Okulda kısmi zamanlı öğrenci çalıştırıyorlarsa başvurabilirsinizEvet arıyorum tarıyorum günlük ücret veren iş yok. Diyorum birini bulana kadar beni alsanız okul harçlığım çıksa? Ama yok sürekli çalışan istiyorlar. Sürekli çalışamam okulum başlıyor bir yere aylık diye gireyim çıkınca çalıştığım kadarını alırım diyorum, hem onlar zorda kalacak ben çıkınca hem de ayın belirli dönemleri maaşı veriyorlar benim borçlarım var ödemem gereken onu da bekleyemiyorum.
İş de seçmiyorum 12 saat de olsa çalışırım ama bulamıyorum.
İstanbulda seyirci işlerine gidiyodum üç beş kuruş kazanılıyodu ama okuduğum şehirde böyle işler yok.
Devlet bursum dışında kazancım yok özel kurumlara 2 senedir bura için başvuruyorum çıkmıyor. Aldığım burs da geldiği gibi gidiyor ihtiyaçlarıma.
Ne önerirsiniz okulumu etkilemeden nasıl para kazanabilirim büyük bi şehirde değilim
Okulda kısmi zamanlı öğrenci çalıştırıyorlarsa başvurabilirsiniz
Başarılı olduğunuz bir alanda ilkokul ortaokul seviyesindeki öğrencilere özel ders vermek için uygun bir ücret belirleyip çevreye yayabilirsiniz
yazın kafeler öğrenci garson kabul ediyorlar 2-3 ay çalışmak sıkıntı olmuyor, böyle çalışan çok arkadaşım oldu.
satış temsilciliği yapan arkadaşım da vardı, o okula döneceği bilinerek işe alınmıştı gayet.
sene içinde bir ingilizce kursunda düşük sınıflara eğitim veren biri tanıyorum… diliniz varsa bunu düşünebilirsiniz.
ama esas üniversite öğrencisi vazgeçilmezi özel derstirbir ara çevremde ders vermeyen yoktu neredeyse. biraz tanıdık bağlantısıyla bulunuyor öğrenci ama denemekten vazgeçmeyin. açıkçası ben kütüphanede ders çalışırken orada bulunan birisinden çocuğuna ders vermem için teklif almıştım. iyi bir bölüm okuyorsanız öğrenci gelip sizi bulabilir bile
dershane ya da etüt merkezleriyle anlaşan arkadaşlarım var, bi gidip konuşun
aylık olsun ne olacak, bu eylül ayı geçti artık. seneye yazı değerlendirirsin.Kafeler arıyor ama dediğim gibi aylık ücret ödüyorlar. Bölümüm teknik bi bölüm matematik dersi verebilirim ingilizcem de iyi ama gelin görün ki alan yokEtüt merkezleri mezun isterler diye hiç gitmedim öğrenciyken de çalışılır mı oralarda
aylık olsun ne olacak, bu eylül ayı geçti artık. seneye yazı değerlendirirsin.
evet mezun olmadan anlaştılar etüt merkezleriyle
canım ben üni de cok calıstım ajanslar oluyor kayıt yaptırıyosun marketlerde tadım hostesligi falan yapmıstım . bide garson cok alıyorlar aslında
İŞ verenler günlük iş vermiyorlar çünkü işi öğrenmesi zaman alıyor.bir günde işin tanımını ve gereğini izah edip,o gün işten verim beklemek sağlıklı ve normal bir sürüm değil.
Ancak size marketlerde tadım işlerinde iş çıkabilir.ya da kasayı öğrenirseniz haftasonu marketlerde ek eleman olarak kasiyerlik yaparsınız
Ajans da 1 2 tane var aslında da güvenemiyorum yoksa marketlerde falan çalışırım
Okula kayıt yaptırırken dahi öğrenci işlerine ismimi yazdırdım bu işler için ama sanırım çok başvuran oluyor.
Özel ders de keza çok veren var onu da denedik internete yazdık ilan astık her yere ayaran olmadı malesef
benim arkadaslarım tavsiye etmişti sanki paramı zarfta veriyorlardı bi sıkıntı cekmedim canım
Erkek kardeşim günlük garsonluk yapıyordu düğün salonu kokteyllerde çeşitlş organizasyonlarda.. aldığı ücretle birlikte verilen bahşişlerle 1 haftalık harçlığı çıkıyordu.. şimdi kendisi memur oldu.. durumu olmayan öğrencilere çok üzülüyorum malesef Allah yardımcınız olsun biliyorum okumanın zorluğunu..
Oyun ablası arayan çalışan anne yok mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?