Neden günlük iş bulunmuyor?

Bakmıştım benim olduğum yerlerde yok da biraz uzak yerlerde var aslında bilmiyorum uzaktan birini isterler mi

Bı şansını dene istersen canım hem küçük çocuğa bakmak kadar zor bir iş değil hem de harçlığını cikarirsin

Benim de çoğu arkadaşım tadım hostesliği yapıyordu. Bir ajansa kaydoluyorsun, hafta sonları seni bir markete bir ürünü tanıtmak için gönderiyorlar. Ücreti de günlüğü 50-100 tl arasında değişiyor. Bence en uygunu o olur. Ya da lcw gibi yerlere part-time başvuru yapabilirsin. Çeyrek çalışan bile vardı benim arkadaşlarımda. Öğrencileri alıyorlar derslerine göre de shift hazırlıyorlar.

Öyle oluyor muymuş? Mağazaya gitsem direkt sorsam olur mu ne yapmam gerekiyor

Öyle oluyor muymuş? Mağazaya gitsem direkt sorsam olur mu ne yapmam gerekiyor
Ben de şaşırdım çeyrek çalışanı duyunca ama oluyormuş. Mağazaya gidip öğrenci olduğunu, ihtiyaçtan çalışacağını, part-time ya da çeyrek çalışmak istediğini söyle. Başvuru formu doldurup oraya da yaz. Cafelerde de garsonluk yapıyordu arkadaşlarım part olarak, özellikle akşam saatlerinde garson/barista olarak çalışabileceğin yerler bulabilirsin bence :)

Akşam saati olur aslında okulu da etkilemez bi sorayım. Mağazalara da ilan gördükçe giriyorum inşallah öyle bi fırsat çıkar da rahatlarım ya çok teşekkür ederim

Ben öğrenciyken, çeviri yapıyordum. İngilizce biliyorsanız, fuarlarda tercüme yapabilirsiniz. Tabii fuarlarda servis hostesliği de iyi gelir getirir. 4 günlük bir fuar için 400 lira ödüyorlar.

İngilizcem B1 tercümeye yetmez heralde ya. Fuar işi bulsam çalışırım ücreti gayet iyi diğer arkadaşların da dediği gibi ajanslarla görüşeyim teşekkür ederim

Kucuk yerlerde hep gunluk is olur aslinda.
Benim okudugum sehirde de aylik maas almak neredeyse imkansiz
Çogu kafe haftalik program yapiyor haftada kac gun calisiyorsan shift yaziyor gunluk cikarken parani aliyorsun bi dahaki haftaya devam ediyor musun diye soruyorlar etmiyosan baskasini yaziyorlar
Cok devir daim oluyor cunku adam garsonsuz kalmiyor
Kucuk ogrencinin ve kafelerin bol oldugu bi sehirse butun kafeleri tek tek dolasin bence

İlan olmasa da girip sorayım mı kafelere? Biraz da çekiniyorum hani eleman aramayanlara sormaya

İnternet üzerinden makale yazımına bakılabilir. Eşim yaptırıyordu bir ara

Anket firmalarına başvurup anket yapabilirsiniz, ben çok yaptım öğrencilik yıllarımda.

Avm yok mu hic yasadigin sehirde ? Avmdeki cogu magaza part eleman alir. Gidip sor en olmadi o an ihtiyac yoksa bile form doldurursun bosluk oldugunda donerler.

Burda her şeye kulp buluyo gibi oluyorum ama inanın çok yere sordum araştırdım bulamadım

Burada da yazmıştım hafta içi çalışamam hafta sonu araysn da hiç yok avmde malesef

Mc,Burger King tarzi bi yerde calisabilirim dersen aksam 5 gibi baslayan vardiyalari var. Genellikle haftasonu daha yogun oldugundan sadece haftasonu calisacak insan da aliyolar. Calisirim dersen bakabilirsin.

Mc,Burger King tarzi bi yerde calisabilirim dersen aksam 5 gibi baslayan vardiyalari var. Genellikle haftasonu daha yogun oldugundan sadece haftasonu calisacak insan da aliyolar. Calisirim dersen bakabilirsin.

Çalışırım tabi direkt oraya mı gideyim internet sitesinden form doldurmuştum

İşte bulamıyorum ki anket firması. İnternette genel ilanlar var geri dönmüyorlar

-Şehir adı- anket firmaları diye yazın pek çok anket firması çıkıyor. Onları arayın, anket yapmak istiyorum deyin mutlaka bir iş veriyorlar. Mesela beni şubeleri olan bazı giyim mağazalarına gönderiyorlardı, orada insanlarla anket yapıyordum memnuniyetleri ile alakalı. 4 gün gitmem gerektiğini söylüyorlardı ama iki günde kotayı dolduruyordum belli bir kota var atıyorum 100 kişi, o 100 kişiyi bulduktan sonra sıkıntı yok. Diğer 2 gün de okulda o verileri giriyordum, tablet veriyorlardı işte onunla. 200 lira kazanıyordum. Aylık 1000-1500 lirayı bulduğu oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…