Neden görüşmüyor ?

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.276
3.056
133
Bir insan görüşelim deyipte neden görüşmez, üstünden haftalar geçer neden bir şey yazmaz ? Bazen hiçbir şey olmamış gibi yazıyor, bazense haftalar, aylarca yazmıyor. Durumlarıma bakıyor. Sizce nedir bu durum ? Şimdiden teşekkür ederim.

Çok sağolun ilgilendiğiniz için ❤ Bu durumda ne yapılmalı peki ?
Böyle dengesizle uğraşılmaz ki, en güzeli peşine düşmemek. Ne kadar üstüne düşersen o kadar dengesizliği devam eder. Biraz akışına bırakmak bence en güzeli. Benden değerli ne var ki demek lazım her zaman :KK200:

Böyle dengesizle uğraşılmaz ki, en güzeli peşine düşmemek. Ne kadar üstüne düşersen o kadar dengesizliği devam eder. Biraz akışına bırakmak bence en güzeli. Benden değerli ne var ki demek lazım her zaman :KK200:
Öyle yapıyorum inanın ❤️ Ama merak ediyorum...

Erkek tarafı nasılsa bu kiz cepte. Nasılsa hayatında bir aksiyon yok. Bakarız duruma göre yazarim belki. Bunun dengesizlik değil tamamen sizi cepte görmesi olduğunu düşünüyorum. O yazınca ciddiye almayın. İşiniz var gibi davranip kısa kesin atın.

Hayatında başka öncelikleri var demek ki. Belki öylesine söylemiş de olabilir, ben de bazen arkadaşlarıma diyebiliyorum "aa görüşelim cnm muhakkak arayı açmayalım" vs. ama lafta kalıyo işte:)

Bir insan görüşelim deyipte neden görüşmez, üstünden haftalar geçer neden bir şey yazmaz ? Bazen hiçbir şey olmamış gibi yazıyor, bazense haftalar, aylarca yazmıyor. Durumlarıma bakıyor. Sizce nedir bu durum ? Şimdiden teşekkür ederim.
Uzak durulması gereken erkek er kişi:) ben yandım sen yanma.. ben birde aşıktım sinir sistemimi bozdu faydasız insan

Hep bir kenarda, buluşmaya hazır bekleyin istiyordur. Başka bir çevresi vardır, hem size çok zaman ayırmak hem de buluşma ihtimalinizi tamamen kesip atmak istemiyordur. Yedekte bulundurma durumu gibi. Niye bu kadar kafaya taktınız bu gereksiz vatandaşı?

Erkek tarafı nasılsa bu kiz cepte. Nasılsa hayatında bir aksiyon yok. Bakarız duruma göre yazarim belki. Bunun dengesizlik değil tamamen sizi cepte görmesi olduğunu düşünüyorum. O yazınca ciddiye almayın. İşiniz var gibi davranip kısa kesin atın.
Biri vardır belki de hayatında.Onunla ayrılma durumunda koşa koşa gelir.Günümüzde çok yaygın bu olay
merak ettim burcu ne ve sizin burcunun?
Henüz diğerlerinden ayrılamamış. Sizden de ciddi olmayan bir ilişki ışığı bekliyor bence. Hatta ilişki de değil de takılma gibi. Artık bu dengesizlerin ciğerini okuyorum ben:KK12:
Çünkü başkalarıyla görüşüyordur
Elinin altında görüyordur seni
Ben olsam cevap bile vermem umursamam
Yokluk diyoruz. Hiç yazmayın.
Hayatında başka öncelikleri var demek ki. Belki öylesine söylemiş de olabilir, ben de bazen arkadaşlarıma diyebiliyorum "aa görüşelim cnm muhakkak arayı açmayalım" vs. ama lafta kalıyo işte:)
Uzak durulması gereken erkek er kişi:) ben yandım sen yanma.. ben birde aşıktım sinir sistemimi bozdu faydasız insan
Hep bir kenarda, buluşmaya hazır bekleyin istiyordur. Başka bir çevresi vardır, hem size çok zaman ayırmak hem de buluşma ihtimalinizi tamamen kesip atmak istemiyordur. Yedekte bulundurma durumu gibi. Niye bu kadar kafaya taktınız bu gereksiz vatandaşı?
şu an öncelikte olanlar vardır, çok yoklukta kalırsam görüşürüm diye elde tuttuğu ekibin içindesiniz.

Sizce bu kişiyi peşimden koşturabilir miyim, ben peşinden koşacağım sanarken o koşsun erkek milleti değil mi biraz burnu sürtsün 😅 Çok sinir oldum kızlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim ❤️ Bana önerileriniz neler ?

Sizce bu kişiyi peşimden koşturabilir miyim, ben peşinden koşacağım sanarken o koşsun erkek milleti değil mi biraz burnu sürtsün 😅 Çok sinir oldum kızlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim ❤ Bana önerileriniz neler ?
Ben hayatımın sınırlı miktarda olan zamanını hiç böyle birisine harcamam

Kötü tabirler var ama biz hanımefendi kiz cizgimizi bozmayalim:D bak canim asla arama sorma yazma. O yazınca aninda cevap verme. Nasilsin dese iyiyim. Asla ona soru sormak yok. Seninle ilgili bilgi alabilecegi sosyal medyaya olsun olmasin gezdigin, beraber olduğun arkadaslarinla abartılı olmadan resimler at bakalim

Back
X