Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu mesajınız yeterince ispattır sanırım.

Sana sormuyorum ve sormayacaktim da neler aciyorum o 2 bin mesajlik konu iddia ediyorum bir çok konudan daha mühim benim için değil çocuk benim eyvallah ama yapmaya calistigim şey bir omur ve geleceğin devam için mühim.onu yaralarsam o bir gün gelir senin çocuğunu yaralar kotu bir insan olur utanmıyor musunuz boyle bahsetmeye? Bu arada ister afise ederim ister etmem kimse bunu sorgulayamaz ama ayip yaptiginiz

ben kimseye o kelimeyi kullanmadım. kötü niyetli olan sensin.

Üff cute çok arabesksin .burda seni eleştirenler arasında çocuklu kadınlarda var .sinirlenince elinin ayarı kaçıyor belli .
Seni sukunete davet ediyorum .
Kimse senin çocuğunla ilgili birsey demedi .seni eleştiriyorlar burda.

Yani benim çocuğum da var bende anneyim:) ve bende bazı insanların çocuğumu ellemesinden rahatsız oluyorum da konu o değil işte. Kimse kendini kaf dağında görmemeli

Bebeğine iki gülücük atıldığında rahatsız olanlar, yanında ki sevgilisine kocasına herkesin baktığını hayran olduğunu sananlarla aynı kişiler bence. Bebeğinin sevilmesinden rahatsız olan bayanın isminin altında 'kibirli' yazması her şeyi açıklıyor . Konuya gelirsek bazıları sevgilerini dokunarak ifade ederler bazıları hediye alır bazıları güzel söz söyler bazıları ise hiç ifade edemez. Beş sevgi dili diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim. Yani bazıları dokunarak sevgi göstersinde bulunurken bazılarının bundan hoşlanmaması çok çok normal. Ben rahatsız olmazdım hoşuma giderdi başka biri rahatsız oluyor diye onu suçlayamam. Benim elimde hamile görünce direk karnına gidiyor nasıl bir psikoloji ile yaptığımu gerçekten bilmiyorum ama çocukları çok seviyorum hamile kadınlarda bana sempatik geliyor bundan sonra dikkatli olacağım. Ama bebeğe uzaktan bakıp iki agucuk yapılmasından rahatsız olan kadınlar sevgiden ibaret olan bebeklerine sevgisizliği nemrutluğu aşılıyorlar orası kesin. Anne değilim kimsenin benden izin almadan çocuğumu kucaklamasını şapur şupur öpmesini istemem ama düzgün birine benziyorsa iki gülümsedi diye bön bön bakmam çok çok sevimsiz görünüyorsunuz bilin istedim

bu mesajınız yeterince ispattır sanırım.
Yunanistan lıymış.
Yunanistan Türkü heralde .Bide orda ben Yunanistanlıyım diye hava yapmış bak onu kaçırdın
Yunanistanda nüslümansan ya Türksün ya arnavutsun yada Pomaksın .e vunların hepsi aynı kapı .
Kaynak :anası Makedon olan kız ..

Yani benim çocuğum da var bende anneyim:) ve bende bazı insanların çocuğumu ellemesinden rahatsız oluyorum da konu o değil işte. Kimse kendini kaf dağında görmemeli
ayyy noldu canimm noldu konuya neresinden dahil olmak istiyorsun.

[QUOTE ="CuteMom, post: 51809640, member: 468236"]Bu arada bu arada ister resmimi paylasirim ister baska biseyimi 11 senedir kadınlar kulübünde varim. Kimseyi dolandirmadim neysem o oldum hic saklanma gereği duymadım var mi baska bisey?[/QUOTE]

Neden profil fotonu kaldirdin o zaman ? A anitaaa yi onemsemiyorsun ya ondan soruyorum

Ay çok komiksiniz köşe basinda evde kalmis kizlarin muhabbeti gibi. Konu diger kadini hor gormem idi( asla yapmadim annelere taktiğini iade ettim) nereli olduğuma niye geliyorsun ah ah iyi ki kadinim erkek olsam sizinle hic ugrasamazdim Kazen üyelik iptali ve konumun kapanmasini istiyorum 3 gün sonra döneceğimi dusunenlerede lütfen engelliyor musunuz oluyorsa onuda yapin

Kimsenin karnına dokunmadim izin almadan da dokunmam ama benim karnima dokunulması bebeğimi sevmeleri çok hoşuma gidiyor sevimli samimi icten geliyor bana insanlar.. Fazla mi pozitif bakıyorum acaba hayata..
Benim tek derdim karnimin şeklinden kızımın erkek olduğu kanaatini getirmeleri kız olduğunu israrla kabul etmemeleri.. Yok kız diyorum ama erkek karni gibi ayyyynıı diyorlar.. Bide top gibi ay ne güzel diyip duruyorlar pat pat düşüyorum ondan sora yıldızım düşük anacim nazar oluyorum yahu bi maşallah diyin diymi ama..

Neden profil fotonu kaldirdin o zaman ? A anitaaa yi onemsemiyorsun ya ondan soruyorum[/QUOTE]
Çünkü artik gelmeyecegim eski konular okunurken profil resmim kalsin istemedim? İznin var mi kaldirmama uygun mu isteğim? @derandiren acikcasi size tavsiyem sizde kendinizi sevin .

Ay bacım ne yapalım köşe başında evde kaldık .sen koca buldun üstüne çocuk da yaptın kıskanıyoruz seni .sevabına bizede bul ..Yunanistanlısın bide Avrupalısın .
Sen niye geldin ya ordan .oranın sana ihtiyacı var

Neden profil fotonu kaldirdin o zaman ? A anitaaa yi onemsemiyorsun ya ondan soruyorum
Çünkü artik gelmeyecegim eski konular okunurken profil resmim kalsin istemedim? İznin var mi kaldirmama uygun mu isteğim? @derandiren acikcasi size tavsiyem sizde kendinizi sevin .[/QUOTE]
Şimdide herkese sevin kendinizi demeye başladı .hayat dersi vermeden gitmiyor.
Cute ne olur gitme ya
Sensiz ne yapıcaz .Anneler ağlıyor arkandan Anneliği bize öğret diye .herkes perişan durumda.

yine yurdum insanının genellemesi ile karşı karşıyayız.. iki kitap okuyan herkes psikolog güzel ülkemde ne güzel.. bebeğimin yabancılar tarafından sevilmesinden rahatsızım, şayet hamile olduğumda elinizi karnıma koysaydınız o elinizi de kırardım.. mesele kibir meselesi değil aslında, mesele had-hudut meselesi.. çocuklarım çok sevgi dolu, bununla birlikte İZİNSİZ herhangi bir kediyi bile okşamayacak kadar bilinçli, değil ki bir insanı sevmek.. bunu öğrenmeniz için kişisel gelişim kitaplarından fazlasını okumalısınız mesela sınırlarınızın nerede başlayıp, bittiğini.. ayrıca bebeğini sevdirmeyen annelerin size sevimli görünmek gibi bir derdi de yok, ne yapacaksınız gelip bizide mi seveceksiniz, şaka gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…