin varsa
Kaynana gorumceyi takma,dogru soylemis kaynana toplumda öyle bir algı var ne yazık ki,hele ufak şehirlerde.
Esini de cok takma mecbur falan degilsin,boş yapıyor o.
Sevmiyor musun kocanı?
Evliykende kafandaki planlarını gerçekleştirebilirsiniz....üniversite okumasan bile birsürü meslek kursları var yabancı dil kursuna da gidebilirsin arkadaşım ilkokul mezunu farsça biliyor diye iyi bi maaşla çok köklü bi holdingte çalışıyor araştır yalın genç herşeyi yapabilirsinBu siteyi çok seviyorum kadınların dayanışması hoşuma gidiyor.
Annem babam ayrıydı annemin eşi evde sürekli huzursuzluk çıkaran kavga dövüş hergün kafayı bana takıyordu, annemde pasif kalıyordu. Onlardan kurtulmak içinde evliliği kaçış yolu olarak gördüm. Annemde evlenmem için baskı yapıyordu evden gitmemi istiyor diye gururuma çok dokundu ve evlendim.
Ama şuan ki aklım olsaydı kesinlikle evlenmez o evde de durmaz çalışır üviversiteye giderdim.
Çok pişmanım arkamda destek olmadığı için para biriktiyorm yaşıtlarıma baktıkca hayatlarını yaşıyorlar bense koca, kayınvalide, görümce gibi saçmalıklarla uğraşıyorum. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, ve eşimle anlaşamamamız bencil ve sorumsuz hareketleri. Hiç Bi ortak noktamız yok.
Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.
Görümcemle aynı yaştayım üniversite okuyor.
Kayınvalidem bikere bana o daha küçük evli değil bekar, senin sorumluluğun daha fazla onun yaptığı toplum içinde göze batmaz ama seninki batar dedi. Bende ben sizin işinizi yapmaya mecbur değilim dedim. Akşam bunu eşime anlattım annem haklı mecbursun dedi düşünün.
19 yaşında nişanlandı 20 yaşında evlendim ve her zaman yaşımdan kat kat olgun davranmak zorundayım çünkü benim adım evli.
Şimdi nerde üniversite okuyan kişi görsem çok kötü oluyorum kendime kızıyorum.
Dün terapistim kendine süre ver çok yıpranırsın boşanma fikrini biraz ertele, arkanda destekci yok hem para biriktirir hemde ben elimden geleni yaptım dşye vicdanın rahat eder dedi.
Geçen her saniye sanki boşa bekliyorum gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Hayır kv o manada değil kendi evlerini temizlemem onların misafirlerini ağırlama yemek gibi vs o konuda benm sorumluluğum evdeki kızdan daha fazla manasında söylüyor. Tabiki bunlar değil eşimle çok sorunlarımız var ve sevgisizlik te var malesef
Terapistine katılıyorum para biriktirBu siteyi çok seviyorum kadınların dayanışması hoşuma gidiyor.
Annem babam ayrıydı annemin eşi evde sürekli huzursuzluk çıkaran kavga dövüş hergün kafayı bana takıyordu, annemde pasif kalıyordu. Onlardan kurtulmak içinde evliliği kaçış yolu olarak gördüm. Annemde evlenmem için baskı yapıyordu evden gitmemi istiyor diye gururuma çok dokundu ve evlendim.
Ama şuan ki aklım olsaydı kesinlikle evlenmez o evde de durmaz çalışır üviversiteye giderdim.
Çok pişmanım arkamda destek olmadığı için para biriktiyorm yaşıtlarıma baktıkca hayatlarını yaşıyorlar bense koca, kayınvalide, görümce gibi saçmalıklarla uğraşıyorum. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, ve eşimle anlaşamamamız bencil ve sorumsuz hareketleri. Hiç Bi ortak noktamız yok.
