- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
-
“Cok mu cook hosyaniyorum...Ama...” ile baslayan konular zaten hic acilmadi. Hatta, bildigim kadariyla Tesla hala bu konunun gizemini arastiriyor. Ozellikle Kadinlar Kulubu gibi bir yerde, imkani yok ”kizlar, su ki ...” ile baslayanne bir konuya ne de yoruma rastlayamazsin. Malum, burasi karanlik maddeye iliskin yeni teorilerin gelistirilmesi gereken bir yer, farkli amacla kullanilmasi basimiza senin gibileri musallat edebilir.
Bdv‘ye ilk kez girmedigim asikar lakin senin gozlem yetenegine inanarak konu icerigi analizi yapmak, bir ergenin “kimse beni anlamiyor~herkes kotu ” sozleri dogrultusunda istatistik tutmak, genellemeler yapmak kadar komik olur.
Burasi yorum yapma, tartisma ve mumkun ise bir sonuca varma yeri. Kimsenin, yorumuna karsilik verilecek cevaba bakarak kendini kaybedecegini, siteyi hackleyecegini sanmiyorum. Fakat sanirim sen, diger uyeleride kendin gibi farkli goruslere karsi tahammulsuz ve dogmatik saniyorsun.
Soyle bir baktiysan, tekrar bak ve kavgaya sebep olan tek kisinin aslinda sen oldugun aci gercegiyle yuzles. Simdiye degin, birkac ender konu haricinde tartisma cikmayan, farkli goruslerin birbiriyle catismadigi konu olmadi. Lakin kimse senin gibi, daha konunun en basida felaket tellalligi yapip komplo teorileri uretmedi.
Amma aksiyon sever insanmissin. Tartisma olmasin, farkli gorusler birbiriyle kapismasin naralari atarken, aslinda sinsice gulumseyerek buna sebep olan da sensin.
Adabinca tartismak istedigini yazmissin, o halde tartisma. Cunku adabinin yazilan cumleelri, “ no kodor yonlos” seklinde degistirmeye izin verdigini gordukten sonra, kendinle celistigin, daha da onemlisi bunun farkinda bile olmadigin sonucuna variyoruz. Fakat adabince uzaklasabilirsin, belki o zaman sorun olmaz. Ya da en azindan hayirli bir is icin dayanabiliriz.
“Evlilige giden yolunda” ne gibi kazanimlar edindin? Yoluna altinlar mi serildi? Yapay zekayi mi kesfedebildin? Amma kazinama vb takmissin. Goren de bir forum da degil, Nasa‘nin sitesinde takildigini sanar.
Son olarak, verdigin ucuk ornege inancak ve orani dunyanin yarisindan cogunu olusturabilecek bir kitle bulurda ardinda bbu soruyu one surersen, soz veriyorum tum samimiyetimle goruslerimi seninle paylasacak, ustune ustluk bir de senin aksine, ders vermeye calismadan sessizce konunu terk edecegim.
Not: Eger benim amacim “evlenmeyeyim ben” cevabini duymak ise, seninde tek amacin“dalayim su konuya, kara cisimlerden dem vurayim” “ cok hoslaniyorum diye konu acip insanlarin git saril bence” demesini bekleyeyimdir. lol.
Hoooop Güm!!!!
Bir konuda da beni yanıltın sevgili troller, horoz dövüştürücüleri... artık herneyseniz...
Alt metin: "Hmm...diyecek lafım yok, dur şu hırıspının eski konularını eşeleyeyim de ordan belaltı vurayım.belki o zaman az susar..Hmm Tesla, dogmatik falan filan da ekleyeyim de daha cool,süper entelektüel falan görüneyim..Şimdi görürsün sen"
İşte konunun en başından beri buraya doluşacağından, ileri geri konuşacağından bahsettiğim zihniyet; konu sahibinin ta kendisi çıktı!İşte sizin gibi zihniyetlerden bu platformu korumaya,kurtarmaya çalışıyoruz.başından beri şikayetçiyiz,başından beri buna işaret ediyorum.Hayır yazdıklarımın bir tanesine bile cevap verememiş olmana şaşırmadım,zaten bildiğim birşeydi de benim açtığım konulara atıfta bulunmak?..
Kardeş öğreteyim ben sana, burası BİR DERDİM VAR.yani buraya sevgilin,nişanlın,annen baban, kv...kocan vs. hakkında ya da derdin neyse onunla ilgili konu açarsın.BU FORUMUN AMACI BUDUR. DERTLEŞMEK...AKLINA TAKILANLARI,CANINI SIKAN ŞEYLERİ SORUP PAYLAŞMAK..
Biliyorum sana çok tuhaf geliyor ama, böyle yani burası.
Eee sende aç? yok mu hiç derdin?nişanlın,sevgilin, yalnızlığın, asosyalliğin,insanları sevmiyor oluşun,polemiği çok seviyor olman vs vs.. hakkında..
Burası bunlarla ilgili..böyle konu açtıgında sana da yardımcı oluruz sıkıntı yok.
Vıdı vıdı vıdı......
Bir sürü bomboş içerik yazmış da yazmış.Kardeş niye dağıttın ki bu kadar konuyu?
Sen satır aralarında da açıkça görüldüğü üzere; "arkadaşlar ben evliliğe zinhar karşıyım.Hadi beni ikna edin neden evlendiğinize? Birinciyi çeşitli süprizler bekliyor ....." şeklinde asıl derdini açmış olsaydın inan sana daha farklı yorumlarda bulunurdum.
Hala daha fikir alışverişi diyorsun, pardon?
Başlarda insanlar güzelce seni ciddiye alıp sebeplerini yazmışlar.El cevaplar.. Yargılayan,sürekli sorgulayan, alttan altta imzaya ne gerek şuna ne gerek vay efendim ne hakkı falan diye sorarak insanları yargılar terbiye eder tarzda yazıyorsun.İnsanları açıkça evlenmiş oldukları için "sen neden evlendin ki?senin aklın yok.sen devlet dedi diye evlenen beyinsiz birisin" demeye getiren bir dilin var. Sen daha ilk konunda buradakileri aşağılıyıp eleştiren bir yazı yazmışsın?
Sen burayı Ayşe Özgünlü Savaş Aylı Yaşar Nurili Siyaset Meydanı falan mı sandın?
Öyle sanıyorsan değil...
Neyse zihniyet ortada..