Neden gelmiyorsun Bebek ?

ah canım benim.. seni okdar ii anlıyorum ki.... 5 sene dile kolay 5 sene yasadım bu senin yasadıklarını. bende problem çoktu pcos, hipotroid, insülin direnci, kilo ve eşimdede totalde 28milyon sperm vardı. 2mizde tedavi olmadık. hem hergün ağlar isyan ederdim hemde Rabbim zamanını bilir diyip tedavi olmazdım. etrafımdakiler hamile kalıp doğurdugunda birde milletin sizde yapın artık 5 sene oldu demeleri kayınvalidelerin flaan baskılar... oyy oyyy okadar zor günlerdiki.
en son çok yakın bir akrabam yeni evliydi 2 3 ay olmuştu evleneli geçen sene doğum günümde bana hamile oldugunu soyledı. bari başka bir gün soyleseydi hayatımda okdar kötü geçen yaramı deşen başka bir dogum günüm olmamıştı. kendime kızıyordum boyle dusundugum için ben nekadar kıskanç bi insanım diyordum gene ağlıyorudm. simdiyse 2 hafta önce yeni yaşıma girdim :) bebegimse benımle :) seneyede kucagımda olucak kısmetse:)
demem o ki canım cidden bi vakti zamanı var. şimdiyse kızıyorum kendime bu kadar üzüntü yaptım diye

benzeri aşamalardan ben de geçtim. infertilite nedenlerinin hemen hepsi vardı. doktor tedavinin başında öncelikle çocuk merkezli yaşamamayı öğreneceksin dedi ve psikolojik destek almamı önerdi.bir çok badireden sonra çok şükür iki yavrum var

Bi tanidigim 3. Cocuguna hamile 6 aylik falan sigara iciyormus icme diyenlerede amann alıssın diyormuş... bunu niye anlattin diye sorarsaniz cocuk hasretiyle yanip tutusan biri olarak isyan etmek geldi icimden sonrada vazgeçip o bebek icin dua ettim( sizin icinde Allah hayirlisini versin konu sahibi...

Senin cocugun varmi ?

Bide şu soru sen mi istemiyorsun yoksa olmuyormu sorusuna illet olur um sanki öğrenince kanseri n çözümünü bulcak gıcık oluyorum bu tipler e Rabbim diyorum ne olur banada hayırlisiyla ver isteyen herkese ver Takma mal gerekiyo ama gelde takmaaaaa

Yok benim çocuğum olumsuz 3 deneme

Allahim kimseyi bununla sınamasın cok kotu bir durum benim sizin ve butun cocuk isteyenlerin allah kalbine gore versin. Artik kalbe gore diyorum...
Ben ne hamilelik haberleri aldm istenmeyen kazayla olmuş kesinlikle sorumluluk nedir bilmeyen allah icimizi biliyor ya ne diyeyim

Zamanı var demekki söyle bakıyorum eğer bi çocuğum olsaydı ve sağlığimizda benim ve eşimin iyiyse daha ne isterdim Rabbim den oturup kalkar cennetine girebilmeyi isterdim bu dünyada evladım cennet olurdu artık diğer taraf için çabalardim hayırlısı cumlemize

Sabret canim
Ben de cok tirstim olmuyor dedim
Ama simdi diyorum ki keske birkac sene daha cocuk yapmasaymisim, hazir degilmisim anne olmaya meger cok yiprandim 4 aylik bir oglum var
Senin de olur bebisin korkma ve panige kapilma, sadece cocuksuz gecen rahat zamanlarini guzel degerlendir canim

Yanlız degilsin bende senin gibiyim tabi daha kötüsü biri hamile kaldı doğum yaptı falan diye duyunca gizli gizli ağlıyorum çok zoruma gidiyo kendimi çokkkötü hissediyorum eşim üzülmesin diye gizli gizli ağlıyorum.ve çok sevdiğim kaynanam iyidir hoştur çok severim fakat aanlayış sız dır maalesef kim hamile kalsa gelir bana söyler kim doğum yapsa gelir bana söyler ben sonra salya sümük ağlarım sonra dayanamadım görümcelerime ssöyledim anneme söyleyin bana haber getirmesin şu bu hamile demesin ben çok üzülüyorum dedim sağ olsun lar söylemişler.tabi hala hamilelerin haberini getiriyo da eskisi kadar değil:)

Amin allahim gonlune gore versin aminnn...

Beklenen Bebek konuyu açtıktan 1 2 hafta sonra adetimi beklediğim bir an da geldi.. İyice emin olana kadar paylaşmak istemedim hanımlar.. Süreci hamileyim topiğinde paylaştım.. Yıldızların duruşundan belliydi gelişin adında bir konu ile yaşadığım süreci anlattım..
@fkarais sonsuz teşekkürler

Bu süreçte başta dua ve sonrasında @fkarais Figen Ablamın söyledikleri dışında başka hiçbirşey yapmadım..
İnandım, çağırdım, geldi şükürler olsun Allah'a.. Ama sizleri duamdan unutmadım, unutmuyorum.. Hatta konu ile ilgili topik bişey açıp yardımcı olmayı da çok ama çok istiyorum..

Konuyu
konuyu okurken bi baktim asagida hamilelik takvimi var
Cokkk sevindim sizin adiniza. Darisi basima insallah
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Çok sevindim, ne güzel haber. Sağlıcakla doğsun inşallah.​

ya bunu bu KK da o kadar çok gördüm ki:))
herkes bir konu açıyor dertleniyor sonra bi bakıyorum altında hamilelik takvimi:)
Allah gönlünüze göre versin demek ki neymiş zamanı varmış:)) Allah a güvenin kaderle ilgili durumlarda:)
Kucağınıza almak sağlıkla büyütmek de nasip olur dilerim..İyi günler:)

Sanırım dertleşmek rahatlatıyor insanı ve etkisi oluyor diye düşünüyorum.. Kesinlikle kaderle baştan ilgisi var zaten.. Ama biz buna güzel bi tevafuk diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…