Genelde tanıdıklar vasıtasıyla yayılınca bulunuyor özel ders
Bakmıştım benim olduğum yerlerde yok da biraz uzak yerlerde var aslında bilmiyorum uzaktan birini isterler mi
Benim de çoğu arkadaşım tadım hostesliği yapıyordu. Bir ajansa kaydoluyorsun, hafta sonları seni bir markete bir ürünü tanıtmak için gönderiyorlar. Ücreti de günlüğü 50-100 tl arasında değişiyor. Bence en uygunu o olur. Ya da lcw gibi yerlere part-time başvuru yapabilirsin. Çeyrek çalışan bile vardı benim arkadaşlarımda. Öğrencileri alıyorlar derslerine göre de shift hazırlıyorlar.
Ben de şaşırdım çeyrek çalışanı duyunca ama oluyormuş. Mağazaya gidip öğrenci olduğunu, ihtiyaçtan çalışacağını, part-time ya da çeyrek çalışmak istediğini söyle. Başvuru formu doldurup oraya da yaz. Cafelerde de garsonluk yapıyordu arkadaşlarım part olarak, özellikle akşam saatlerinde garson/barista olarak çalışabileceğin yerler bulabilirsin bence :)Öyle oluyor muymuş? Mağazaya gitsem direkt sorsam olur mu ne yapmam gerekiyor
Ben de şaşırdım çeyrek çalışanı duyunca ama oluyormuş. Mağazaya gidip öğrenci olduğunu, ihtiyaçtan çalışacağını, part-time ya da çeyrek çalışmak istediğini söyle. Başvuru formu doldurup oraya da yaz. Cafelerde de garsonluk yapıyordu arkadaşlarım part olarak, özellikle akşam saatlerinde garson/barista olarak çalışabileceğin yerler bulabilirsin bence :)
Ben öğrenciyken, çeviri yapıyordum. İngilizce biliyorsanız, fuarlarda tercüme yapabilirsiniz. Tabii fuarlarda servis hostesliği de iyi gelir getirir. 4 günlük bir fuar için 400 lira ödüyorlar.
Kucuk yerlerde hep gunluk is olur aslinda.
Benim okudugum sehirde de aylik maas almak neredeyse imkansiz
Çogu kafe haftalik program yapiyor haftada kac gun calisiyorsan shift yaziyor gunluk cikarken parani aliyorsun bi dahaki haftaya devam ediyor musun diye soruyorlar etmiyosan baskasini yaziyorlar
Cok devir daim oluyor cunku adam garsonsuz kalmiyor
Kucuk ogrencinin ve kafelerin bol oldugu bi sehirse butun kafeleri tek tek dolasin bence
İnternet üzerinden makale yazımına bakılabilir. Eşim yaptırıyordu bir ara
Anket firmalarına başvurup anket yapabilirsiniz, ben çok yaptım öğrencilik yıllarımda.
Avm yok mu hic yasadigin sehirde ? Avmdeki cogu magaza part eleman alir. Gidip sor en olmadi o an ihtiyac yoksa bile form doldurursun bosluk oldugunda donerler.
Sürekli çalışamam okulum başlıyor
Burada da yazmıştım hafta içi çalışamam hafta sonu araysn da hiç yok avmde malesef
Mc,Burger King tarzi bi yerde calisabilirim dersen aksam 5 gibi baslayan vardiyalari var. Genellikle haftasonu daha yogun oldugundan sadece haftasonu calisacak insan da aliyolar. Calisirim dersen bakabilirsin.
İşte bulamıyorum ki anket firması. İnternette genel ilanlar var geri dönmüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?