Kayınvalidem bikere bana o daha küçük evli değil bekar, senin sorumluluğun daha fazla onun yaptığı toplum içinde göze batmaz ama seninki batar dedi. Bende ben sizin işinizi yapmaya mecbur değilim dedim. Akşam bunu eşime anlattım annem haklı mecbursun dedi düşünün.
19 yaşında nişanlandı 20 yaşında evlendim ve her zaman yaşımdan kat kat olgun davranmak zorundayım çünkü benim adım evli.
Dün terapistim kendine süre ver çok yıpranırsın boşanma fikrini biraz ertele, arkanda destekci yok hem para biriktirir hemde ben elimden geleni yaptım dşye vicdanın rahat eder dedi.
Geçen her saniye sanki boşa bekliyorum gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
ben senin yerinde olsam, siyasi davranır, eşime derdimki... hayatım üniversiteye gideyim bir meslek sahibi olayım, sana destek olayım...gibilerden o evde yaşarken meslek sahibi ol...sonra belkide eşinin sana bakışı bile değişir, daha çok değer verir...baktın değişen bişi yok, yolunu çizersin...Bu siteyi çok seviyorum kadınların dayanışması hoşuma gidiyor.
Açıktan Sınavsız alınıyor diye biliyorum. Hatta 4 senelik Bölümler bile var. Edebiyat öğretmenliği İNG öğretmenliği gibi. Yanlış bilmiyorsam vardı. Ama siz yine de bir sorun.Üni ve kpss sınavına gircem, sınavsız alınmıyor sanırım açıktanda.
Sadece fikir olarak sunduO ne biçim terapist ya
Nasıl senin yerine karar verebiliyor
Yaptırmak istedi her misafirine beni çağırdı evini temizlememişin istedi. Kızıda sadece tatillerde geliyor yanına evliliğimn ilk ayları huzurum bozulmasın diye her dediğine he dedim. Sonra maymun gözünü açtı hiç bir işini yapmamaya başladım evlerine gidince çar servislerini yapıp görevimı hizmetimi yaptım onun dışında başka hiç bşy yapmadım, ona da söyledim ben snein işini yapmaya misafirin karşılamaya mecbur değilim her misafirinebeni çağırma dedim.bu sefer vay efendim ben kaynanalık yapmadm kendi kızım gibi gördüm ondan mı böyle oldun dedi. Bende bende sana gelinlik yapmadım ondan mı böyle oldun dedim.Valla kaynana kendi işini kızından çok gelinine yaptırmaya çalışıyorsa eğer, küçük yaşına rağmen bence az bile tepki vermişsin. Senin yaşındayken bana böyle söylense sanırım o evi dağıtır, bavulumu toplar kaçardım.
Üniversiteyi okuman belki pişmanlıklarının biraz azalmasına faydalı olur. Ama kesinlikle çocuk yapma hemen, önce kendi hedeflerine ulaş. Bir hata yapmışsın, başka bir hatayla devam ettirme.
hiç sınavsız alınır mı? bide öğretmenlik bir hoşsunuz :)Açıktan Sınavsız alınıyor diye biliyorum. Hatta 4 senelik Bölümler bile var. Edebiyat öğretmenliği İNG öğretmenliği gibi. Yanlış bilmiyorsam vardı. Ama siz yine de bir sorun.
arada delirmek iyidirYaptırmak istedi her misafirine beni çağırdı evini temizlememişin istedi. Kızıda sadece tatillerde geliyor yanına evliliğimn ilk ayları huzurum bozulmasın diye her dediğine he dedim. Sonra maymun gözünü açtı hiç bir işini yapmamaya başladım evlerine gidince çar servislerini yapıp görevimı hizmetimi yaptım onun dışında başka hiç bşy yapmadım, ona da söyledim ben snein işini yapmaya misafirin karşılamaya mecbur değilim her misafirinebeni çağırma dedim.bu sefer vay efendim ben kaynanalık yapmadm kendi kızım gibi gördüm ondan mı böyle oldun dedi. Bende bende sana gelinlik yapmadım ondan mı böyle oldun dedim.
O gün bugündür bulaşmıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?