Neden gelmiyorsun Bebek ?

Âmin inşallah sizde de var yeni kıpırtılar sanırım Allah cümlemize hayırlı sağlıklı evlatları normal doğumla tek nefeste doğurmayı nasip etsin

Bende 4 yllk evliyim esim azosprmli o yuzden pek umutlu deglim ama allahtn umut lesilmez diye bekliyorum tecrubelernzi paylasrsanz sevinrm

Slm banada moral verebilirmsnz?
Tabi ki de cnm.. Azospermi Hakkı'nda açıkcası tam bi Bilgim yok.. Peki konu ile alakalı hiç tedavi oldu mu eşiniz cnm ? Bildiğim kadarıyla erkekden sperm hücresi alıp sperm yapıyorlar mikroenjeksiyonla da anneye naklediliyor..

Stresden nasıl kurtulurum derken duygu arkadaşımıza verdiğiniz tavsiyeleri okuyunca çok rahatladım.Allah sizden razı olsun.Rabbim size ve evladınıza hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.Teşekkür ederim.

Aaa konu sahibesi hamişmiş Tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah
Herşeyin bi zamanı var işte.Bizlerede dua et canım

Aaa konu sahibesi hamişmiş Tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah
Herşeyin bi zamanı var işte.Bizlerede dua et canım
Ayyy çok teşekkür ederim cnm dua etmez olur muyum en başından beri bu süreçte hep kendimle diğer arkadaslarım için dua ettim.. Hep hamilelerden dua istedim şimdi vazife bildim canı gönülden hanım kardeşlerime dua ediyorum Allahım kabul buyursun..

Demek mucizeler gercekmis degil mi?

Rabbim isteyen herkese versin.

23 Mayıs benim doğum günüm yeni yaşıma iki canlı gireceğim.

Bakin boyle demissiniz. Inanc ne kadar onemli ya. Ben de gecen sene 2016'ya hamile girmek istiyorum demistim. Allah'ima cok sukur isteklerimizi cevirmedi. Bir de ben 2 sene bekledim olmasi icin olmadi. Tam kafaya takmayi biraktim o ay hamile kaldim. Yani meger bunca zaman "olmuyor" dedigim icin olmuyormus.

Evet cnm size de hayırlı doğumlar dilerim şimdiden dua edelim tüm arkadaşlara..

Cok sagolun hepimiz guzelce bebeklerimize kavusalim insaallah.

Kesinlikle katılıyorum yazdığınıza bunu birebir yaşadığım için burda uzun uzun anlattım çünkü bizim gibi çok arkadaş var istedim ki belki onlarda benim yaptıklarımı yapıp mücizelerine kavuşurlar..

benim icinde dua et ne olur benim de bebegim olsun diye

fittanne

Cnm tebrikler senin adına çok sevindim
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda verir inş

@fkarais

Duygu arkadaşımıza dedinya ilk aylarda kimseye söyleme diye

-Neden ?

Ben 3 ay öncesinden söyledim ve 2 aylıkken melegimin kalbi durdu

Lidya cnm Figen ablayla biz bu konuyu görüştük o yüzden yeni paylaştım bende.. İlk 3 ay yani ilk trimester bebeğin organ gelişimi için en önemli ve düşük riskinin en yüksek olduğu aylar.. Burda Zaman'ında bende çok negatif enerji yüklüydüm.. Yani çok erken paylaşmak bazı çocuğu olmayan arkadaşlarımızın üzülmesine sebep olacağı gibi negatif enerjileri istemeden de olsa üstüme çekebilirmişiz.. Kendimizi korumamız için uyarıda bulundu.. Ama içiniz ferah olsun Yüce Allah bir can gelmesini istiyorsa dünyaya biz ne yaparsak yapalım o Bebek dünyaya gelir, ha tam tersi Yaradan Allah eğer o bebeğin dünyaya gelmesini istemezse ki benim annem benden önceki hamileliğinde 8. Ayda ölü doğum yapmış.. Böyle örneklerde var.. Biz olumsuzlukları bırakalım birbirimize destek olalım cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…