brologcu hayir yanlis yonlendiriyorsun ispat etmeni istiyorum.
Çünkü ben anne olmus kadınlarla alayci yorumlara yazmistim anneleri tiye aldiği için annelik duygularini hiçe saydigi için. Sacmaliyorsunuz baştan asagiya. Ama iyi yani soda için bi turlu sindiremessiniz beni. @Mune ayip ediyorsunuz zaten insanlar sevmiyor beni( ay çok umurunda) rahmi alinmiş anneligi kaybetmiş bir kadina o sözleri o şekilde söylemem mümkün bile degil
Bende türk oldugumu hiç bir zaman söylemedim ben yunanistanlıyım , ama orasıda olsa burasıda olsa ben yaptıgı genellemelerden ve sureklı agzından dusuremedıgı anneler ve cocuklar konusunda evet rahatsızım.
Nıye yanı sureklı bu konunun dısında bende dıyorum kı sankı ürüyemiyorda acısı varda , böyle cook cool gözüktüğünü düşünerek sürekli aşağılayıcı şeyler yazıyor gerek yok.
Sen üredin de ne oldu yaBilmediğim bir konuyla ilgili carpitilmis bir yoruma tenezzul etmeseydin bu yorumu yazmazdim evet ureyemediginiz için yazdim çünkü sebebini de siraladim ve çok hakliydim hala arkasindayim
Sana sormuyorum ve sormayacaktim da neler aciyorum o 2 bin mesajlik konu iddia ediyorum bir çok konudan daha mühim benim için değil çocuk benim eyvallah ama yapmaya calistigim şey bir omur ve geleceğin devam için mühim.onu yaralarsam o bir gün gelir senin çocuğunu yaralar kotu bir insan olur utanmıyor musunuz boyle bahsetmeye? Bu arada ister afise ederim ister etmem kimse bunu sorgulayamaz ama ayip yaptiginizHerkes senin gibi kendini deşifre etmek zorunda değil bu platformda .
Evet işte onu diyorum hayatın bu .burdan ego tatmini yapıyorsun .
Afişe ediyorsun hayatını .çok yanlış buluyorum .iyilipin için söyledim bunu .
Normal değil senin davranışların anlattığın konular vs .
Napmisim peki?alay etmemisler ben kendim mi kasinmisim? Hayir yazdigim gibi gelişmiş evetbu mesajınız yeterince ispattır sanırım.
Konu bu değil yeterince acik oldum sanirim yazdiklarimlaSen üredin de ne oldu ya
ben kimseye o kelimeyi kullanmadım. kötü niyetli olan sensin.
Üff cute çok arabesksin .burda seni eleştirenler arasında çocuklu kadınlarda var .sinirlenince elinin ayarı kaçıyor belli .Sana sormuyorum ve sormayacaktim da neler aciyorum o 2 bin mesajlik konu iddia ediyorum bir çok konudan daha mühim benim için değil çocuk benim eyvallah ama yapmaya calistigim şey bir omur ve geleceğin devam için mühim.onu yaralarsam o bir gün gelir senin çocuğunu yaralar kotu bir insan olur utanmıyor musunuz boyle bahsetmeye? Bu arada ister afise ederim ister etmem kimse bunu sorgulayamaz ama ayip yaptiginiz
Yani benim çocuğum da var bende anneyim:) ve bende bazı insanların çocuğumu ellemesinden rahatsız oluyorum da konu o değil işte. Kimse kendini kaf dağında görmemeliÜff cute çok arabesksin .burda seni eleştirenler arasında çocuklu kadınlarda var .sinirlenince elinin ayarı kaçıyor belli .
Seni sukunete davet ediyorum .
Kimse senin çocuğunla ilgili birsey demedi .seni eleştiriyorlar burda.
Yunanistan lıymış.bu mesajınız yeterince ispattır sanırım.
Üff cute çok arabesksin .burda seni eleştirenler arasında çocuklu kadınlarda var .sinirlenince elinin ayarı kaçıyor belli .
Seni sukunete davet ediyorum .
