Neden günlük iş bulunmuyor?

yesilimon

Yorgun Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
70
52
8
Düzenleme: Şehrimi de yazayım Samsun. Belki bildiğiniz bi yer vardır (iş ilanı gibi oldu yasaksa kaldırayım) Marketlerle görüştüm öğrenci aramıyorlar tam zamanlı istiyorlar. Ajans 1 tane bulabildim o da açmadı telefonu

Evet arıyorum tarıyorum günlük ücret veren iş yok. Diyorum birini bulana kadar beni alsanız okul harçlığım çıksa? Ama yok sürekli çalışan istiyorlar. Sürekli çalışamam okulum başlıyor bir yere aylık diye gireyim çıkınca çalıştığım kadarını alırım diyorum, hem onlar zorda kalacak ben çıkınca hem de ayın belirli dönemleri maaşı veriyorlar benim borçlarım var ödemem gereken onu da bekleyemiyorum.
İş de seçmiyorum 12 saat de olsa çalışırım ama bulamıyorum.
İstanbulda seyirci işlerine gidiyodum üç beş kuruş kazanılıyodu ama okuduğum şehirde böyle işler yok.
Devlet bursum dışında kazancım yok özel kurumlara 2 senedir bura için başvuruyorum çıkmıyor. Aldığım burs da geldiği gibi gidiyor ihtiyaçlarıma.
Ne önerirsiniz okulumu etkilemeden nasıl para kazanabilirim büyük bi şehirde değilim

Son düzenleme:
Okulda kısmi zamanlı öğrenci çalıştırıyorlarsa başvurabilirsiniz
Başarılı olduğunuz bir alanda ilkokul ortaokul seviyesindeki öğrencilere özel ders vermek için uygun bir ücret belirleyip çevreye yayabilirsiniz

Okula kayıt yaptırırken dahi öğrenci işlerine ismimi yazdırdım bu işler için ama sanırım çok başvuran oluyor.
Özel ders de keza çok veren var onu da denedik internete yazdık ilan astık her yere ayaran olmadı malesef

yazın kafeler öğrenci garson kabul ediyorlar 2-3 ay çalışmak sıkıntı olmuyor, böyle çalışan çok arkadaşım oldu.

satış temsilciliği yapan arkadaşım da vardı, okula döneceği bilinerek işe alınmıştı gayet.

hatta iş aradığına dair profil oluşturup aranmıştı bir yerlerden.

bim’de çalışan bir arkadaşım da var.

sene içinde bir ingilizce kursunda düşük sınıflara eğitim veren biri tanıyorum… diliniz varsa bunu düşünebilirsiniz.

ama esas üniversite öğrencisi vazgeçilmezi özel derstir bir ara çevremde ders vermeyen yoktu neredeyse. biraz tanıdık bağlantısıyla bulunuyor öğrenci ama denemekten vazgeçmeyin. açıkçası ben kütüphanede ders çalışırken orada bulunan birisinden çocuğuna ders vermem için teklif almıştım. iyi bir bölüm okuyorsanız öğrenci gelip sizi bulabilir bile

dershane ya da etüt merkezleriyle anlaşan arkadaşlarım var, bi gidip konuşun

Kafeler arıyor ama dediğim gibi aylık ücret ödüyorlar. Bölümüm teknik bi bölüm matematik dersi verebilirim ingilizcem de iyi ama gelin görün ki alan yok Etüt merkezleri mezun isterler diye hiç gitmedim öğrenciyken de çalışılır mı oralarda

aylık olsun ne olacak, bu eylül ayı geçti artık. seneye yazı değerlendirirsin.

evet mezun olmadan anlaştılar etüt merkezleriyle

canım ben üni de cok calıstım ajanslar oluyor kayıt yaptırıyosun marketlerde tadım hostesligi falan yapmıstım . bide garson cok alıyorlar aslında

aylık olsun ne olacak, bu eylül ayı geçti artık. seneye yazı değerlendirirsin.

evet mezun olmadan anlaştılar etüt merkezleriyle

Şu dönem borçlarımı kapatmak için düşünmüştüm etüt merkezlerine de bi uğrayayım bilmiyordum bunu teşekkür ederim

İŞ verenler günlük iş vermiyorlar çünkü işi öğrenmesi zaman alıyor.bir günde işin tanımını ve gereğini izah edip,o gün işten verim beklemek sağlıklı ve normal bir durum değil.
Ancak size marketlerde tadım işlerinde iş çıkabilir.ya da kasayı öğrenirseniz haftasonu marketlerde ek eleman olarak kasiyerlik yaparsınız

Evet onları da anlıyorum haklısınız ama zaten ben fotoğrafçılık, aşçılık gibi öğrenilmesi zor işlere gireyim günlük para alayım demiyorum yani garsonluk en klasiği yaptım daha önce ama uzun dönem yaptım günlük alabilsem beni çok rahatlatırdı şu dönem. Marketlere ek eleman olmak için ne yapmam gerekiyor ilan olunca soruyorum ama sürekli arıyor onlar da

Ajans yok mu marketlerde veya fuarlarda ürün tanıtan elemanlar oluyor ya öyle bişey yapabilirsiniz

Erkek kardeşim günlük garsonluk yapıyordu düğün salonu kokteyllerde çeşitlş organizasyonlarda.. aldığı ücretle birlikte verilen bahşişlerle 1 haftalık harçlığı çıkıyordu.. şimdi kendisi memur oldu.. durumu olmayan öğrencilere çok üzülüyorum malesef Allah yardımcınız olsun biliyorum okumanın zorluğunu..

Oyun ablası arayan çalışan anne yok mudur?

Genelde tanıdıklar vasıtasıyla yayılınca bulunuyor özel ders

Bu tür işleri İstanbuldayken gördüm çok vardı hatta kendi şehrimde bulamadım ne yazık ki Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…