Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyine şımarıyorsa

Evet sevgili olivia arkadaşımızdı o. Burdan selam olsun inşallah döner.

Eh o zaman buradaki yorumları bir nebze de olsa haketmiş denilebilir sanırım.

nicki aklımda kalmamıştı ama o konudan sonra çok dua etmiştim ona hayatı boyunca mutlu olması için, İnşallah döner, gitmeyi hiç haketmeyen üyelerden birisi de oydu bence.

Şişmiş göbeğe meraklılarsa kocalarının göbeklerini okşasınlar.

Şahsen çevremde hiç böyle bir şey görmedim açıkçası, o açıdan şaşırdım ama istemediğini kibarca ifade et..

Ay resmen rezillik. Koca bir foruma baskasi adina utanmak hissiyatini yasatabilmek büyük basari olsa gerek.

Aaaa harbiden böyle mi demiş. Bu nedir ya. Millet anlayın artık çocuğu olmayan insanlar sizi kıskanmıyor. Aksine uzaktan ayıplanıyorsunuz haberiniz olsun. Rabbim böyle insanlardan korusun

aman yarabbi...

Yazdıklarınıza katılıyorum ama her şeyin bir ayarı var. Mıç mıç bebek sevmek yanlış ama bebeğe gülümseyini görünce hortlak görürcesine davranmakta yanlış.

Ben olayı bilmiyorum ama bu kadın böyle bir yapıda .bunu tek farkında olan ben değilmişim sevindim .
Yahu niye dediklerini ciddiye alıyorsunuz üzülüyorsunuz ben gülüp geçiyorum .
Kadın doğumcu gibi mübarek kimin doğurup doğurmayacağına karar veriyor .
Amacı burda takipçi toplayıp egosunun okşanması anlayın şunu .çok güzelsin çok iyisin denmesi .bunla Mutlu oluyor .yazık üzücü aslında.özel hayatında ilgisiz sevgisiz biri bence .yoksa kk yı bu kadar ciddiye almazdı .resmide var yani tanıyan çıkar vs ben olsam bu kadar ortalıkta herşeyimi anlatmazdım .garip geldi bana ..

Hiçbir şey. Kendi hallerine bırak bence.

brologcu hayir yanlis yonlendiriyorsun ispat etmeni istiyorum.
Çünkü ben anne olmus kadınlarla alayci yorumlara yazmistim anneleri tiye aldiği için annelik duygularini hiçe saydigi için. Sacmaliyorsunuz baştan asagiya. Ama iyi yani soda için bi turlu sindiremessiniz beni. Mune ayip ediyorsunuz zaten insanlar sevmiyor beni( ay çok umurunda) rahmi alinmiş anneligi kaybetmiş bir kadina o sözleri o şekilde söylemem mümkün bile degil

Ay anita arkadasim ne zavallisin ya oturmuş bütün gün yorum yazmissin oysaki ben sevgili ve mutlu hayatimda yasiyorum. Sana tavsiyem bu kadar kotu niyetli olma olmamaya calis ben siradan bir insanim kaka yapiyorum hepiniz göre bi dum duz bir insanin hata yaptiginda ozur dilemesini bilmisimdir . kimseyi bilerek isteyerek kirmadim ha bunlar farklı yerlere cekildi sonuçta burada bir suru kadiniz umurumda değil ama yok baska üyeliğin var mis yok kankistolarimi toplam isim beni koruyorlarmis hayir . kadinlar kulubune bir daha gelmeyecegim çünkü cocugumla alakli durumlar sizin zorunuza gitmemeli arkadaş derdim var di yazdim sizin sevgili konularından daha muhimdi korkuyorum ve paylasiyordum gerçekten yaziklar olsun bunun konusu eden herkeze

Ay çok komiksin ya valla çok güldüm işim gücüm var yapamıyorum senin yüzünden sabahtan beri ..
Birde insanlar senin gibi birini ciddiye mi alıyor ??buna inanmam işte .
Anneliğe laf etmişmişler sen annelik den sorumlu devlet bakanı mısın ?böyle bir misyon edindin kendine .ç
Sodayı kendin iç sana lazım .zira hayal dünyasında yaşıyorsun ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…