Neden evlendim ki ben ?

Onun söylediği kendi evi kendine hizmet edecekmişim o manada söylüyor malesef ben baba evindede prenses olamadım.

Evliykende kafandaki planlarını gerçekleştirebilirsiniz....üniversite okumasan bile birsürü meslek kursları var yabancı dil kursuna da gidebilirsin arkadaşım ilkokul mezunu farsça biliyor diye iyi bi maaşla çok köklü bi holdingte çalışıyor araştır yalın genç herşeyi yapabilirsin

Valla kaynana kendi işini kızından çok gelinine yaptırmaya çalışıyorsa eğer, küçük yaşına rağmen bence az bile tepki vermişsin. Senin yaşındayken bana böyle söylense sanırım o evi dağıtır, bavulumu toplar kaçardım.

Üniversiteyi okuman belki pişmanlıklarının biraz azalmasına faydalı olur. Ama kesinlikle çocuk yapma hemen, önce kendi hedeflerine ulaş. Bir hata yapmışsın, başka bir hatayla devam ettirme.

Terapistine katılıyorum para biriktir
Asla çocuk yapma
Biraz kendini toplamaya bak üniversite sınav zamanlarını araştır ikinci el kitapçılardan kitaplar al şu an üniversite sınavı kazanan çocukların çoğu kitaplarını dağıtıp veriyor
Çevrende varsa isteyebilirsin
Yeter ki sen iste umarım her şey gönlünce olur

ayrılmak gibi bir düşünceniz var ise iyi düşünüp ani kararlar vermeyin çünki arkanızda ne maddi nede manevi bir desteğiniz yok , önce bir iş bulup maddi anlamda ayaklarınızın üzerinde durmalısınızki kendinize güveniniz gelsin ve hayatınızı yeniden kurabilesiniz allah yardımcınız olsun

Aklı başında birine benziyorsunuz

Maalesef hayat herkese eşit davranmıyor, herşey bizler için...

Çocuk yapmayın ve kursa vs gidip üniversiteyi kazanın sonrası çorap söküğü gibi gelir ama asla bu mutsuz evliliğe hamile kalmayın aksi taktirde hiçbir hayalinizi gerceklestiremezsiniz haberiniz olsun eliniz ayağınız bağlanır öylece kalırsınız.

ben senin yerinde olsam, siyasi davranır, eşime derdimki... hayatım üniversiteye gideyim bir meslek sahibi olayım, sana destek olayım...gibilerden o evde yaşarken meslek sahibi ol...sonra belkide eşinin sana bakışı bile değişir, daha çok değer verir...baktın değişen bişi yok, yolunu çizersin...

Üni ve kpss sınavına gircem, sınavsız alınmıyor sanırım açıktanda.
Açıktan Sınavsız alınıyor diye biliyorum. Hatta 4 senelik Bölümler bile var. Edebiyat öğretmenliği İNG öğretmenliği gibi. Yanlış bilmiyorsam vardı. Ama siz yine de bir sorun.

Evliyim 2.üniversitemi okuyorum. Bölüm 1.siyim.
İlki bilgisayardı bu besyo. Yetenek sınavına hazırlandım sadece sınavda yetmedi :)
Dahası 2 çocuğum var. Biri daha 9 aylık.
Çalışıyorum da. Uluslararası bir şirkette tasarımcıyım evden çalışıyorum ve Amerikan davey den tasarım ödülü aldım.
Siz de yaparsınız. Asla vazgeçmeyin.
Evlilik engel değil.

Ben size planlarımı söylesem deli dersiniz.
Şimdi karavan bakıyoruz dünyayı gezeceğiz.
Bu arada 20 yaşında evlendim.

Terapisti salla sen kendin neler yapabileceğine bak, ama tabi yeni bi hayat kurmak kendi ayaklarının üzerinde durmak kolay değil ülkenin şartlarıda belli bunu bil ona göre karar ver kimseyede bakma sonuçta senin hayatın bu ceremeyi sen çekeceksin.

Ahhaaa al bi tanede dengesiz kaynana burda

Yaptırmak istedi her misafirine beni çağırdı evini temizlememişin istedi. Kızıda sadece tatillerde geliyor yanına evliliğimn ilk ayları huzurum bozulmasın diye her dediğine he dedim. Sonra maymun gözünü açtı hiç bir işini yapmamaya başladım evlerine gidince çar servislerini yapıp görevimı hizmetimi yaptım onun dışında başka hiç bşy yapmadım, ona da söyledim ben snein işini yapmaya misafirin karşılamaya mecbur değilim her misafirinebeni çağırma dedim.bu sefer vay efendim ben kaynanalık yapmadm kendi kızım gibi gördüm ondan mı böyle oldun dedi. Bende bende sana gelinlik yapmadım ondan mı böyle oldun dedim.
O gün bugündür bulaşmıyor bana

Açıktan Sınavsız alınıyor diye biliyorum. Hatta 4 senelik Bölümler bile var. Edebiyat öğretmenliği İNG öğretmenliği gibi. Yanlış bilmiyorsam vardı. Ama siz yine de bir sorun.
hiç sınavsız alınır mı? bide öğretmenlik bir hoşsunuz :)
2. üni. sınavsız alıyor sadece oda bazı bölümler

Bir hatadır yapmissiniz ,ah vah deyip vakit kaybetmeyin .Daha cok kucuksunuz.Mutlaka ya üni okuyun dersaneye yazilip ya da calisin.Mutlaka ama.Eğer bunlari yapmazsaniz durumunuz hep böyle gider.Cok dikkatli olun vu sürecte cocuk asla yapmayin.Şanslisiniz ki erken uyanmişsiniz

arada delirmek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…