Neden görüşmüyor ?

Sizce bu kişiyi peşimden koşturabilir miyim, ben peşinden koşacağım sanarken o koşsun erkek milleti değil mi biraz burnu sürtsün 😅 Çok sinir oldum kızlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim ❤ Bana önerileriniz neler ?
Düşünceniz çok çocukça olur. Bana sorarsan arkana bakma kaç derim. O bir sürü kızı görmüştür zaten. Akıllanmaz.

Bir insan görüşelim deyipte neden görüşmez, üstünden haftalar geçer neden bir şey yazmaz ? Bazen hiçbir şey olmamış gibi yazıyor, bazense haftalar, aylarca yazmıyor. Durumlarıma bakıyor. Sizce nedir bu durum ? Şimdiden teşekkür ederim.
Sana zerre değer vermeyen hıyarın TEK’i olduğu için ... tamamen vakit kaybı.. bu tarz tipleri iyi bilirim insanın enerjisini emerler!!

Neden bunu konunun muhatabına sormuyormuyorsunuz .
Bizim ülkemizde insanlar sorunlarını asla konu muhatabı ile paylasmiyor anlam veremiyorum.
Sorununuzu anlatın onunla ne tarz bir iletişim de bulunmak istediğinizi net anlatın eğer uyarsa devam edersiniz; uymazsa bitirrisiniz

Neden bunu konunun muhatabına sormuyormuyorsunuz .
Bizim ülkemizde insanlar sorunlarını asla konu muhatabı ile paylasmiyor anlam veremiyorum.
Sorununuzu anlatın onunla ne tarz bir iletişim de bulunmak istediğinizi net anlatın eğer uyarsa devam edersiniz; uymazsa bitirrisiniz
Bitecek bir şey yok ki, tabii ki sordum. Geçiştiriyor.

Bir insan görüşelim deyipte neden görüşmez, üstünden haftalar geçer neden bir şey yazmaz ? Bazen hiçbir şey olmamış gibi yazıyor, bazense haftalar, aylarca yazmıyor. Durumlarıma bakıyor. Sizce nedir bu durum ? Şimdiden teşekkür ederim.

Sizi cepte gördüğü, nasılsa 1 ay sonra da yazsam cevap vereceğini bildiği için canı sıkıldığında size dönüyor :)

Sizi cepte gördüğü, nasılsa 1 ay sonra da yazsam cevap vereceğini bildiği için canı sıkıldığında size dönüyor :)
Deger vermiyordur ama elinin altinda dursun istiyordur.
adama nasil olsa hep orda rahatligi vermissiniz
hep ayni yerde durmayin

Bir şey yazsa soğuk olacağım da. Ben de yazmıyorum. Böyle konuşmadan cepte olmadığımı nasıl anlayacak ?

Bir şey yazsa soğuk olacağım da. Ben de yazmıyorum. Böyle konuşmadan cepte olmadığımı nasıl anlayacak ?
Soyle soyleyeyim, ben tamamen silerdim, numarasini sosyal medyasini vs her ne varsa. Ve beni gorecegi heryerden de onu engellerdim.Cunku en nefret ettigim iliskilerde suruncemede birakilmak. Asla tahammulum yok belirsizlige. Yani yoktu. Evliyim cunku artik :)

Back
X