Neyine şımarıyorsaKendisi gözlemlediğim kadarı ile zaten fazlasıyla şımarık, burnundan gelecek kadar insanları önemsemediğini zaten yorumlarında belirtiyor ama ben o konuyu açan bayana çok üzülmüştüm İnşallah çok mutlu olur hayatı boyunca.
Evet sevgili olivia arkadaşımızdı o. Burdan selam olsun inşallah döner.Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Bu konu içinde, her düşündüğünüzü dan diye söyleyen biri olarak bu durum sizi çıkmaza itmemiştir, herkese verdiğiniz gibi karnınızı elleyenlerede verebilirsiniz cevabınızı, zira o potansiyel siz de fazlasıyla mevcut.
Eh o zaman buradaki yorumları bir nebze de olsa haketmiş denilebilir sanırım.Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Bu konu içinde, her düşündüğünüzü dan diye söyleyen biri olarak bu durum sizi çıkmaza itmemiştir, herkese verdiğiniz gibi karnınızı elleyenlerede verebilirsiniz cevabınızı, zira o potansiyel siz de fazlasıyla mevcut.
Evet sevgili olivia arkadaşımızdı o. Burdan selam olsun inşallah döner.
Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Aaaa harbiden böyle mi demiş. Bu nedir ya. Millet anlayın artık çocuğu olmayan insanlar sizi kıskanmıyor. Aksine uzaktan ayıplanıyorsunuz haberiniz olsun. Rabbim böyle insanlardan korusunBu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Bu siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanıyorum, çocuğu olmayanlar da mutlu yaşayabilirler diye bir konu açılmıştı, konuyu açan bayan rahmini aldırdığı için çocuğu olamadığından nasıl mutlu yaşanılır gibi paylaşımlarda bulunuyordu, konu sahibi dan diye konuya dalıp '' siz üreyemiyorsunuz, doğuramıyorsunuz diye, kimse çocuk yapmasın mı'' diye kadınla resmen alay etmişti, o gün bugündür kendisinden hiç hazetmem.
Yazdıklarınıza katılıyorum ama her şeyin bir ayarı var. Mıç mıç bebek sevmek yanlış ama bebeğe gülümseyini görünce hortlak görürcesine davranmakta yanlış.Niye bu kadar alay edildi bu konuyla anlamadım ben, sanırım forumla ilgili gözden kaçırdığım bir durum var.
Ama bebeği biraz cam fanus içinde büyütmek gerekiyor ne yazık ki.
Ben anne değilim, 18 yaşındayken kardeşim oldu. Babamlara gittiğimde arabasıyla gezdirirdim. Gelen geçen çocuğa dokunurdu. Elleri temiz mi belli değil, belki bulaşıcı bir hastalığı var, belki kötü niyetli biri diye düşünür ve rahatsız olurdum. Ben anne değildim, hatta çocuk yaştaydım, ben anneyim şımarıklığında da değildim ama böyle hissettim her zaman.
Ayrıca daha önce çokça konuşuldu ama herkesin çocuğa dokunmasını ben de doğru bulmuyorum. Taciz ne yazık ki yaşanan bir şey ve çocuklar buna maruz kalabilir. Anne babanın ruhu bile duymayabilir. Çocuğu fanus içinde yetiştirmek bu travmaları yaşamasından iyidir bence.
Yani annelik elbette kadının doğasında olan bir şey ama herkesin çocuğu kendisine kıymetli. Nasıl ki bizlerin anneleri, babaları, kardeşleri, eşleri bizler için biricikse, insanların çocukları da öyledir diye düşünüyorum.
Elbette bir sürü kaprisli, şımarık, prenses sendromu yaşayan kadın var. Ama burada epey alaya alınmış anneler, insanlara güvenmeyen, her gün gördüğü ölümlü, tecavüzlü çocuk haberlerinden korktuğu için temkinli davranan anneleri üzebilir bu yorumlar bence.
Niyetim polemiğe girmek değil yanlış anlaşılmasın, sizi alıntılamamın sebebi ise daha önce yorumlarınızı beğendiğim için kendime yakın görmemdir.
Ben olayı bilmiyorum ama bu kadın böyle bir yapıda .bunu tek farkında olan ben değilmişim sevindim .Evet sevgili olivia arkadaşımızdı o. Burdan selam olsun inşallah döner.
Yani bu hafta olan olayda çocuğun ayağına bile dokunmadım. Biz kadınla muhabbet ettik tam ayrılırken bebeğine ayy bu da çok tatlı dedim. Ona bozuldu sanırım. Banane bundan sonra görmezden gelirim bebekleri. O gün de ayıp olmasın diye dedim çocuğu umrumda değil yani. Çünkü başka bi arkadaşım var ve pimpirikli ben bunu iyi biliyorum. Bu yüzden onun bebeğine hiç dokunmadım bişey de demedim nazara feci inanıyo çünkü. E bebeğime değer vermedi diye küstü. Ne yapayım inan şaşırdım şu bebekli insanlara :)
Haklısın. En iyisi uzak durmakHiçbir şey. Kendi hallerine bırak bence.
Eh o zaman buradaki yorumları bir nebze de olsa haketmiş denilebilir sanırım.[/QUOTE
Ben Anita ..kimseyi hak etmediği davranışı sergilemem .
Bu sitede sevilmeyebilirim belki ama pat pat söylerim diyeceğimi .kimse insanları aptal yerine koymasın .
Ay çok komiksin ya valla çok güldüm işim gücüm var yapamıyorum senin yüzünden sabahtan beri ..brologcu hayir yanlis yonlendiriyorsun ispat etmeni istiyorum.
Çünkü ben anne olmus kadınlarla alayci yorumlara yazmistim anneleri tiye aldiği için annelik duygularini hiçe saydigi için. Sacmaliyorsunuz baştan asagiya. Ama iyi yani soda için bi turlu sindiremessiniz beni.Mune ayip ediyorsunuz zaten insanlar sevmiyor beni( ay çok umurunda) rahmi alinmiş anneligi kaybetmiş bir kadina o sözleri o şekilde söylemem mümkün bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?