Kimse senin çocuğunla ilgili birsey demedi .seni eleştiriyorlar burda.
ayyy noldu canimm noldu konuya neresinden dahil olmak istiyorsun.Yani benim çocuğum da var bende anneyim:) ve bende bazı insanların çocuğumu ellemesinden rahatsız oluyorum da konu o değil işte. Kimse kendini kaf dağında görmemeli
Üff görse ne olur sankiYani benim çocuğum da var bende anneyim:) ve bende bazı insanların çocuğumu ellemesinden rahatsız oluyorum da konu o değil işte. Kimse kendini kaf dağında görmemeli
Cutemom tam yazacaktimki hamile daha fazla yazmaya gerek yok nede olsa tartişma bitmeyecek bu mesajını gördüm gerçekten çok acayip bir insansın,bu kadar önemseme kendini.ayyy noldu canimm noldu konuya neresinden dahil olmak istiyorsun.
Ay çok komiksiniz köşe basinda evde kalmis kizlarin muhabbeti gibi. Konu diger kadini hor gormem idi( asla yapmadim annelere taktiğini iade ettim) nereli olduğuma niye geliyorsun ah ah iyi ki kadinim erkek olsam sizinle hic ugrasamazdimYunanistan lıymış.
Yunanistan Türkü heralde .Bide orda ben Yunanistanlıyım diye hava yapmış bak onu kaçırdın
Yunanistanda nüslümansan ya Türksün ya arnavutsun yada Pomaksın .e vunların hepsi aynı kapı .
Kaynak :anası Makedon olan kız ..
[QUOTE ="CuteMom, post: 51809640, member: 468236"]Bu arada bu arada ister resmimi paylasirim ister baska biseyimi 11 senedir kadınlar kulübünde varim. Kimseyi dolandirmadim neysem o oldum hic saklanma gereği duymadım var mi baska bisey?
Ay bacım ne yapalım köşe başında evde kaldık .sen koca buldun üstüne çocuk da yaptın kıskanıyoruz seni .sevabına bizede bul ..Yunanistanlısın bide Avrupalısın .Ay çok komiksiniz köşe basinda evde kalmis kizlarin muhabbeti gibi. Konu diger kadini hor gormem idi( asla yapmadim annelere taktiğini iade ettim) nereli olduğuma niye geliyorsun ah ah iyi ki kadinim erkek olsam sizinle hic ugrasamazdimKazen üyelik iptali ve konumun kapanmasini istiyorum 3 gün sonra döneceğimi dusunenlerede lütfen engelliyor musunuz oluyorsa onuda yapin
Çünkü artik gelmeyecegim eski konular okunurken profil resmim kalsin istemedim? İznin var mi kaldirmama uygun mu isteğim? @derandiren acikcasi size tavsiyem sizde kendinizi sevin .[/QUOTE]
Bebeğine iki gülücük atıldığında rahatsız olanlar, yanında ki sevgilisine kocasına herkesin baktığını hayran olduğunu sananlarla aynı kişiler bence. Bebeğinin sevilmesinden rahatsız olan bayanın isminin altında 'kibirli' yazması her şeyi açıklıyor . Konuya gelirsek bazıları sevgilerini dokunarak ifade ederler bazıları hediye alır bazıları güzel söz söyler bazıları ise hiç ifade edemez. Beş sevgi dili diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim. Yani bazıları dokunarak sevgi göstersinde bulunurken bazılarının bundan hoşlanmaması çok çok normal. Ben rahatsız olmazdım hoşuma giderdi başka biri rahatsız oluyor diye onu suçlayamam. Benim elimde hamile görünce direk karnına gidiyor nasıl bir psikoloji ile yaptığımu gerçekten bilmiyorum ama çocukları çok seviyorum hamile kadınlarda bana sempatik geliyor bundan sonra dikkatli olacağım. Ama bebeğe uzaktan bakıp iki agucuk yapılmasından rahatsız olan kadınlar sevgiden ibaret olan bebeklerine sevgisizliği nemrutluğu aşılıyorlar orası kesin. Anne değilim kimsenin benden izin almadan çocuğumu kucaklamasını şapur şupur öpmesini istemem ama düzgün birine benziyorsa iki gülümsedi diye bön bön bakmam çok çok sevimsiz görünüyorsunuz bilin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?