- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
ah canım benim.. seni okdar ii anlıyorum ki.... 5 sene dile kolay 5 sene yasadım bu senin yasadıklarını. bende problem çoktu pcos, hipotroid, insülin direnci, kilo ve eşimdede totalde 28milyon sperm vardı. 2mizde tedavi olmadık. hem hergün ağlar isyan ederdim hemde Rabbim zamanını bilir diyip tedavi olmazdım. etrafımdakiler hamile kalıp doğurdugunda birde milletin sizde yapın artık 5 sene oldu demeleri kayınvalidelerin flaan baskılar... oyy oyyy okadar zor günlerdiki.Bu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Benim eltimin haberini aldım kaynimin 2.esi ve eltimin 6 aylık bir torunu var kendi 42 yaşında ve hamile kaldı kayinvalidem hiç istemiyordu duyunca hepsi ağladı üvey olcak kardeşler diye ama eltim ilk annene oldu simdide hamile ve bana halen hamilelik haberini söylemedi ben de o söylemeyi nce arayip tebrik etmedim artık ne den söylemedi anlamadım Onu gören Rabbim beni de görür inşallah insanlar tuhafffff
Yok benim çocuğum olumsuz 3 denemeSenin cocugun varmi ?
Bide şu soru sen mi istemiyorsun yoksa olmuyormu sorusuna illet olur um sanki öğrenince kanseri n çözümünü bulcak gıcık oluyorum bu tipler e Rabbim diyorum ne olur banada hayırlisiyla ver isteyen herkese ver Takma mal gerekiyo ama gelde takmaaaaadünn yengemle konuştum malum karne günü diye kuzenimin karne durumu için aradım.. kızı doğum yapacak sizde yok mu sen mi istemiyorsun falan dedi yutkundum yani hayırlısı gelecekse gelir diye geçiştirirdim.. açık kollayanlara karşı temkinli olmak lazım.. @fkarais ama üzülmüyorum benim zaten bebeğim varsa,şu an'da zaten var ama bedenimde değil,bekliyorum miniği hayırlarlaaa.. :))
Yok benim çocuğum olumsuz 3 deneme
Zamanı var demekki söyle bakıyorum eğer bi çocuğum olsaydı ve sağlığimizda benim ve eşimin iyiyse daha ne isterdim Rabbim den oturup kalkar cennetine girebilmeyi isterdim bu dünyada evladım cennet olurdu artık diğer taraf için çabalardim hayırlısı cumlemizeAllahim kimseyi bununla sınamasın cok kotu bir durum benim sizin ve butun cocuk isteyenlerin allah kalbine gore versin. Artik kalbe gore diyorum...
Ben ne hamilelik haberleri aldm istenmeyen kazayla olmuş kesinlikle sorumluluk nedir bilmeyen allah icimizi biliyor ya ne diyeyim
Sabret canimBu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Zamanı var demekki söyle bakıyorum eğer bi çocuğum olsaydı ve sağlığimizda benim ve eşimin iyiyse daha ne isterdim Rabbim den oturup kalkar cennetine girebilmeyi isterdim bu dünyada evladım cennet olurdu artık diğer taraf için çabalardim hayırlısı cumlemize
konuyu okurken bi baktim asagida hamilelik takvimi varBeklenen Bebek konuyu açtıktan 1 2 hafta sonra adetimi beklediğim bir an da geldi.. İyice emin olana kadar paylaşmak istemedim hanımlar.. Süreci hamileyim topiğinde paylaştım.. Yıldızların duruşundan belliydi gelişin adında bir konu ile yaşadığım süreci anlattım..
@fkarais sonsuz teşekkürler
Beklenen Bebek konuyu açtıktan 1 2 hafta sonra adetimi beklediğim bir an da geldi.. İyice emin olana kadar paylaşmak istemedim hanımlar.. Süreci hamileyim topiğinde paylaştım.. Yıldızların duruşundan belliydi gelişin adında bir konu ile yaşadığım süreci anlattım..
ya bunu bu KK da o kadar çok gördüm ki:))Beklenen Bebek konuyu açtıktan 1 2 hafta sonra adetimi beklediğim bir an da geldi.. İyice emin olana kadar paylaşmak istemedim hanımlar.. Süreci hamileyim topiğinde paylaştım.. Yıldızların duruşundan belliydi gelişin adında bir konu ile yaşadığım süreci anlattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?